Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 960
  • 961
  •   1
Отговори
# 795
  • някъде ... тук ...
Да се вясна за малко.
Хвърча нсам-натам...
Аз си карам вече 2 години с Huawei, бюджетен. Добре ми е. Децата са с Xiaomi, пак до 500лв. Сами си ги избират и са фенове на марката.
Честно казано, аз нямам предпочитания и любими марки. Да ми върши работа.

Скрит текст:
Баща ми е горе-долу добре след манипулацията. Още не знам кога ще го изпишат. И резултатите не знам кога ще излязат. Златото се изнесе с кемпи, да не е вкъщи, за всеки случай. Ще работи онлайн. Иначе е доста по-добре.

# 796
Има много симпатични Мотороли,за цената им не знам обаче каква е. Имаме един стар модел,но батерията държи доста,а и самият тел е доста здрав,бая падания има. 😁
На Лято да честитя ябълката. Аз съм им фенка. Машини са!
Тути,имам чувството,че нарочно се занижи обучението в клас,за да могат да се дават допълнителни пари за уроци. 😒 Дано не съм права де.
Селесте,как са дечицата? Да им минава всичко. 🤗
Синеочка току що се нагласи с една туту пола и се фръцка. Чак и прическа си е направила. 😁

# 797
  • Germany
Според мен причините са комплексни. И занижено обучение в училище и повишени критерии на самите изпити, но ако всички родители спрат да плащат за уроци нещата ще се наместят. Това разбира се няма как да стане и порочната практика ще си продължава. Тук междудругото е горе долу същото. Успяват децата, с които се работи вкъщи и голяма част от завършващите ходят или на уроци или на курсове, за да се справят добре на матурите. Повечето не си признават за уроците, нямам идея защо. Но за германците да работиш с детето си вкъщи, особено по разни проекти, си е нещо нормално и не протестират. А това си е вид класово разделение - детето на адвоката и лекарката винаги е по добре подготвено от детето на продавачката и шофьора, най малкото защото 2рите нямат време да седнат да работят с децата си. За мен, това е отвратително, но...

# 798
Tути, имай едно на ум, че Конвърските може да са леко умалени. Щерката носи 36, но тази марка са винаги 37 и не се оплаква.
Рей, менюто за малката ще ме озори. Тя е специална, не Био, а Органик трябва да са продуктите и манджите. В наше село май само в два магазина има някакъв избор. Иначе другите ще ядат пилешка мусака, салата и пъпеш. След пътуване те не са много по яденето. После имат покани за няколко рождени дни и официалната вечеря от мен ще малко по- късно. Да ти кажа за мицеларната вода- според мен не е много ок. Прочети и вземи мостри от аптеката на продуктите на Care Ve. Има доста добри измивни продукти- с хуалуронова киселина, със салицилова, и други, ама ги забравих. И кремчетата са много добри.
Щерката е с трети ай фон. Единствено заради марката.
За уроците да се изкажа- надявам се момчето ми са се справи без уроци. Ако има нещо- аз ще помагам. Каката също не е посещавала. Изкара резултати за езиковата гимназия в Благоевград, но не кандидатства там. Приятелката ѝ има по- ниски резултати и я приеха точно там. Да ви кажа, радвам се, че не прояви желание за друг град. Сега съжалява, единствено заради по- голяма свободия.
ЕлиТ, дано резултатите са добри и си останете само с притесненията.

# 799
Сутринта в 6.30 снимах изгрева в Бургас

Царево,малко по- късно

Смотани снимки,ама толкова си мога.

# 800
ЕлиТ, дано всичко е наред с татко ти!

Деси, аз съм със Самсунг с извит екран. Слагаш една слюда на дисплея и нямаш грижа за нищо.
Преди малко си изтървах телефона на улицата с дисплея надолу. Нищо му няма.

След няколко ябълки,  се разведох с марката не мисля да се връщам към тях.

Тути, според мен Converse си отговарят точно или са леко умалени, зависи от ходилото. На мен и децата номерата са ни точни.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 20:03 от Linofrina

# 801
  • На брега на реката
Добро утро!

Ели, дано тревогите са били напразни!

Селесте, как са дечицата?

Пеги, весело да ви е!

Аз също  съм със Самсунг. Този ми е трети, като за кратко изневерих с Хуаей, но не бях доволна и се върнах на Самсунга.

Хубав ден, момичета!

# 802
Добро утро!

Снощи се прибрахме благополучно,  даже успях да врътна една пералня и се трупясах.  Излишно е да казвам, че не ми се ходи в офиса😁

Днес ще правим опит с мама да дойде и да даде лекарството на гнома в къщи,  за да не го вземам с мен на Приморско. Дано да стане...

Спорен ден, банда!

# 803
  • гр.София
Добро утро ☕
Благодаря за мненията относно телефона! И аз клоня към Самсунг, сега съм с хуаей, железна машина излезе, не е мръднал и батерията държи, но няма памет, все ме подсеща да архивирам 😁
Пия кафето и ще пълня чушки, малката ми наду главата!
Хубав ден от мен 🤗

# 804
Добро утро и от мен.

# 805
Добро утро ☀

Пия кафе аз и се опитвам да се събудя. ММ нещо е болен и ме притеснява да не зарази Бухтичка. Боли го гърло и има задна хрема. Най-вероятно е, защото ходи в неделя да играе мач, след това се изкъпал със студена вода и засилил климатика в колата. Чудя се да го карам ли да прави тест или поне един вкъщи. Не знам и какво да му дам да пие, че аз не боледувам и нямам опит.

Селесте, как сте вие?

Елит, дано нещата са добре при баща ти! 🤞🏻

# 806
Бел, да си купи геломиртол. От него секретите минават по правилния път.

# 807
Добро утро.
Болните да оздравяват.
Али, лека работа и дано майка ти и Лио се справят.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 08:06 от Sunny29

# 808
  • на Мелмак
Добро утро!

Съни, чудна почивка имаш!

Али, стискам палци Hug

След много години със Самсунг, s- моделите, минахме на Хуауей, много доволни, сега сме със Шайоми 11, май ултра нещо си. Извит е, също съм доволна. За мен китайските са по-добри от Самсунг Simple Smile

Имам куп задачки, да оправям багаж, утре трябва да сме на море, живот и здраве Grinning
Снощи на гости, добре, че рано се прибрахме.

Хубав ден ви желая!

# 809
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт