Звездни компромати - Август'21

• 291 541
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Варна
Голяма работа и много модерно е да си кожна докторка.
Обаче, кожен лекар не звучи престижно, не звучи гръмко и модерно.
Те всичките са естетични дерматолзи!
Не знам дали някоя от кликата на модерните кожни докторки може едно акне поне да излекува.

# 1 291
Голяма работа и много модерно е да си кожна докторка.
Обаче, кожен лекар не звучи престижно, не звучи гръмко и модерно.
Те всичките са естетични дерматолзи!
Не знам дали някоя от кликата на модерните кожни докторки може едно акне поне да излекува.

Когато портфолиото ти е предимно лазерна епилация, горене на мазнини, позиране с клонингите от “хайлайфа” и се показваш подута като бройлер от филъри и ботокс, не знам дали не е по-удачно да им се казва козметички…. Без да искам да обидя козметичките.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 22:14 от Linda*kiss

# 1 292
Тая Шеф е страшна “професионалистка” изписа ми мазила за няколкостотин лева и искаше да пия три месеца АБ?!? Оказа се че абсолютно същия лист с “лечение” го изписа на моя приятелка със съвсем друг проблем…. Не съм ги пила де. Не ми хареса лекарката и не и се доверих.

# 1 293
Тая Шеф е страшна “професионалистка” изписа ми мазила за няколкостотин лева и искаше да пия три месеца АБ?!? Оказа се че абсолютно същия лист с “лечение” го изписа на моя приятелка със съвсем друг проблем…. Не съм ги пила де. Не ми хареса лекарката и не и се доверих.

Не се учудвам. Сякаш търси повече популярност, отколкото друго. Не виждам ниво. Мисля, че тука във форума бяха писали, че молила клиенти да оставят добри коментари за нея. И като излъчване е …интересна.
Шаркова поне на външен вид е по-симпатична, което предполагам може и да говори за мярката й в процедурите.
Нашествието на козметичките  - като едно време с популярността на психоложките.

# 1 294
  • Sofia
Деса Цъ
Скрит текст:

# 1 295
Деси е доста откачила...

# 1 296
Деси май е с детски бански Close

# 1 297
А леле майкоу! Тая па!😬🤐

# 1 298
Деси Цонева какво се опитва да покаже че все още е вървежна или че търси нещо ..

# 1 299
  • Варна
Банският….хм, очевидно не е добре жената. Що за соц плаж обаче? Ролбата е страшна…

# 1 300
Сложила е горнището на банския наопаки нарочно.

# 1 301
Тая па Деса...колко е гнусна и нечистоплътна.
Денкова не знам какъв професионалист е, но творбите й са доста зле, както и тя. Асдис ужасно евтинее, не ме кефи.

# 1 302
Сложила е горнището на банския наопаки нарочно.
Да, нейния банския си е.
Но Сега така било модерно.

# 1 303
И аз се бях засилила да ви показвам Деса... даже не знам какво да кажа

# 1 304
Нора Шопова се е омъжила, красива булка е:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт