Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 957
  • 961
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Добро утро!

Бел, много добре ти се получава декорът, а Бухтичка е чудна всякак. Ма каква е фръцла сладка. Kissing Heart

Бубе, да е честито голямото ти момче! Здрав и щастлив да е!

Съни, да се раздига тази мъгла от снимката и да си изпъните програмата за деня.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 826
  • Germany
Прекрасна Бухтичка! Simple Smile
Селесте, радвам се, че децата са добре и ти си спокойна вече!
При нас вали от сутринта и ще е така до вторник... Свърши лятото Sad

# 827
Свърши Мони, и аз от това се оплаквам. За едното лято ми живее душичката, толкова ми е хубаво, дишам по друг начин.
Бухтичка е страхотна, майка ѝ и тя се е постарала с подготовката. Почна ли да спи повече, Белче?

# 828
Снощна съм, момичета. Сега ближа кафе....
Буб, честит да е синът. Здрав, успешен и обичан.
Бухтичката е много сладка, а идеите на майка ѝ за снимки са супер.
Селесте, какво ще даваш за подсилване на имунитета? Сещам се за омега 3.

# 829
Мари, ама снощна, понеже пи или чака девойката?
Лягай да спиш следобед!

# 830
Здравейте!

Бухтичка е страхотна както винаги! Само за мачкане.

Тути, на 12 години е моята госпожица.

Мари, поръчах току-що измивен гел на CeraVe. Ще пиша след време има ли ефект при нея.

Бубе, честито да е твоето момче. Жив и здрав да е!

Селесте, радвам се за доброто развитие при Марто и Вики. Аз за имунитет давам прополис. От какъв език превеждаш? Аз съм преводач с немски език, но превеждам само за клиенти на кантората и то свързани с работата ни документи.

Али, да свършва бързо работният ден. Да се забавляваш много в Приморско!

Хубав ден!

# 831
Пих, Тути. Бяло вино, ама в някаква миниатюрна чашка за бяло вино и нямам идея колко пъти ми доливаха. Сега ме боли глава и се чувствам неадекватно. Станах в 8.30 и все още не мога да се събудя.
Рей, в аптеките има и еднократни мострички на крем/лосион от същата марка. Вземи ѝ да пробва.

# 832
За имунитет вчера сложих два буркана с черен бъз и захар,обаче трябва да го чакам 40 дни. Ще пием и двете със Синеочка. Дано не е гаден на вкус. 🤭
Бухтичката е много фешън! 🥰
Мари,пий един алказалцер. 😃 Май това беше при махмурлук.
Бубе,да ти е здраво и щастливо момчето! 🤗

# 833
Благодаря, момичета 🥰 Засега ми съдейства за снимките. За другия месец ще поръчвам половин торта 😃. Имам си любима сладкарница и още мисля сладките неща ит изписването и погачата 😃.
Тути, още не сме добре със съня. Има тук-там някоя добра нощ, но повечето са… Вие се смяхте на Ренко, като ви каза за консултантите по сън, ама аз ѝ давам още месец и ще прибягвам до тях.

Мари, и аз знам за алказалцер. Много е гадно с бяло вино да прекалиш.

# 834
Мари, и аз знам за алказалцер. Много е гадно с бяло вино да прекалиш.
То, предполагам със всякакъв алкохол е така. Кофти ми е, че докато го пих въобще не съм усетила, че ще се докарам до това положение.

# 835
  • някъде ... тук ...
Щото не пиеш много-много по принцип, или пък е имало доста захар, Мари. Ще мине, полегни си Simple Smile

Бубе, здрав да е синът!

Бел, страхотна Бухтичка си имате!

# 836
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета!

Бухтичка е прекрасна!

Съни, чудни снимки!

# 837
Абе то по принцип е кофти с вино или с бира като прекалиш 😬.На момента не усещаш,но на другия ден проклинаш целия свят, най-вече себе си 😁😂.
Бел,в последно време имам по един час минимум будуване нощем.Той уж спи,но адски лошо-вода, биба,мляко, гушкане...Към 4-5 се кротва,та тогава спя малко по-спокойно до към 7.Ся сме на "почивка".Съня поне не е станал по-зле,добре му понася обстановката,не се спира по цял ден, постоянно щъка, сутрин и вечер обикаля по масите,гледа хората,какво ядат,мучи им,перчи се, лудница 🥴🤣. Скъпия най-накрая осъзна на какво съм подложена денонощно 😁.(честно,не знам някои как се решават да имат породени деца.Ако имам едно такова и едно ревливо бебе ще си тегля ножа 😣)

# 838
Хоп, една Снежанка от мен

Селесте, ето нагледно как са разположени хотел/лифт. Имам съмнение, че не трябва да е баш така, но хотелът бил собственост на четири физически лица от Варна...Вчера като снимах бях долу, в ниското, на детската площадка. То къде другаде да съм 😆🙄
Скрит текст:

Честито на всички празнуващи!

# 839
Най-големият ми страх е за породени 😃. Направо не искам да си го помислям. Ако се навия за второ, трябва да са минали поне 5 години 😃.

Общи условия

Активация на акаунт