Звездни компромати - Август'21

• 291 351
  • 2 803
  •   2
Отговори
# 1 275
Не знам коя коя е, но много си приличат

# 1 276
Леко ми бие на сектантско, честно казано.

Цените им са като за сциентолози. Simple Smile

# 1 277
Тия лекарки са такъв маркетингов продукт, всичко е за пари , денят на генератора, на тъпанара, на мутресата, всичко ще посетят, за да привличат клиентки. Има една, която набира в момента скорост - Шаркова - тя пък се замъкна на най-скандалния бар по нашето Черноморие да се рекламира. Изпростяват яко.

Да, не си правят добра реклама с това, че се показват като старлетки, но нали трябва да зарибяват клиенти.
Ако Ирина Шаркова те втрещява, напиши Dr. Shef (Айлин Шеф) и си плюй в пазвата. Излиза и тази смехотворна, много “случайна” статия, кой знае откъде издебнат да бъде сниман Батков зорлем и накрая реклама.   https://bgsport.net/%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d … 0%b5%d1%84/37175/ Нивото е гротескно. Ама явно се ловят някои хора.

За Денков-младши се говореше преди време, че има много мачистко “балканско” отношение към 1вата си жена.
Ильо не знам с какви връзки и приятелства е, но от интервюта изглежда адекватен и професионалист. Алекс Петканова беше споделила, че е правила силикона си при него и той е отказал да й сложи прекалено голям силикон, какъвто тя искала в началото.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 21:39 от Linda*kiss

# 1 278
И съфорумката с новия мъж е там.
Откачилите женки ги преглъщам някак си, ама тоя мъж какво прави и той с тях?!

# 1 279
Яна и Петко
Скрит текст:

# 1 280
Какво е това събитие денят на генератора. Не ми излиза инфо.

# 1 281
Доколкото виждам е нещо свързано с фондация 8 от 8.
Но е все едно сектантска сбирка.

# 1 282
А жената на Денков младши ми е много странна в лице.
Веждите и устните са проблема май, май.
Скрит текст:

Денков нямаше ли друга жена? Беше дребно джобно момиче. А тази, ако е новата, също кака Ванче Червенкова.  Със старата какво стана?
Абе и старата изглеждаше много странно … някак с лисича физиономия … мисля, че и тя имаше доста корекции ?!

# 1 283
  • Варна
Силвия Петкова и тя сякаш беше на онова басейнче.
Аз като силно ненавиждаща заведенията по Черноморието, не съм наясно, кой е най-скандалният бар? Каво ли?

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 08:24 от Blue Turquoise

# 1 284
  • София
И Ильо Стоянов и д- р Денкова са добри професионалисти според мен. За друго не знам. Мъжа на Денкова съм го засичала няколко пъти и ми се струва забавен и чешит. Какви престъпни схеми е въртял?

Каква е идеята на тази фондация и пеенето в басейна?

Cavo ли е скандалния бар? С тръбата дето измести крилата на Градина Joy

# 1 285
Тва с лели пеещи в река верно сектантско някво изглежда, не ме влече ич:)

# 1 286
  • Варна
Денков е лежал в гръцки затвор за трафик на наркотици. Бивш служител е в отряда за борба с тероризма или подобно формирование. Случаен…

# 1 287
  • Viena
Асдис Ран и дъщеря,скандинавски красавици. ❤️

# 1 288
Lizzo ... малко ще изгрубея, но даже и маската й е малка
Скрит текст:

# 1 289
Асдис Ран и дъщеря,скандинавски красавици. ❤

Страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт