Звездни компромати - Август'21

• 291 580
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 305
Малко встрани от темата, но - следя отдавна работата на д-р Ильо Стоянов и мисля, че е изключително добър, но ако той е правил гърдите на Петкановица това изобщо не е за хвалене.

# 1 306
Нора Шопова се е омъжила, красива булка е:

Скрит текст:

Нещо така и не успях да я харесам Simple Smile
Типична скумрия, а като спортна "журналистка" супер зле.

# 1 307
  • Бургас
Впечатления от работата на д-р Денкова нямам, но имам лични такива от разговор с нея.
Свърза ни моя приятелка, чрез сина й Калоян тази пролет. Имахме уговорка за неделя и тя ме подкани по Месинджър: "хайде, давай". Говорихме над час и останах с чудесни впечатления от нея: никаква превзетост, супер сърдечна, забавна и изобщо такъв готин разговор, все едно се познаваме от 100 години. Свърза ме с нейните архитекти и ми помогна много. Накрая на разговора ни покани с мъжа ми да отидем в къшата й. За мен е много приятно екстравагантна и определено жена с вкус. Просто мой тип.

Вчера гледах снимки от кръщенето на внучката й в Инстаграм и честно казано се смутих доста. Синът явно е залитнал към чалга живот и самото събитие доста ме втрещи. Безвкусно и мутренско, както изглежда и самата втора снаха де....

# 1 308
Др Шаркова голяма реклама и от Божкова получава.
Нейният мъж изглежда малко странно, но пък като че ли прави успешни корекции (поне по снимки).
Обаче гледам е залитнал повече по присаждането на коса...
Явно е масово напоследък.

# 1 309
Впечатления от работата на д-р Денкова нямам, но имам лични такива от разговор с нея.
Свърза ни моя приятелка, чрез сина й Калоян тази пролет. Имахме уговорка за неделя и тя ме подкани по Месинджър: "хайде, давай". Говорихме над час и останах с чудесни впечатления от нея: никаква превзетост, супер сърдечна, забавна и изобщо такъв готин разговор, все едно се познаваме от 100 години. Свърза ме с нейните архитекти и ми помогна много. Накрая на разговора ни покани с мъжа ми да отидем в къшата й. За мен е много приятно екстравагантна и определено жена с вкус. Просто мой тип.

Вчера гледах снимки от кръщенето на внучката й в Инстаграм и честно казано се смутих доста. Синът явно е залитнал към чалга живот и самото събитие доста ме втрещи. Безвкусно и мутренско, както изглежда и самата втора снаха де....
Съжалявам, ако Ви разочаровам, но това е част от техния маркетингов продукт - колко са земни и открити. По София има много такива хора, които си помагат в работата с това поведение.
Синът ѝ никога не е бил нещо друго освен гореизброеното. Не знам защо сте се заблудили.

# 1 310
  • Варна
Рано или късно при повечето публични личности лъсва точно чалга и мутренско поведение. То е вродено или възпитавано у тях повече от 30 години, защото залитат по руско-сръбската нишка. Няма какво да се лъжем, на кръстопът сме и колкото и да си слагат аристократични наименования “роял”, “принцес”, дипломи и т.н сме си диви балканци.

# 1 311
Хайде сега-ако се превземат се започва-надути сноби, ако са земни-лицемерничат.
Всеки има право на лични впечатления, било добри или лоши. Или целта е дружно да се оплюят?

# 1 312
  • Пловдив
Михаела Маринова...след ролята си в сапунката с Кера се била замечтала за филмова кариера Smile
Скрит текст:
https://life.dir.bg/zvezdi/mihaela-marinova-patyat-na-chestta-me … a-aktyorska-rolya

# 1 313
Мишето много състарена изглежда. Може би само на тази снимка.

# 1 314
Точно вчера гледах рекламата, че започва от Септември новият сезон.
Имаше и други нови муцуни(всъщност новите- стари, обичайни).
Барабар с ,,Братя" . Grinning .

# 1 315
Няма роля в сериала, а снима клип към саундрака на сериала...

# 1 316
Гледам, че Магърдич снима и с Рафи нещо. Той си има едни хора с които си работи и ги бута навсякъде

# 1 317
Вчера гледах тийзър на Пътят и звучеше нейната песен и с изненада установих, че ми харесва. Simple Smile

# 1 318
  • Mediterraneo
Мишето преуспя като певица, че сега и филмова кариера гони, ох! Рядко противно момиченце ми е на мен, не мога да я дишам.

# 1 319
Да дам и моя отчет за красивите ми мъже. Напоследък преоткрих Марк Стронг:
Скрит текст:

А Анди Гарсия си ми е слабост отдавна:
Скрит текст:

]

Общи условия

Активация на акаунт