Звездни компромати - Август'21

• 291 371
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 200
И от мен двама любимци от старите ленти.

Марлон Брандо
Скрит текст:

Джеф Бриджис
Скрит текст:

# 1 201
Ама от Онтева има дете. Не знам други деца имаше ли 100 манекенки?

# 1 202
  • София
Джеф Бриджис в този филм е най-добрата си форма.

https://filmisub.com/filmi/fantastika/2291-starman-1984.html

Starman / Звездния човек (1984)
Жанр:  Фантастика Драма Филми
Държава:  САЩ
Година:  1984   115 мин.
Режисьор:  Джон Карпентър
Актьори:  Джеф Бриджис, Карън Алн, Чарлс Марти Смит, Ричърд Джекил, Робърт Фалън, Тони Едуардс

Джени така и не преживява смъртта на съпруга си, затова когато извънземна форма на живот решава да формира човекоподобното си тяло по негов образ и подобие, тя е много объркана , ако не и ужасена. Звездният човек има свои планове и кратки срокове за изпълнението им.

# 1 203
Каква хубава, хубава дискусия за мъже сте заформили. Аз ще си резервирам един, който не е толкова известен, и се надявам да не ми го пипа друга. Ryan Cooper

Скрит текст:

Пък аз да ви питам - кой е мъжът, който най-малко сте очаквали да ви хареса и да ви се стори секси? Аз направих едно откритие в лицето на Стенли Тучи и на Джейсън Судейкис. Вторият особено много ме привлича, а в началото мразех идиотските му роли и го отхвърлях. А Стенли ми е един такъв галантен, чаровен и стилен. Може би и него заради роля така го виждам. Напоследък най-после оцених и Хю Джакман. В него виждам нещо джентълменско, но ми е голям на години, хаха.

# 1 204
  • Viena
За мен Нагиев ❤️

# 1 205
  • Mediterraneo
Аз един Мигел Анхел Силвестре харесвам напоследък... Не е много широко известен, ама какво тЕло вадииии... Скоро и в  La casa de papel ще го гледаме.

# 1 206
От старата школа моите любимци са Дон Джонсън, Джони Деп, Брад Пит, Джеф Бриджис,Пиърс Броснън. А по-младички, Милош Бикович, Крис и Лиъм Хемсуърт, Хенри Кайвил, Арми Хамър, Къванч Татлъту.
Говорим визуално, иначе Де Ниро, Хопкинс, Пачино са на върха на класацията като таланти.
Актьорът, който ме привлича, но не е мой тип и не смятам, че е красив е Гари Олдман. Нямам идея защо ми се струва секси 😁предполагам от ролите. А актьорът, който изобщо не ми харесва визуално, но не пропускам негов филм и смятам, че е брилянтен е Кристоф Валц.
Джейсън Судейкис е голям сладурани, но не мога да го приема сериозно с тези роли. 😁Сетих се и за съпруга на Кристи Търлингтън, и той ми е секси.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 02:03 от Amber*

# 1 207
Каква хубава, хубава дискусия за мъже сте заформили. Аз ще си резервирам един, който не е толкова известен, и се надявам да не ми го пипа друга. Ryan Cooper

Скрит текст:

Пък аз да ви питам - кой е мъжът, който най-малко сте очаквали да ви хареса и да ви се стори секси? Аз направих едно откритие в лицето на Стенли Тучи и на Джейсън Судейкис. Вторият особено много ме привлича, а в началото мразех идиотските му роли и го отхвърлях. А Стенли ми е един такъв галантен, чаровен и стилен. Може би и него заради роля така го виждам. Напоследък най-после оцених и Хю Джакман. В него виждам нещо джентълменско, но ми е голям на години, хаха.

Ооо,Станли Тучи иазмного го харесвам. Много ми е чаровен.

# 1 208
Ал Пачино преди 20 години и Шон Пен, втория изобщо не е мой тип... но, летят флуиди 😂

# 1 209
Че да не беше само Онтева на тоя клон? То много маймуни.
Хаха, много ме разсмя това, но е самата истина.

# 1 210
100 манекенки има и по- голяма дъщеря.

# 1 211
100 манекенки има и по- голяма дъщеря.
И още една дъщеря, от първия брак на първата си жена

# 1 212
Азис:
Скрит текст:

Еееех,  ми сложен си е тоя английски, бе! 🙄

# 1 213
Джейсън Судейкис ми е страшно секси, много го харесвам!

# 1 214
  • Sofia
Йоана Драгнева в очакване на второ бебче
Скрит текст:
Глория Петкова с дъщеричката
Скрит текст:
Внучката на Д-р Денкова я кръщават в морето 🤔
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт