Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 963
  • 961
  •   1
Отговори
# 780
  • На брега на реката
Добро утро!

Селесте, стискам палци, да се оправят малчовците.

Лято, честито придобивка. Със кеф да си я ползваш и дълго да те слуша!

Ети, то и аз обмислям нещичко, ама у нас си, не у чуждоземско, но нещо май не ми стиска много.

Съни, хубави снимки, благодаря!

Хубав ден, на всички!

# 781
Добро утро.
Селесте,  да минават ядовете и Марто и Вики да са добре.
Пак станах първа, за днес програмата е по-лека. Още почивки искам, но за съжажаление като се върнем ще сгъстим работната програма.
Хубав да е денят ви.

# 782
  • на Мелмак
Добро утро!

# 783
  • гр.София
Добро утро ☕
Селесте, бързо оздравяване на децата 🤗
Искам да си сменя телефона, че моя вече е морално остарял, нещо да препоръчате до 1000лв. без айфон, не съм им фен. Харесвам тези със заоблените екрани, но ММ ме разколебава, че ако го изпусна екрана бил много скъп 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 784
Добро утро. Селесте, дано днес Марто е добре, а притесненията с Вики са само притеснения, без други последици.
Деси, на телефон от 1000 лева, колко скъп да е екрака? Simple Smile Признавам си, че това за мен са много пари, но за щерката ги дадохме. И сега като гледам как го изпуска и хич не ѝ дреме много се дразня, защото като го развали пак ще иска такъв, че и по- скъп(щото вече, видиш ли вече е по- голяма).

# 785
Добро утро!

Селесте, дано Марто днес вече да няма Т, а при Вики да е нещо безобидно 🤗

Моята политика за телефоните я споделях скоро - фен съм на Самсунг, бюджетът ми е около 400 лв., защото много ги троша 😁

Маре,  голяма е, ама вече и работи. Прилагай тактиката чупи-купи 😁 Или ще се научи да пази, или, като мен, ще инвестира по-малко 😁

Днес ще се разделяме с морето,  но само за малко. В четвъртък след работа пак. С късно освобождаване сме, та ще има плаж преди да се натоварим за в къщи 😁

Спорен ден, банда!

# 786
О, да, така е, Али. Като ѝ направя забележка, че татко ѝ се е трепал за тез пари, а не нея грам не ѝ трепва като ѝ пада, ми обяснява, че тя ще си купи друг, тя ще си купи скъпите маратонки, тя ще си плати пластичната операция на носа(да, и такава иска) тя ще си плаща квартирата другата година.....Все едно работи директор с висока заплата.

# 787
  • Бургас
Тя като моята Вики, която знае, че получава пари от бабите по някои празници и за всяко нещо с тях ще се разплаща. Даже и на почивка в Испания щеше да ни праща с татко ѝ. „Ми кво, нали имам 400 лв”, сякаш хиляди е събрала.

Моят телефон и той поостаря, но си ми е идеален за слушалка, прилични снимки и работа в движение. Сега ще го прехвърля на Вики, а аз пак нещо около 400лв ще търся, повече не виждам смисъл да инвестирам.

# 788
  • Ямбол
Добро утро.
Снощи си легнах много късно към 2 и нещо и сутринта пак в 6,30 скочих и вече съм на плажа. Следобед ще наваксвам.
Моят телефон е Редми, бюджетен. Вкъщи се зарибиха и всички сме вече с такива, но на другите са по-висок клас. Още миналото лято му прецаках цветове, като го пържих на плажа, но иначе върши работа. Батерията държи много по 5-6 дни интензивно ползване и включени мобилни.
Хайде лек ден и всички болежки да си заминават.

# 789
Здравейте и от мен,

лудница в работата, лудница навсякъде.

Снощи щях да се изям от яд...преди почивката още бях кандидатствала за обучение по един проект. И познайте...хората ме одобрили, имейл ми пратили, даже още един преди седмица...дали потвърждавам или да дадат мястото на друг.
А пустото обучение беше в Испания.
То бива да съм овца, бива...ама чак толкова не бива.

За телефоните, аз дадох 1000лв за Huawei преди 2г. Пълна простотия и не съм доволна. Ако ще се дават такива пари да е Samsung.
Децата и мъжа ми са с Xiaomi, доволни са всички.

# 790
  • Germany
Добро утро!
Преди малко станах. Голям сън му ударих, но имах нужда. Малкото явно сънувал нещо през нощта и събудил баща си, да му кааже, че не може да диша, та ми изкараха акъла. Мъжа ми мерил Т, сатурация - всичко в норма и ме буди да го чуя. Нищо му нямаше, казах му, че е сънувал и заспа, ама аз яко се стресирах. Големият от вчера е пак на антибиотик заради подкожна пъпка на лицето, която е станала абцес. Подържаща доза Доксициклин е дала за 20 дни и ми е притеснено, но няма начин. Ако някой има добри съвети за акне, моля да сподели.
Селесте, да се оправя вече Марто, а при Вики да е нещо безобидно!

# 791
  • Бургас
Ес, за ядосване си е, но карай, така трябвало да стане.

Мони, да се разсеят бързо и твоите притеснения.

Ботите дойдоха...и пак ще се връщат. С дълго и тясно стъпало съм и ако с размер горе долу нацелвам, то с ширината не.

# 792
Селесте, и моята девойка е така. На дължина ѝ стават, а на ширина, всичко ѝ е голямо. Сега ѝ поръчах едни кецове конвърс, които за мен са грозни и не си заслужават парите за платнена обувка, ама като си ги е харесала;)
Дано ѝ станат, че да не ги разхождаме по куриерите.
Ей по това разбрах, че съм остаряла, вече не харесва нищо по мой вкус, а и аз не харесвам нейните;)

# 793
Здравейте!

Болни дечица отново в темата, да минава бързо и мамите да са спокойни!

Почивката ни в Созопол мина добре. Доста хора имаше. На плажа беше сравнително спокойно, но вечер по улиците беше навалица.

Ес, и мен ме хвана яд. Дано се отвори нова, още по-добра възможност.

Мони, и моята дъщеря от два-три месеца е с акне, засега само мие по-усърдно лицето с мицеларна вода. Прочетох в някоя от темите тук добри отзиви за крем нивеа за акне, не сме пробвали все още.

Децата тази седмица са на село, мисля вече да ги взимаме. Дъщеря ми не бърза да се връща, синът ми обаче иска вече при мама. От края на юни не са се прибирали в София.

Мари, че изчисти основно къщата за момата англичанка разбрахме, а колко степенно меню й измисли за посрещане?

Али, планът ми харесва - два дена работа и пак море.

Телефонът ми е Самсунг, бюджетен, купуван покрай коледните промоции. Дъщеря ми иска айфон, ама едва ли ще я огрее.

Здрави да сте!

# 794
И моята иска Айфон, но съм обещала нов телефон след завършването на 7 клас;)

Уговорих уроците на Монката за тази година, така като сметнах я докарах до цената на една прилична кола на старо;)
Как се появи тази порочна практика да се ходи на уроци за прием в гимназията и едва ли не без тях да нямаш шанс за добър резултат? Материалът в училище ли не е достатъчен, децата ни ли са по-несправящи се, не знам и не намирам отговор.

Рей, на колко е твоята госпожица?

Общи условия

Активация на акаунт