Звездни компромати - Август'21

• 291 281
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 430
Снощи Емануела беше с черна коса!

# 2 431
Голям проблем с емиграцията на Зуека. Причините са си негови, и са същите заради които ССФ ежедневно недоволства. Работил е човека халтури-ок, нито е лъгал, нито е крал. Но и след него халтурите ще останат, а най-големите му критици ще са залепени за телевизора.

# 2 432
Жив и здрав да е Зуека. Но да беше забрал и други видни "интелектуалци" като него. Намерил кой да говори за култура и закони.

# 2 433

За първи път виждам мъжа на Вергара в действие ( във видео ) :
Скрит текст:

Симпатичен е, става за проектиране.

Забавна реклама, не съм попадала на нея, много са забавни. Да ти се прииска преди закуска, да идеш да пробваш един Кадилак.
Харесвам много и двамата, него съм го гледала в доста продукции. Каризматичен е.

Относно Зуека, познавахме се в предишен живот. Решил е да се оттегли и има право да го направи.
Не дължи обяснения, не знам защо е влязъл в такъв режим.

Всичко й харесвам на София Вергара. Най-много мъжа...

# 2 434
  • USA
Мернах някъде из нета, че Зуека е в Испания, където имал роднини жеивеещи отдавна там и са отседнали при тях. Нямам идея колко е вярно.

# 2 435
Мъжът на Вергара играе един от танцьорите в Magic Mike с Чанинг Тейтъм. Носеше се слух, че е гей някъде... Очевидно лъжа. Симпатяга е.

# 2 436
В момента БНТ повтаря някаква рубрика със Зуека, където той обяснява за рисуването.

# 2 437
Гледах Зуека в капките и останах с впечатление, че има нужда от почивка. В началото на лятото в едно интервю каза, че наема къща в Испания и там ще почива. А може да им е харесало и като са си сметнали и частното училище на детето в България .. Или да търси пазар в Испания, знам ли.

# 2 438
И Райна била емигрирала, разочарована от България. Мернах някъде из заглавията, но дори не си направих труда да прочета. На кой му пука след като отново ще ни занимава със скучните си снимки.

# 2 439
Райна мен лично не ме занимава с абсолютно нищо! Ако не я пусне някой тук забравям, че съществува.

# 2 440
Къде е емигрирала?

# 2 441
Гледах Зуека в капките и останах с впечатление, че има нужда от почивка. В началото на лятото в едно интервю каза, че наема къща в Испания и там ще почива. А може да им е харесало и като са си сметнали и частното училище на детето в България .. Или да търси пазар в Испания, знам ли.
Те и имотите в Испания са на същите цени като в  БГ Simple Smile

# 2 442
Да не се окажат всички емигранти маскирани певци...

# 2 443
Ashley Benson
Скрит текст:

# 2 444
Майкъл Джексън и Мадона. Отдолу-същата снимка с фотошоп.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт