Звездни компромати - Август'21

• 291 997
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 105
Представяте ли си,  ако Дженката Лопес четеше темата ни? Деца, партньори, семейства, отношения, миш маш.... Щеше да се самоубие. Joy

# 106
Калев не е усмихнат, а озъбен. И това не е хейт, защото всъщност го харесвам.

# 107
  • До сърцето...
Днес са родени:

Flowers Rose Мери-Луис Паркър (Mary-Louise Parker), американска актриса, 57 год
позната с ролите си на Ейми Гарднър в „Западното крило“ и на Нанси Ботуин в „Трева“ (Златен глобус за най.добра актриса в комедиен сериал)
Скрит текст:

Wine Glass Владимир Михайлов, актьор и певец, 45 год
познат с ролята на Драгомир Донков в криминалната сага „Братя“
Скрит текст:
... пред обектива

... пред микрофона

Wine Glass Сам Уъртингтън (Sam Worthington), австралийски актьор, 45 год
известен с ролята на ефрейтор Джейк Съли l „Аватар“
Скрит текст:

... роли

... с Лара Уортингтън

# 108
Емануела
Скрит текст:

# 109
А как да се възпитава дете? С пример да оставаш в отношения, които не те правят щастлив по никакъв начин вече ли?! Кой каквото ще да ми говори, но всеки има право да си търси щастието, тези деца някога ще станат големи хора и ще видят света с други очи, но времето на родителя няма да се върне.

# 110
Амбър Хърд пред труден избор на "вечеря". Дрехите няма да ги коментирам, но мръсната коса и гуменки са Уаууу...,,
Скрит текст:

# 111
  • Варна
Бела Хадид освен, че се облича грозно, но от къде ги намира тези толкова невероятно демоде дрехи, ама много демоде.

# 112
Сега така е "интересно" да се обличат манекенките.
По темата за сексапила на Джон Леджънд - да, и аз не го намирам за сексапилен от ранга на Крис Хемсуърт, обаче има толкова чаровен и заразителен, даже ще го нарека секси смях, че се разтапям като го чуя. Даже съм търсила специално клипчета, в които да му чуя смеха.

# 113
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата. 🌸
Облеклото е отвратително.

# 114
Според мен снимката на Сашко е с цел положителен ПР, чисти му се имиджа на прелюбодеец. ЩоТ е моного гадно жена ти да ев житейска криза- губи родител, а ти вместо да я поткрепиш, да си задоволяваш нагона и след това да ѝ сервираш и раздяла. Танчето само може да почерпи, че се раздели със Сашко, явно е пълен егоист.

# 115
  • Бургас
Бившата,ако е осъзнала от какво чудо я е отървала настоящата,то с кеф да я прегърнеш тази жена!

# 116
А как да се възпитава дете? С пример да оставаш в отношения, които не те правят щастлив по никакъв начин вече ли?! Кой каквото ще да ми говори, но всеки има право да си търси щастието, тези деца някога ще станат големи хора и ще видят света с други очи, но времето на родителя няма да се върне.
Дете се възпитава като му се показва, че щастливото семейство е най-важно. Да, понякога се случва, че партньорите не се разбират и тогава трябва всеки да продължи живота си отделно, но не и че е напълно нормално щом някой друг те привлече или партньорът ти вече ти досади, просто ей така да го смениш с друг и всички да се кефят.
Точно това демонстрират Сашо в снимката - "тате харесва вече друга, ама всичко е ок, мама се снима с тях и тя е доволна, всички са щастливи, това е техният пример, така се прави" - за мен не е ОК с такова отношение да израства дете.

# 117
А ти как знаеш, че не са се опитали за залепят счупеното? Е така като почнете да давате наклон кой как да си гледа семейството… Преместете се в СО, там поне някой ви иска съветите

# 118
Изненадана съм, че толкова хора са разстроени от снимката на Кадиев. 🙄 Разбираемо е, ако сте част от многоъгълника (или планирате да бъдете), ама иначе... 🤔😗

# 119
Аз предлагам да закриваме темата. Тъй или иначе каквото и да се пише накрая се появява някой да обясни как никой не ни иска мненията.

Общи условия

Активация на акаунт