Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 951
  • 961
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Марѝ, аз по принцип си давам черен бъз, прополис и витамини. Ще се видя другата седмица с личната, за да обсъдим на живо, а не във вайбър, изминалите два месеца и честите боледувания през тях, за да ме насочи дали нещо повече мога и има смисъл да правя.

Иначе за малката чаша с постоянно доливане ММ и компания си имат следния лаф: „Сипи пак, че чашата ми е  пукната”.

Рей, с испански съм аз. С преводи се занимавам между другото, за уплътняване на свободното време и поддържане на езика Simple Smile

Рир, тоест СПА, детска площадка и други екстри надделяха над опасенията на съпружието. Нечий багаж дали не може да тупне от лифта право в чинията на някого? Така ми се вижда от снимката. Но щом е на варненци, особено ако са една трибуквена фирма, колко му е да няма проблем местоположението.

Тути, онзи ден се оплакваше, че ви се разминават вкусовете с Монката. Моята козметичка пък се оплаква от обратното. Тръгна, казва, да си обличам/обувам нещо и го няма, а тя щерката се пременила с него.

# 841
Значи, моите са с две години разлика. Не беше планувано, но се получи повече от прекрасно.
Ако оцелееш първата година после е страхотно - имат си компания постоянно и не те закачат за нищо - ни денем, ни нощем Joy

Страхотна бухта Heart Eyes

# 842
Е, Руми, това е така и защото са две момичета.
Бел, за мен по- страшно от породени деца са близнаци.
Селесте, моля те, сподели после какво е казала ЛЛ.

# 843
Е, Руми, това е така и защото са две момичета.
Пък и са били еднорози 😉.Ние с Бел сме на принципа,че гладния на сития не вярва 😁.

# 844
  • Бургас
Моите са с почти 6 години разлика, но все едно са на един акъл. На мен даже ми е странно, че си се занимават заедно почти постоянно, без викове като в момента "той ме бие'', ''не, тя бие ме пет пъти", но очаквам съвсем скоро Вики да започне да се оплаква от "малкия навлек". Може и да греша.

Ени, ако на Синеочка не ѝ хареса черният бъз, смесвай го с друг сироп /аз смесвам с бял бъз или смокиня/ или ѝ капвай в кисело мляко, става домашно Данонино Simple Smile

# 845
За щастие и днес времето задържа хубаво. Заваля към 16.
Днес ходихме до водната пещера Голубовица. Нямам мои снимки, защото бяхме с екипировка и без телефони, пускам снимка от страницата им.

# 846
Момичета, наминавам да кажа, че от понеделник съм на новата работа. Обучавам се. Харесва ми с всичките + и -. Дано всичко да е наред. Спокойна нощ!

# 847
Добро утро.
Новинка, успех.
Ние днес си тръгваме, надявам се колата ни да е готова вече, че майстора все различни диагнози дава. От събота до днес дано му е стигнало времето.
Хубав петък.

# 848
  • на Мелмак
Добро утро!

Бубе, честит да ви е рожденника! Здраве и щастие Simple Smile

Бухтичка-страхотна!

Новинка, наслука!

Съни, чудно сте си изкарали Grinning

Другото го забравих Wink

От вчера сме на море, с ММ даже успяхме да се скараме за работа. Дано успеем да почнем.

# 849
  • На брега на реката
Добро утро!

Новинка, много се радвам! Нека е твоето място и си доволна!

Ети, приятна почивка!

Аз чакам Принца да стане и да се гушкаме!

# 850
Добро утро.
Днес и аз ще чакам, ама първо кафе, пазар, готвене....
Новинка, успех с новото работно място.

# 851
Добро утро!

Ние снощи пристигнаме късно и аз направо се трупясах. След 6 ме събуди буклукчийският камион, но съм наспана. Снощи и през нощта е валяло, та ще видим днес как ще е, но важното е,  че сме на морето.

# 852
  • гр.София
Добро утро ☕
Цяла нощ не спах, сина вдигна температура така без нищо, тресеше го целия
! Цяла нощ гърмя и трещя, ужас някакъв, имах чувството, че бурята е над блока ни ⚡ заспала съм към шест часа, днес ще е тегъв ден!

# 853
  • Бургас
Марѝ, бързо да мине денят, че да си нагушкаш малкото човече.

Деси, дано е било нещо инцидентно при синко и днес е добре.

Ети, весело да ви е. Шефът да се кротне малко,  на почивка е.

Новинка, Flowers Four Leaf Clover Нека е твоето местенце.

Спокоен ден, момичета!

# 854
Здравейте и от мен,

последните два дни едва ставам сутрин за работа и после пада едно бързане, много го мразя това.

Новинка, успех на новото място, нека да е твоето. Simple Smile

На всички с неразположения, да оздравяват и да се оправят бързо.

Аз се чудя дали да не си взема отпуска 23-24ти септември и да ми станат едни 5дни почивка. Децата обаче са на училище, а си мислех да отидем до Пловдив за няколко дни.
Ще го помисля още малко.

Общи условия

Активация на акаунт