Звездни компромати - Август'21

• 291 230
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 475
От толкова оплакване, чак и аз се натъжих за Зуека. За 1 минута, де, защото после се сетих, че той всъщност имаше предобри доходи в халтурите през последните 20 години. А можеше да се занимава с театърв името на високата култура и да е на щат за 600 лева, вместо с хонорари от няколко хиляди за 2 часа.
Човекът просто е натрупал добър капитал и е отишъл в Испанията да си почине. Тук го оплакаха, все едно ще чисти къщи или ще работи градинар.

Лично аз ще съм много доволна, ако и другият неприятник замине нанякъде - Рачков.

# 2 476
То това оплакване е минута внимание на чужд гръб ...

# 2 477
Чак пък да са неприятни с Рачков....Халтурата не е висше изкуство, но е гледаема и се гледа по желание. Неприятен ще ми е някой  нагъл или незаконно забогатял като Пеевски, Божков, Арабаджиеви, Баневи и т.н.

# 2 478
Елизабет Тейлър какво изящно носле и хубави устни има.

Редактирам се, но тя има ли операции на носа или снимката е обработена. Разглеждах нейни снимки и на някой носът й сякаш не е чак толкова изящен?
Не мисля, и на детските снимки и е същия носът.
Скрит текст:
Всъщност откога се правят подобни операции?
На показаната снимка Лиз Тейлър е много млада. Прекрасна жена!
Чела съм някъде, че подобни операции започват да се правят след 1900г.
Говори се, че самата Мерилин Монро е била с ринопластика и имплант в брадичката.

Добавям тази статия, според която Елизабет Тейлър (и не само) има хирургични намеси.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 22:23 от Меmento

# 2 479
Чак пък да са неприятни с Рачков....Халтурата не е висше изкуство, но е гледаема и се гледа по желание. Неприятен ще ми е някой  нагъл или незаконно забогатял като Пеевски, Божков, Арабаджиеви, Баневи и т.н.
Затова казах Лично аз, защото говоря за себе си. И двамата са ми много неприятни. Включително и от лични впечатления, нееднократни. Може ли?

# 2 480
То е ясно, че всеки говори за себе си. Елементарно е.

# 2 481
На Зуека картините, ако ги бях рисувала аз, а не той, нямаше кой да се сети да купува, ама е модерно да имаш нещо , което е правено от някой известен. И да противопоставяш Слави и Зуека е повече от смешно.
А и в Испания кой знае за Зуека ?!
Че там сигурно има 100 поне като него, които са решили да стават художници.
Все пак не е Ван Гог Grinning
Тук продаваше, защото все пак беше известен, човек от публичното пространство Simple Smile

Като продаде готовите картини, ако се наложи ще рисува по плажовете на Испания и ще се крие от българите, защото са невъзпитани.
Хора, аз смятам, че е отпочинал добре 3 месеца и ще е в Маскирания певец.
Ще чакаме и видим дали това е причината така драматично да описват неговото решение да напусне БГ … че и Патрашкова е написала прочувствен пост Simple Smile
Иначе тук картините видях е търгувал за по 900 лева … дано там някой му ги купи за толкоз евро!!

# 2 482
900 лв за това ?
Скрит текст:

# 2 483
Ауууу, аз връз пари седя бееее! Имам над 100 подобни творби от 9 годишната у нас!
За къде да палим, къде има търсене?! 😅🤪🤭🤣
Чудо голямо ЗуекЪт решил да поживее в чужибината! Каква нацЬонална драма! Пуснах сълза🤪🤪🤪

# 2 484
Не разбираме ние от изкуство, ясно е LaughingLaughingLaughing
Жаклински, имай срам бре, от детето ще печелиш, непълнолетно при това Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 485
Ам ако има глад за изкуство, защо да лишавам светът😅🤣😂
Радвам се че няма да го гледам как срича аутокюто и се мъчи. В 50% от времето беше неадекватен. Време беше да си почине. Малко смяна на лицата. Геро е в пъти по- забавен

# 2 486
Само аз ли в картините му виждам образа на бившата му жена ?

# 2 487
А виждам нея и него, повтарящи се образи.

# 2 488
  • София
[Паун, ти пък и черти различаваш 🤣 .
Няма лошо да рисува човекът. Щом и му ги купуват, още по-добре.
Има една съфорумка, която рисува страхотно, но наистина името продава, а не самата картина.

# 2 489
   Картините са много хубави. Личи таланта и оригиналния почерк на непредубеден, автентичен творец. Не познавам Зуека, но му желая успех като художник. Заслужен ще е. Прекрасни неща видях.

( За картините му научих от тази тема, написах в гугъл "Зуека картини" и разгледах сниманото. Други впечатления нямам.)

Общи условия

Активация на акаунт