Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 836
  • 961
  •   1
Отговори
# 900
Баба ми слагаше в боба пирони, явно със същата цел.
Замириса ми на чушки;)

Опрявайте се момичета! Бързо да минат всички неразположения.

Полягам с книжка аз, че от вчера, от както съм се заканила, все някой ми проваля плановете.

# 901
Честит да е Павчи, жив и здрав!

Всички болни бързо да оздравяват!

Моето чаве и то днес пораства... Много бързо лети времето!

Ние се прибрахме успешно. Много зарвждащо женско море, доволна съм.
Пералнята върти, а аз трябва да чистя. Лио ми е сърдит и не ми отразява подаръка. Не, че заслужава, бил е лош и пак е надрал баба си. Направо не знам какво ще правим, все ще ми се налага да пътувам,  а няма как да го разнасям все с мен.

# 902
  • Бургас
Але, да е честит племенникът ти! Да расте здрав и щастлив!
Лио ще свикне с баба си, де ще ходи.

Фонс, сериозно производство Simple Smile Ама и как хубаво си го наредила бобеца, като за снимка.

Излизах малко с Мартичко, че от седмица е затворен вкъщи. То и аз май от сряда не съм си подавала носа навън.

# 903
Честит да е Павката. Честит да е племеника на Алето.
Фонсе, страхотни буркани:)
Днес отметнахме 3 климатика и свърших спрейовете. Писах имейл да ми поръчат нови. Утре мятам вратите, че то шкурене, база, латекс- доста работа си е.
Аз с лютите чушки приключих. надявам се 18 пакета да са ни достатъчни за зимата.
Селесте, и Калин днес е с 37, казах му, че това не го третираме като температура. В петък беше на футбол, падаха на мокрия терен, то подухваше, и носа текна. Сега дърпаме секрета от носа и се опитвам да го закрепя. Е гати, откак сме тук през месец ми е с оплаквания. За 10 години в САЩ не се е разболявал толкова колкото тук за годиа. Да свиква с микробите тук и да се приключва.

Такъв дъжд се изля, че и малко и град имаше. Ходих да местя колата, че ме хвана шубе.
Имам и работа в офиса, та трябва да ги съчетая някак си. Освен с компютъра и на строежа.

# 904
Здрав да е малкият Александър.
Тук също се опитва да завали.

# 905
  • при моите деца .....
Наздраве!
Колко сте работливи... Аз развалям компанията...
Изкъпани сме с Митето, вечеряме....
ММ още е в БГ....
Минава Румъния за по-малко от 1 работен ден, но Дунав мост по-дълго....
Опашката е 11 км....
Дори е далеко от паркинга, където спира, когато няма да успее да мине.
Това не е нормално ☹️
Ще приготвям раничката на Митето за градина.
Толкова са малки пантофите, купих му нови, но колко ли дни се е мъчил....
Хубава вечер!

# 906
Али, здрав да е малкият и голям мъж да стане.
Аз отметнах всички задачи днес,  остана и време за разкрасяване. Боядисах се, много е хубава боята, не се отмива лесно, обаче и от кожата не пада, такова чудо не съм срещала.  Оправих маникюра, сега си сложих маска на лицето и съм готова. Ако кажа, че изобщо не ми се работи, ще е даже меко казано.
Фонс, чудесни занимания.
Ети, весело да си изкарате.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 20:49 от Sunny29

# 907
Жив и здрав да е рожденика на Мид и чавето на Али също ☺

Ние сме на село от вчера. Щяхме да си ходим следобед, натоварихме багажите тръгнахме и аз размислих и останахме и тази вечер.

# 908
Честити да са малките-големи рожденици 🎉

Ние днес семейно се оляхме в един китайски ресторант. Някой трябва да им каже, че порцията не трябва да е 800 гр. 😆

Много са ви хубави снимките.

Аз утре отново на черешата.

# 909
Много здрав и безкрайно щастлив да е чичовото кюфте 🤩!
Вчера свърши "почивката" ни.Беше по-добре,от колкото предполагах 😁.Че даже и си поспиваше в колата шефчето 😯.Дивееше на воля и на въздух по цял ден,само дето времето не беше много с нас,та не можахме да се възползваме максимално от басейна.Обаче е в инатливо-ревлива фаза.Господи,дай ми по-силни нерви,че моите са пред скъсване,оммм 🙄
Селесте,хайде да излизате вече от болнавата серия 🙏!
Бел,морето кога ще ви очаква 😁?

# 910
Ренко, така те разбирам с тези периоди 😒. При нас пък никакъв режим няма тези дни. Вчера стана в 9 и спа 2 пъти през деня. Днес стана в 6 и спа 4 пъти. Всеки ден правя сложни математически изчисления в колко да легне, колко да спи и накрая тя си прави, каквото иска 😵.
Иначе от 7ми до 10ти е морето и съм в тих ужас как ще минем пътя. Дано поне не вали.

# 911
Бел,следи само интервалите на бодърстване.Шефа,кажи речи от както се е родил,вечер заспива в 21,а сутрин става между 8 и 9.И задължително за дългия следобеден сън лягам с него,че да е по-продължителен.И в зависимост от възрастта, последната за деня дрямка гледах да приключи в 18-19 ч,че да може да си заспи когато му е време после (да,лоша съм,защото понякога и съм го събуждала,ако знам,че това ще му наруши следващия сън)(споменавала ли съм,че много държа на режима на сън на малките деца 😂).Нещо от обясненията ми ако не разбра 😁,или мога с нещо друго по темата да ти помогна,свиркай на лични,да не досаждаме тук.Доста хора с малки деца тръгват на дълъг път, когато наближи следобедния им сън 😉.Аз не съм от тях де 😂

# 912
Бел, напомняш ми как люлеех голямата по 45 минути, за да спи 10 мин 😁
Хубавото е, че с второто ти идва акъла. Както вървеше така лягаше и заспиваше 😂😂😂

А, Ренко е писала, може и да не ти дойде акъла с второто 🤭😁😘
И това ще мине, момичета.

# 913
Жив и здрав да е Павчо!

Фонс, прониза ме в сърцето с печените чушки.

Вчера и днес ми се сбъдна една мечта и още съм под влияние на емоцията. Heart

# 914
Добро утро!

Бел, Ренко 🤗

Лин, браво!

Изобщо не ми се ставаше тази сутрин... Родена за принцеса,  обречена да работи🥲😪😪😪
На всичкото отгоре тук е студено. Ми искам да се връщам на морето пък!

Спорна седмица,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт