Звездни компромати - Август'21

• 292 000
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 120
  • На морето!
На мен пък ми звучи като да са имали някакви драми, които най-после са се разрешили и той е доволен.
Приветствам такива отношения, стига да са искрени.

# 121
  • в 1001-та нощ
На мен ми звучи, като съвместно решение да затворят устите на хората, които се възмущават от лошия татко и съжаляват горката майка.

Дори и тя да си е тръгнала първа - не е развявала по социалки "нова любов". Затова хейта обира таткото. Той пръв заявява връзка.

Иначе - да - щастието обича тишината.

# 122
  • Варна
На това му се казва цивилизовани отношения. Не е нормално да мразиш човека с когото не сте вече заедно, само защото е спрял да те обича! Коя би искала партньорът и да е с нея единствено от чувство за отговорност?! Мерси ти от такава лоялност!
Разделите в семействата отдавна са нещо нормално и няма нищо по-хубаво от това, да се осигури душевния комфорт на детето, демонстрирайки всеобща любов, пък била и тя не съвсем искрена.
Децата обичат да им е простичко и позитивно, не ги вълнуват его драмите на родителите.
Всички участници в многоъгълника имат моите адмирации.

Изненадана съм от назадничавото мислене показано в темата, при това от относително млади жени.

# 123
Изненадана съм от назадничавото мислене показано в темата, при това от относително млади жени.

Закъсняхте даже с етикетите. Да, раздялата на родителите е ок. Да, добрите отношения след нея са ок. Другаде е ключът от бараката. "Всеобща" любов?! Нека съм назадничава Grinning И все пак това са просто нечии мнения във форум, не ги взимайте толкова навътре.

# 124
  • Варна
И моето е просто мнение във форум, не е етикет.  Simple Smile

# 125
Снимката и посланието е все едно всички спят в едно легло. Може и така да е, ама ми изглеждат нелепи. Кадиев можеше да го изкомуникира по различен начин.

# 126
Имам същата чанта като Амбърчето, наистина с доста неща я съчетавам, но по нейния начин не бях се сещала… като излязла по пижама до магазинчето във входа е.

# 127
Много е хубаво хората да имат добри отношения след брака. Но бившата и настоящата да се прегръщат като първи дружки, като се предполага че се познават от скоро, е лицемерно.

# 128
Разбира се, че е лицемерно и поза. Всеки човек има право на щастие и любов несъмнено. Но всички са наясно, че няма как да лети във въздуха всеобща любов и разбирателство, където има намесени лични емоции. Позьори. Всичките.

# 129
  • Sofia
Много е хубаво хората да имат добри отношения след брака. Но бившата и настоящата да се прегръщат като първи дружки, като се предполага че се познават от скоро, е лицемерно.
Вите, там е работата, че се знаят не отскоро, просто от скоро открито Сашко ни представя жената до него. Екстра са си всичките, а Сашко е най-добре.
Камила Кабело. Мен ме кефи, че е по-пищна. Не ми харесва банския.
Скрит текст:

# 130
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Снимката и посланието е все едно всички спят в едно легло. Може и така да е, ама ми изглеждат нелепи. Кадиев можеше да го изкомуникира по различен начин.

И аз с такова впечатление останах от написаното от Сашко...А, може и да е така Satisfied

# 131
Явно аз съм задръстена. Уважение в рамките на нормалното ок, без демонстрации. За другото съм надазничева. А уж не съм от най младите.

# 132
Благодаря!

George Clooney помага при възстановяването след наводненията на ерията около езерото Комо. Пише, че ситуацията е много по-зле, отколкото изглежда

Съмнявам се ,че помага,по-скоро се снима .Може и да е дал някой лев

# 133
Не ме кефи снимката на Кадиев и не смятам, че са “едно голямо,щастливо семейство” за каквото се представят.

# 134
Страхотно оформление на темата!
За Кадиев и семейство, дано нещата, които е написал са истина и живеят в мир със себе си и изборите си. Детето им заслужава да си простят причините, които са довели до раздялата при тях.

Общи условия

Активация на акаунт