Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 967
  • 961
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро!
Ели,честита да си!
Честито и на всички,които са имали повод и съм ги пропуснала!
Ще събирам багаж аз,утре ще пиша от морето.Обещала съм си 11дни да не мисля за нищо.
Хубав ден!

# 766
  • Ямбол
Добро утро.
И тук много духа, че и облачета има. Но пък плажът е все още почти пуст.

Спокойна седмица. На мен ми е последна. Другата се връщам в училище. Има вариант да дойда за още няколко дни след седми, но все още го обмислям, дали ми се блъска по автобуси и след това в апартамента на леля, че нашият ще е зает.

# 767
  • Germany
Прибрахме се снощи в 23.30. За рекордно време го взехме този път. Явно ще се тръгва късно, да са се поизтеглили хората. Пак имаше много движение, но само на едно място имаше задръстване.  От 32 градуса си дойдохме на дъжд и 16 градуса...Днес перални и багаж.

# 768
  • някъде ... тук ...
Благодаря ви за прекрасните пожелания!
Не беше най-добрият рожден ден, но... каквото такова.
Днес ще чакам инфо за баща ми. Не знам кога ще го чуя.
Лошото е, че Златото се разболя - без Т, но с много сополи и кашица. Бързият тест е отрицателен. Ваксиниран е от април. Личната му изписа по телефона разни лекарства. Сега пази леглото.
Дано мине докато изпишат баща ми.

# 769
  • Бургас
Ох, Ели, ама че серия при вас. Да оздравява бързо мъжът ти и да са добри новините при татко ти!

И аз правих домашен тест на Марто. Тестът е -, но не мога да се зарадвам, защото ме човърка сега дали взех правилно натривката от гърлото. Пустата температура е заковала в диапазона 37.1-37.5 и край, трети ден вече. Ходих чак да купувам галиев термометър, че електронният вече взе да ме съмнява. Други симптоми няма засега. Ще видим следобед кръвните какво ще покажат.

Мони, при лошо време домакинската работа спорИ повече Simple Smile Я да е някое хубаво време за разходки, хич няма да ти е  до багаж и перални.

# 770
  • Euskal Herria
Спокойна седмица на всички! И бързо да минават всички болежки!

# 771
ИСкам да кажа, че не съм ви чела, защото имам нова ябълка и още я донастройваме.

Да са здрави всички с повод и без повод!❤️😀

# 772
  • Euskal Herria
Честито, Лято!
И моят мъж си взе преди два дни. Засега още е мъка, че всичко предишно беше с ундоус. Ама е упорит, ще се пребори. Simple Smile

# 773
Епъл не ги харесвам, но Мас е друга категория просто. Като имам пари ще си купя такъв. Simple Smile

# 774
Най-накрая стигнах и до Дяволския мост

И Орловите скали

# 775
Съни, разкошни снимки.

# 776
Честито, Лято!
И моят мъж си взе преди два дни. Засега още е мъка, че всичко предишно беше с ундоус. Ама е упорит, ще се пребори. Simple Smile
Много са интуитивни, аз свикнах на втория ден с първата ми 🍎. И магическият мишок е много удобен. Честита придобивка и на него!
Есеншъл, пожелавам ти го!

# 777
  • на Мелмак
Ехоо, къде сте?
Наздраве от мен Beers
Хапнах си сирене с орехи, чудно беше, по заповед на малката щука направих пица, всички са доволни Grinning
Подготвям почивка, страх ме е да се настроя нещо Sunglasses

# 778
  • Бургас
Тук съм аз, малко съм се сдухала днес покрай децата. Т на Марто така и не пада. Кръвните му иначе са в норма, с изкл.на един показател, който явно не притесни ЛЛ. Утре ще пускам урина и гърлен секрет и ще видим дали ще изскочи нещо там. Два бързи теста му направих вкъщи, двата -. Голямата ми племенница е рожденичка утре, скоро малката беше, та партито ще е двойно. Исках да съм спокойна, че Вики няма да занесе допълнителен подарък на гостите.
Тя пък вчера идва и ми казва, че си е разкървила пъпка на главата. Поглеждам, то едно голямо образувание. Нито аз съм го видяла, нито тя досега го е напипала с тази гъста коса. Според мед.лице е папилом, ще гледам сега възможно най-бързо да посетим кожен лекар. Та мисля ту единия, ту другия.

# 779
  • на Мелмак
Селесте Hug

Общи условия

Активация на акаунт