Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 949
  • 961
  •   1
Отговори
# 855
Аз се чудя дали да не си взема отпуска 23-24ти септември и да ми станат едни 5дни почивка. Децата обаче са на училище, а си мислех да отидем до Пловдив за няколко дни.
Ще го помисля още малко.

Не е сигурно Joy

Откакто те се ебават с училището и аз не се съобразявам с тях. По никакъв начин Wink

# 856
  • Ямбол
Тъкмо щях да пиша за училището, че и да са там, не е много важно. Но пък Калина нали е в ново училище и може да е по-добре да не отсъства.

Оф, тук валя вчера доста. Трябва ми слънце и вятър, че имам доста да суша. Имам една стара сушилня тук, която работи когато си иска, утре може да я пробвам, че до неделя всичко трябва да е изсъхнало и прибрано, а то никак не е малко.
Иначе днес тотален мързел, изобщо не се пробвах да ходя на плаж, времето е променливо, повече облачно.
Отивам сега да си взема билет за неделя да се прибирам и следобед продължавам лежачката.

# 857
 Лятото си отиде Sad
Планирах утре да отидем на плаж, като ни се размина второто гръцко море, поне на плаж, но гледам, че времето няма да е оптимално.
Вчера се върнахме от гостуването при нашите семейни приятели. За първи път ми стана толкова лошо на завоите при Шипка, че съпругът ми спира. Но пък беше весело, заредих се много.
На работата се задават промени, дано да е за добро!

# 858
А, добро ви утро.
Щерката се грижи да не си изкарам вечерите в сън....Направо съм капнала от липсата на нормален такъв. В тоя ред на мисли се сетих, че Боби не е писала за нейната дъщеря.
Най- хубавите и релаксиращи плажове са ми били в Гърция около и след 15. 09. Вчера се замислих, че гръцкото море-почивка не ми липсва, но 1-2 такива плажа около началото на учебната година- да.
Деси, дано момчето е вече по- добре.
Сега да кажа за малката. Много съм щастлива, че се видяхме и харесахме. Бях ѝ подготвила кофа с играчки и книжки от децата, веднага си ги позна. Интересно ми е да гледам брат ми в ролята на татко.

# 859
  • Ямбол
Добро утро.

И за мен има кой да се грижи да не се успивам. Някакви идиоти от лунапарка до нас още в 5 часа са се разблъскали, явно ще разглобяват и ще се изнасят. Не стига че блъскат, ами и викат.
Днес програмата ми е тежка, първо плаж, после оправяне на багаж - за пътуване и друг, който мъжът ми с колата да върне, два апартамента чистене, още много пране.
Но първо да си допия кафето.
Хубава събота!

# 860
  • гр.София
Добро утро ☕
Най-сетне се наспах 😊
Мари, оправи се милия, взели си с гаджето китайско, еми мисля, че скоро няма да се сетят!
Малката ми наду главата, че и се яде, е от вчера се отказа 😁 купих продукти за  суши 🍣 днес ще майсторим, после имам излизанка с приятелка до ринг мол и икея.
Мари, напълнила ви се е къщата, радвам ти се 🤗
Лили, лек път на теб и скоро пак да се върнеш 😘
Новинка, късмет на новото поприще!
Приятен уикенд 🤗

# 861
  • на Мелмак
Добро утро!

Рано станах, но се надявам да е релаксиращ денят Grinning

Мари Heart

# 862
Добро утро!

Вчера хубав ден направихме. Цял ден на плажа, после отпразнувахме кумицата , че беще рожденичка.  Малко можех да спя още, но се събудих и пия кафе на страхотна гледка.

Хубав да е вашият ден!

# 863
Мари, пълна ти е къщата. Много обичам така.
Обожавам есенното море, едно такова спокойно и романтично.
В този ред на мисли, какво мислите за ранно празнуване на РД. Мислех си за яхта, ама пусто, точно тогава са на европейско.
Днес станахме нормално, правих тиганици, бързо гладене, пералня и миялна, бърз Женски пазар, Калин на драма клас, после библиотека и ще ходим да си купуваме яки химикали. И завършваме на строежа. Оказа се, че климатиците жълтеят и сега ще ги боядисвам.( Поискаха ми 1500 лв да ги пръснат и т.к. съм чипа, ще ги боядисвам сама)
И куп проблеми с майстори. А аз си мислех, че никой не може да направи повече глупости, отколкото мексиканците след урагана. Е лъгала съм се.

# 864
Титина, в някои аспекти съм голяма консерва- това се отнася и до по- ранното празнуване на рожден ден. Вярвам, че съм една от малкото с такива предрасъдъци, но все не успявам да се променя.

# 865
  • при моите деца .....
Привет!
Снощи, към 19.30 се прибрахме от морето...
Днес - перални и опити да вкарам къщата поне в минимален ред.
Толкова съм била изморена вчера, че Марти излиза, а не съм я чула кога се прибира (за първи път)
Новинка, успех на новото място.
Приятна събота!
Една снимка от морето

# 866
  • Germany
И аз съм консерва, като Мари и не бих празнувала предварително.

# 867
  • На брега на реката
И аз в отбора на консервите!

Мари, много е хубаво, нали?
Порадвай се на макс, на малкото човече, толкова бързо лети времето!

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 15:39 от Бубoлина

# 868
Хубав уикенд на всички! Ето малко красоти от  Смолянските езера
Скрит текст:

# 869
Добър ви ден.
Мари, чудесно е да ти е пълна къщата.
Вчера на обяд се прибрахме в града, мъжът ми отиде да вземе колата, майсторът казал, че нямал време да я погледне, да се върнат в 16. В 16 започнал да се шегува, че сигурно двигателят е развален, мъжът ми се ядосал и с теглене задърпали колата в сервиз на марката.  Цяла седмица не я погледнал, вчера на шеги го избило, а всеки ден се чуваха с мъжа ми. Прибрахме се криво-ляво.
От сутринта отворих консервна фабрика, правих пюре за лютеница, почистих, изпрах всичко. А сега такъв дъжд се изсипва, че от всякъде се наводнихме. А зет ми и племеницата са на път, дано няма проблеми, че им треперя в тази буря. Нямаме ток, но вода - бол.
Хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт