Звездни компромати - Август'21

• 291 512
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Rock & Roll feeling ...
Аня взе да ми става доста неприятна напоследък.

За мен гърдите на Тита са правени. Фолк певицата Гергана има сходни вимета - със сигурност монтирани.
За мен е идиотщина да лягаш под ножа и да си монтираш провиснали гърди, само и само да изглеждат "по-естествено" ... Къде са на Камелия гърдите, къде са техните...

# 2 191
Helen Mirren
Скрит текст:

# 2 192
  • Пловдив
Джей Ло с дъщеря си
Скрит текст:
Eй това не го разбирам! Добре, иска да подчертае, че има собствен вкус детето, ама да се барнеш все едно си ровил в казана до преди 5 минути?! Не зам, не знам! Все пак майка ти е Джей Ло! Или да го отдам на пубертет и бунтарство и да не го мисля повече Laughing

# 2 193
Страхотна е Хелън!

Повярвахме на Бионсето, че изглежда така ...

С възможностите,  които имат Дж Ло и Марк А, дъщеря им може да изглежда фантастично. Всеки човек е красив, особено когато го подчертае и прикрие малките несъвършенства - например хубава прическа, подходящи дрехи и обувки, цветове, дори формата на очилата да приляга на лицето...

# 2 194
Абе никой не отрича, че гърди могат да се налеят, макар че жените с много пищни бюстове, които познавам (три) са давали заявка за това още от 5-6 клас. Не са били плоски до 16-17 годишни и изведнъж от ''а'' да станат ''ф'', подчертавам БЕЗ промяна в теглото.
Имам приятелки, които бяха скромни в бюста, а сега са пищни, но след две раждания и качени и запазени, над десет кг., това е съвсем друга тема.
По отношение на силиконов бюст, който изглежда съвсем естествено увиснал и ''леещ се'', има много такива. Гергана, Андреа, Десислава - няколко примера, или и техните са естествени, от тия дето растат до 45 +?
Скрит текст:
Няма как да твърдя, че Тита е с изкуствен бюст, но на мен на такова ми прилича това бомбастично уедряване, малко след като стана известна.

# 2 195
  • софия
Като притежателка на подобни провиснали тити, изобщо не разбирам напъна да дадеш пари да си монтираш такива. Като ще си слагаш, сложи нещо по-естетично, по-стегнато.

# 2 196
  • на пистата
В шоуто на Рачков на дълго и широко обсъждаха гърдите й.Твърди,че са истински.

# 2 197
А аз не разбирам логиката на Тита, ако гърдите са естествени: защо рекламира Др. Енчев?

# 2 198
Д-р Енчев го рекламират всякакви, не само негови пациентки. Преди време имаше скрийншотове на негови коментари под снимки на разни руски модели с подканвания да го рекламират.

# 2 199
Дам, и Глория, и Десислава  (преди да ги намали) също са чудесен пример за правена, но провиснала и разлята гръд.

На Андреа гърдите се "разляха" след като започна да пълнее, до преди това бяха по-стегнати...

Скрит текст:

# 2 200
Щерката на моя приятелка, до 17 г. възраст беше дребна и с вид на 12 годишна, сериозно комплексирана от надарените си съученички
Точно преди бала й пораснаха огромни гърди, поне чашка C-D.

Много родители вече правят подарък за бал, друго - я гърди, я джуки ... та някои неща имат логични обяснения.
За Тита конкретно също съм на мнение, че има хирургическа намеса ...  добра е,  определено.

Не, определено не са й били подарък..)
Виждала съм ги отблизо и тн.
E, щом си ги виждала отблизо ... доверявам ти се Simple Smile

# 2 201
  • До морето
Ако Енчев е правил сисите на Тита, а тя навсякъде разправя, че са естествени, първият отдавна щеше да е "изпищял на умряло"! Той хич не обича да си мълчи. Супер недискретен е по отношение на пациентките си и редовно се обяснява на коя какво е правил, без въобще някой да го пита.

# 2 202
  • София
Нямам опит с изкуствени гърди, но с пораснали от А/Б до Д имам. Хич не е приятно. Ако умишлено си го е причинила тази мома, не я разбирам.

# 2 203
Не го следя Енчев, но изключително непрофесионално поведение, ако клюкари за пациентите си.
Тита изчезна за няколко месеца от медийното пространство и като се появи, вече се беше оцицила.
Може и в чужбина да ги е правила, което не променя резултата (който може и по нейно желание да е такъв)...

Направо се чувствам длъжна да кажа 2 приказки за Ети а.к.а. Антоанет Пепе - прави някакви  колаборативни клипчета с друга влогърка на тема козметика и ми се струва, че се жлемби далеч по-малко. Ами много по-приятно е така. Направо ме влудяваше изкуствената й усмивка, а като почнеше да говори през нея, просто превъртах напред. И още една хубава дума може да ми се откъсне - за родила 3 деца има перфектно тяло и много бързо влиза във форма.

# 2 204
Кактус, какво ще рече "се жлемби"? 🤭
Аз миналата седмица ги видях в морската с Филип - потвърждавам, тя е много финна девойка, едвам ги познах, добре че минаха покрай мен. Той е сравнително нисък, бях останала с впечатлението, че е по-висок, но аз и като цяло не им следя влоговете. Бяха без децата и вървяха прегърнати.

Общи условия

Активация на акаунт