Звездни компромати - Август'21

• 291 239
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Rock & Roll feeling ...
Едни българи, които живеят от 20г. в ЮК ме посъветваха, ако искам да се махам от Бг, да отида в Испания.
Времето било хубаво, а хората не били расисти.

За първи път виждам мъжа на Вергара в действие ( във видео ) :
Скрит текст:

Симпатичен е, става за проектиране.

# 2 401
Нали не си мислите, че Зуека ще мие чинии. Той има достатъчно пари да се пенсионира където реши.
Не мислим, но има малко дете, което тепърва ще расте и образова. Та парите бързо свършват. Не че вярвам за издръжката с картините, но дано му се получи.

# 2 402
От интервюто на Зуека разбрах, че 2020 г. е била печеливша за художниците, което е добре - поне една гилдия да не е пострадала финансово от пандемията.
Пожелавам му успех, също и на съпругата му, която ще стартира бизнес.

# 2 403
  • До морето
Какво ни бърка къде е решил да живее Зуека. Където си иска, там ще отиде. Дори не е бил тъпана, разбираме 3 месеца по-късно, като пуснаха рекламата ва Маскирания певец и стана ясно, че Радков ще го замества.
Халтура, не халтура - факт е, че той е едно от най-разпознаваемите лица от екрана. От 30 години е известен. Имаше и театър с бившата си жена.  Не се е забърквал в тъпотии, скандали И политически проекти. Защо да няма възможност да се пенсионира някъде на топло и спокойно?!?!?
Ако ме пита някой и аз за такива старини си мечтая - да изучим децата, да им дадем път и възможности, после да продадем всичко и да идем някъде на топло или поне да пътуваме много.
Дай Боже всекиму!

# 2 404
  • София
Нямам нищо против всеки да се установи там, където смята, че ще му е най-добре. Грозно е обаче да плюеш мястото, където си бил на хранилка толкова години и си заминал финансово подплатен, благодарение на халтурки.
И сега какво - нашите деца, израствайки тук, ще са прости и необразовани ли? То такива навсякъде ги има, даже и по кралските дворове. Grin

# 2 405
Едни българи, които живеят от 20г. в ЮК ме посъветваха, ако искам да се махам от Бг, да отида в Испания.
Времето било хубаво, а хората не били расисти.

За първи път виждам мъжа на Вергара в действие ( във видео ) :
Скрит текст:

Симпатичен е, става за проектиране.
И двамата са страхотни сладури

# 2 406
  • София
Еми в Испания е напълно достъпно образованието. Климатът е прекрасен. Ранно пенсиониране ми е мечта, а и той си рисува, дали в Толедо, София или Марс, няма значение.

# 2 407
Зуека постъпва грозно защото поставя под общ знаменател всички българи,вместо да посочи ясно и конкретно (с имена) от кого е недоволен и кого мрази. Това е все едно колежка от фирмата да каже пред екипа,че сред него има доносник на шефа,но няма да каже името му.

# 2 408
 Не се е забърквал в тъпотии, скандали
Освен, че уби един дядо в ПТП.
Много чалга докара тоя човек, иначе извисен културтрегер.

# 2 409
И има 14 заплати Stuck Out Tongue Winking Eye
Ситуацията в нашата страната е сложна, пропита от корупция и лични интереси ( иначе, не е лош хавата, нито хората ), може би към това е искал да покаже отношение Зуека. Вероятно в Испания, ако го убият на светофара, докато чака на червен сигнал в колата си, вече ще има присъда за убиеца.
На мен ми е симпатичен, желая му спокойствие и успех.

# 2 410
  • До морето
Нямам нищо против всеки да се установи там, където смята, че ще му е най-добре. Грозно е обаче да плюеш мястото, където си бил на хранилка толкова години и си заминал финансово подплатен, благодарение на халтурки.
И сега какво - нашите деца, израствайки тук, ще са прости и необразовани ли? То такива навсякъде ги има, даже и по кралските дворове. Grin

А защо да плюе? Аз си ги мисля същите неща за ситуацията в държавата, както и мпого от пишещите тук, сигурна съм. И за това, че ни управляват едни и същи, и за Новият Месия, който идва да ни спаси на всеки 7-8 години и за беззаконието, корупцията на всички нива и за кофти манталитета на повечето хора. Значи преди 3 месеца можеше да ги казва тези неща, сега вече -не? Не са плювни това, а тъжни заключения. Животът му е влязал във втората си половина и той тъжно заключва, че така чаканата промяна няма да дойде за него! Отказал се е. И е намерил начин да си подреди живота другаде.

Едит: Това за убития дядо за първи път го чувам.

# 2 411
  • София
Не виждам проблем в решението му да се релокира. Как да посочи конкретно? Аз с това му твърдение съм съгласна. По-лесно ми е да изброя читави хора, защото не са много. А, че е продукт на това, от което бяга, е ясно. То кой не е.

# 2 412
Какво ни бърка къде е решил да живее Зуека. Където си иска, там ще отиде. Дори не е бил тъпана, разбираме 3 месеца по-късно, като пуснаха рекламата ва Маскирания певец и стана ясно, че Радков ще го замества.
Халтура, не халтура - факт е, че той е едно от най-разпознаваемите лица от екрана. От 30 години е известен. Имаше и театър с бившата си жена.  Не се е забърквал в тъпотии, скандали И политически проекти. Защо да няма възможност да се пенсионира някъде на топло и спокойно?!?!?
Ако ме пита някой и аз за такива старини си мечтая - да изучим децата, да им дадем път и възможности, после да продадем всичко и да идем някъде на топло или поне да пътуваме много.
Дай Боже всекиму!
Да, съгласна съм за идеята за пътувания и живот на топличко на старини.
Но както споменаха момичетата той има тепърва дете да гледа - градина, училище, изхранване на семейство … за какви старини говорим ?!

# 2 413
Божков как имА смелостта да си отвори устата... Просто Зуека като повечето от хората на изкуството е страхлив и изпада в паник-атака при мисълта,че може да остане без пари...

# 2 414
Може причините да замине да са смесени и най-напред да са го решили двамата с жена му.
Божков има какво да каже, Зуека какво общо има с него и какво е видял той?
Да цитирам, че добре е казано:

... факт е, че той е едно от най-разпознаваемите лица от екрана. От 30 години е известен. Имаше и театър с бившата си жена.  Не се е забърквал в тъпотии, скандали И политически проекти.

Общи условия

Активация на акаунт