Звездни компромати - Август'21

• 291 480
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
То и аз, където не съм престаряла, отслабнах миналата година с 10кг и лицето ми беше едно опънато, сухо, тъжно. Качих последните месеци 2 кг и малко повече се харесвам в лице.
То не е и да си много слаб, кожата виси от бузите и около устата.
А за по-възрастни жени си е приятно да са с извивки. Нямам предвид 5 реда корем, а точно извивки, закръгленост на лицето. Прави ги по-млади, по-сочни.

# 1 126
  • София
Ии дали има някой, който предпочита Лео пред Брад, стана ми любопитно просто 😏
Ъъъъ ама трябва ли да избираме? Не съм съгласна Grinning
Всъщност аз ги захаресвах последните години, преди това ми бяха твърде сладникави, като поостаряха са тамън.

# 1 127
Мира си изглежда доста добре за възрастта. При нея дразнеща е не външността, а онова желание да се хареса на всички, да  бъде ''много естествена'', открита, честна, спонтанна, та чак до преиграване. Такова нещо се наблюдава и в Стрина, и във Вихра и в много други  публично изявени женици. Дзен, Паулу Коелю, натюр...А реално се виждат други неща. Примерно Антония Батинкова е по-семпла и пълната им противоположност - тя си се фука на поразия /с дете,  балони, сух лед,  нокти,  хотели, почивки, обувки, мъж и какво ли не, което счита за повод за гордост/. За нея важи мъдрата мисъл ''Скромността е за хората без други качества.''

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 13:57 от Карла_Карла

# 1 128
  • Sofia
Нещо поизчезна Батинкова ?
...плаваха у Гръцко с яхта,пускаше безброй еднотипни снимки...някакво затишие има 🤔

# 1 129
  • До сърцето...
На днешната дата са се появили на бял свят:

Wine Glass Стийв Мартин (Steve Martin), американски комик и актьор, 76 год
няма да изброявам в кои филми участва; да речем, че известността му като комик му носи правото да води наградите Оскар през 2001 и 2003 самостоятелно, а през 2010 - с Алек Болдуин. СТийв има награда Грами като кънтри изпълнител.
Скрит текст:

става баща за първи път на 67 години

Wine Glass Меджик Джонсън (Earvin „Magic“ Johnson), баскетболист, 62 год
смята се за най-добрия плеймейкър в историята на баскетбола. Прякорът си (Меджик) получава в ученическите си години, от спортен журналист, който е впечатлен от играта му. Играл с екипа на  Лос Анджелис Лейкърс,  избран сред 50-те най-добри играча в историята на НБА, приет в Залата на славата на баскетбола.
Скрит текст:

Flowers Rose Хoли Бери (Halle Maria Berry), американска актриса, 55 год
за ролята на Летиция Масгроув във филма Monster's Ball получава Оскар-2002 за главна женска роля, позната е и като жената-котка от едноимения филм.
Скрит текст:

Flowers Rose Катрин Бел (Catherine Bell), американска актриса, 53 год
познаваме я като майор Сара Маккензи във „Военна прокуратура“, като Дениз Шеруд в „Army Wives“, като добрата вещица от серията семейни телесериали на Hallmark (тя е и продуцент, освен изпълнител на главната роля)
Скрит текст:

Flowers Rose Дженифър Флавин (Jennifer Flavin), модел, 53 год
омъжена за актьора Силвестър Сталоун
Скрит текст:
трудно намерих снимка без него

и със Силвестър

Flowers Rose Мила Кунис (Mila Kunis, родена като Милена Марковна Кунис), американска актриса, 38 год
за двадесет годишната си кариера в киното, тя се е снимала в много различни филми , но най-значимата като награда роля е тази на Лили в „Черният лебед“, която й носи номинация за Златен глобус и на SAG Awards.
Скрит текст:

с Аштън Кътчър

Днешният поздрав - от рожденичката Алена Свиридова, тя е автор на текста и музиката

# 1 130
Радика, благодаря за интересните и информативни постове!
Благодарение на тях напоследък изгледах няколко филма, които във времето някак са минали покрай мен, а определено са си заслужавали вниманието. Hug

# 1 131
  • София
Много харесвам Мила Кунис. С Аштън са земни, нормални. От това, което съм гледала/чела за отношението им към децата и начина, по който ги отглеждат, си личи, че не произхожда от запада, а си гледа децата или поне според приома на западната култура.

# 1 132
  • Rock & Roll feeling ...
Ей, каква опашка се заформи при Лео Wink
Затова пък аз взимам Брад, винаги и всякога - млад, стар, с къса и с дълга коса Hug

# 1 133
  • До сърцето...
TuЛи, благодаря Hug и на всички, които им харесва, и на тези, които ми помагат да си оправям пропуските и грешките.
ARIA*, с глас съм се смяла на коментара ти за Крис Х. Ако има още такива, пиши ми лични, да не се излагам Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 15:41 от Радика

# 1 134
  • на пистата

😆
Ии дали има някой, който предпочита Лео пред Брад, стана ми любопитно просто 😏
Аз

# 1 135
И наша Онтева има РД днес, защо липсва от списъка на звездите Sweat Smile

# 1 136
Миричка е заприлича на бухта в лице. В тялото е съвсем нормална за възрастта си, но лицето й е бухнало като мекица.

По повод анкетата - и Брад, и Лео са красавци.  И като момчета, и като зрели мъже са хубави.  Но за мен Брад е по-готиния Wink

# 1 137
И аз по повод анкетата: взимам ги и двамата. Heart Eyes В Титаник Лео ми беше много детски. Брад пък го харесах в Троя преди време. Сега смятам, че и двамата порастват Wink и стават още по-готини.
Ако все пак трябва да избера един, по-скоро Лео ще предпочета (въздишам по него във Великият Гетсби, Вълкът от Уолстрийт Heart EyesHeartBlush и т.н.)

# 1 138
Ни един от двамата, аз ша зема Тузаря, Ал Пачино и Венсан ма така преди 15 Тина години както бяха, даже 20 май😱😂

# 1 139
  • София
Един глас за достойните Джереми Айрънс, Рейф Файнс, а от по-младичките: Бенедикт Къмбърбач.

Общи условия

Активация на акаунт