Звездни компромати - Август'21

• 291 225
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 490
А на мен и клоуните и другата снимка ми изглеждат тъжни, не бих си ги сложила в хола например, но аз по принцип от дете не харесвам клоуни.

# 2 491
Нямам нищо против всеки да се установи там, където смята, че ще му е най-добре. Грозно е обаче да плюеш мястото, където си бил на хранилка толкова години и си заминал финансово подплатен, благодарение на халтурки.
И сега какво - нашите деца, израствайки тук, ще са прости и необразовани ли? То такива навсякъде ги има, даже и по кралските дворове. Grin

Може пък да е видял, че неговите пари на фона на буксуващата система в държавата, не му дават това, което търси.
Има неща, които парите не купуват - средата на общуване, сигурността, чистотата на въздуха, шума, канализационната система и др.
Смешното е, че е взимал големи пари като водещ точно на просташки програми.
Халваджиян е Слави 2. Има нагло, нечистоплътно и алчно излъчване.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 23:57 от Linda*kiss

# 2 492
  • София
Не ми се струват уникални. Доста напомнят за Казаков като форми, като цветове не мога да определя, но ми е познато.
Пари печелят тези предавания, защото се гледат. Това е бизнес. Не ги гледам, но разбирам хората, печелейки от тях. Все пак и те искат да ядат и ако това се купува, защо не.

# 2 493
Аз не съм голям познавач на изкуството, но забелязах и мотиви от Густав Климт.

# 2 494
  • София
Мрачността, може би.
Дори и да имитира или да е повлиян, лошо няма щом продава.

# 2 495
Не ми се струват уникални. Доста напомнят за Казаков като форми, като цветове не мога да определя, но ми е познато.
Пари печелят тези предавания, защото се гледат. Това е бизнес. Не ги гледам, но разбирам хората, печелейки от тях. Все пак и те искат да ядат и ако това се купува, защо не.

И кокаинът се купува.
ТВ определя - чрез натрапване и повтаряне - вкуса на масата бг.
Няколко такива предавания са приемливи, но ефирът вече прелива с циркове.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 00:04 от Linda*kiss

# 2 496
  • София
Не е само в БГ.
Риалити формати се търсят явно. Аз гледам готварски 🤣. Ако кажа, че много готвя ще е преувеличено, а ММ така се надяваше като започнах.

# 2 497
Аз харесвам Игри на волята и Сървайвър също. Някакви игри за издръжиливост ми се гледат и се опитвам да си внуша, че не е нагласено Simple Smile
От Маскирания певец, Капки и прочее предавания ми е писнало и не ги гледам.
Харесвам български филми, но не бях гледала Пътят на честта и сега нали го повтарят, та се опитвам да го схвана, защото понякога пропускам и тази Силвия не ми е много на сърце, но пък ако са едни и същи доскучава, така че добре че са различни актьорите.

# 2 498
Абе защо ми се струва, че след някоя година Зуека ще се върне в България, ще запее познатото клише за корени и бла-бла. Аз разбирам в тази световна криза да отиваш да работиш някъде здраво, ама Зуека доколкото разбирам ще си изживява някаква арт мечта да започне нов живот и да си твори по цял ден. По принцип такива мечти може да си ги позволи човек, спечелил от лотарията или богат наследник. И да не забравяме, че Зуека не се е сблъсквал с емигрантски живот, не се е сблъсквал с грубата реалност извън артистичните среди.

# 2 499
  • София
Абе каква тежка емиграция. Човекът има пари. Не отива да се бори със зъби и нокти за оцеляване.
Той е над 50, съвсем нормално е да може да си позволи почивка. Може халтурки да е правил, но и това е работа и не лека.
И да се върне не виждам проблем. Все пак не отива на Марс.

# 2 500
Нека се пробва де, колко народ е навън. Въпросът е защо плюе и напада Родината си и ние останалите обидени ли трябва да сме или какво? И тези пари дето ги е заработил толкова много, колкото твърдите, за да си позволи там живот в който да седи и да рисува в Испания по чист и честен начин ли ги е спечелил, т.е. платил ли си е всички удръжки или и той се е възползвал за намаление на данъци в тая държава, не за друго, а защото може.
Той и Тити рева и се прави на света вода ненапита, пък го видяхме как шофира. Обикновено тия дето протестират винаги са различни извън публичния образ, който са изградили.
За Маги впечатлението ми е каквото го споделиха по-нагоре.

# 2 501
Тези пари, с които заминава Зуека за чужбина ще свършат в един момент, точно защото Зуека не отива да работи здраво там, както правят емигрантите. Зуека сега емоционално тръгва нанякъде с кошница, пълна с мечти. Много народ е навън, ама този народ бачка здраво, не ходи да рисува.

# 2 502
Абе защо ми се струва, че след някоя година Зуека ще се върне в България, ще запее познатото клише за корени и бла-бла. Аз разбирам в тази световна криза да отиваш да работиш някъде здраво, ама Зуека доколкото разбирам ще си изживява някаква арт мечта да започне нов живот и да си твори по цял ден. По принцип такива мечти може да си ги позволи човек, спечелил от лотарията или богат наследник. И да не забравяме, че Зуека не се е сблъсквал с емигрантски живот, не се е сблъсквал с грубата реалност извън артистичните среди.

В интервюто казва, че до момента е нарисувал над 310 картини за една година, от които около 260 продадени.

В друго по-старо интервю казва, че продава своите платна на цени, започващи от 700-800 лв

260*800 лева - 208 000 лв годишен доход, като има и по-скъпо продадени картини.

Дали от халтурите на Халваджиян е изкарвал по толкова годишно?!

# 2 503
Отдалече тази картина ми заприлича, че държи Пинко розовата пантера - https://static.dir.bg/uploads/images/2021/02/11/2165119/orig.jpg?_=1613054497

# 2 504
  • София
Аз не разбирам, защо се обиждате от това което е казал. В темата за селските номера, непрекъснато се обсъждат подобни неща.
Аз смятам, че не съм от този тип хора, съответно, квалификации не ме засягат.
Нямам и идея как решихте, че парите ще му свършат. Знаете колко има ли? Или знаете какви са му плановете?
Просто е супер глупаво даже да се коментира подобно лично решение.
Блак като, ако има картина с Пинко, ще я купя, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт