Звездни компромати - Август'21

• 291 249
  • 2 803
  •   2
Отговори
# 2 415
Зуека беше зле в последните Капки...след дълги години съвместна дружба може и да не са му подновили договора на вечен водещ. Добре е изкарал лятото, само да не се окаже, че е "алиби" и да се пръкне под някоя грозна маска наесен.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 17:14 от Cafelate

# 2 416
В линка към 24 часа пише, че Халваджиян му е предложил да е водещ и тази есен. Но ако в Испания се издържа достатъчно добре от картини и не му се налага да работи в България, защо не - да си живее живота, да си гледа семейството без да отсъства за пътувания по работа, успех му пожелавам.

# 2 417
  • До морето
Ами само да ви кажа, че в Гугъл днес като напишеш картини и първият резултат е картини Зуека!
В интервюто казва, че за 1 година е нарисувал 310 картини, 260 от които вече са продадени. Значи добре се справя.

# 2 418
Може да му е писнало да гледа боклуци, като погледне през прозореца, да гази в лайна по тротоарите и да му отнемат предимството по пътищата. Да, да, знам, че от тук списващите никоя и фас не хвърля извън кофата. Ама реалността е различна и не на всеки му понася. И ни частно образование, ни затворени комплекси, ни частен самолет могат да те спасят от тоталното беззаконие, в което ни се налага да оцеляваме. Общо взето на човек или му писва, или се примирява.

И аз подозирам обаче, че е някаква “смешка” напускането му.

# 2 419
  • Down south

За първи път виждам мъжа на Вергара в действие ( във видео ) :
Скрит текст:

Симпатичен е, става за проектиране.

Забавна реклама, не съм попадала на нея, много са забавни. Да ти се прииска преди закуска, да идеш да пробваш един Кадилак.
Харесвам много и двамата, него съм го гледала в доста продукции. Каризматичен е.

Относно Зуека, познавахме се в предишен живот. Решил е да се оттегли и има право да го направи.
Не дължи обяснения, не знам защо е влязъл в такъв режим.

# 2 420
Aguilera
Скрит текст:

# 2 421
Бенатова и нейните 5 стотинки по темата със Зуека.
Скрит текст:

Завидяла му била за смелостта. Ще ме баннат, ако напиша какво мисли ми минават през главата.

# 2 422
# 2 423
кОй туй?

# 2 424
Лияна
Скрит текст:

Бебето от албума на Nirvana ги съди за детска порнаграфия. Нищо че толкова години нямаше проблем и пича си прави снимка в същата поза на всяка годишнина на албума. Нооо... и те обещали на родителите му да скрият интимните части, но не го направили.
Скрит текст:

# 2 425
Бенатова и нейните 5 стотинки по темата със Зуека.
Скрит текст:

Завидяла му била за смелостта. Ще ме баннат, ако напиша какво мисли ми минават през главата.
Ами Бенатова нали беше смела, да действа … а и е по-млада за промяна Simple Smile

# 2 426
  • Rock & Roll feeling ...
Емануела.
Поне си е скрила зърната. Започва да мяза на Андреа.

# 2 427
Тя ми е много красива по принцип, но тук не я познах. От как се изруси много не ѝ отива, но като цяло изглежда добре.

# 2 428
Мацката в дясно не ви ли прилича на В.Ч.? Дано не се сметне за обидно, просто наистина виждам голяма прилика.
Скрит текст:
На мен ми прилича на Kandy Muse - драг куийн от Бронкс

# 2 429
Отне ми време да разбера какво има между джуките. Език е, нали?

Общи условия

Активация на акаунт