Звездни компромати - Август'21

• 291 186
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 595
Много си е добре даже Мичето:) Ако беше с НЕкои дърти пирги,гасеници вместо вежди и пеперуди вместо мигли по- добре ли щеше да е?! Нормално момиче, няма нужда да ляга и става с перманентен грим, като Тоца.
В последните години толкова свикнахме с “иделаните” лица от ИС, че сега не обработените снимки ни се виждат странни.
Нормалното е дефицит и на мен ми харесва:)

# 2 596
  • Rock & Roll feeling ...
От тази гледна точка е чудна, аз визирах като черти. Поне за мен не е голяма хубавица, разбира се чудесно е, че не се е окепазила, въобще дори не я съпоставям с клонингите.

# 2 597
Всичко сте казали, само са добавя, че този комплект (или каквото там е аутфитчето) е дадено от Д&Г, за да го облече тя на събитието. Знаели са какво правят, когато й го изпращат и са се съобразили с дрескода, който очевидно не е бил бални рокли.

# 2 598
  • София
Кратко клипче от ревюто на ДиГ, доста звезди последните дни са там за шоуто
https://www.instagram.com/p/CTK2a1OB3Ey/?utm_medium=copy_link
Ежедневните облекла са си такива. На шоуто не са...ето Дженката Лопес

# 2 599
Голяма слабост ми в Дженифър, страхотна жена!

# 2 600
  • Down south
Не знам, защо не мога да я харесам тази Мария Бакалова. Не съм я гледала, колко е талантлива, като актриса.
Добре, че беше темата, за да разбера за съществуването и.
Надявам се майка и да не изскочи от някъде, за да ме нахока  подобаващо.

Има нещо,, като борбата за надмощие между вежди и корени? Бузи и устни?
Може би е някаква забравена балканска хубост, която аз така и не успявам да видя.

# 2 601
  • София
Ежедневните облекла са си такива. На шоуто не са...ето Дженката Лопес

Кралица е Джей Ло, жива кралица.
Да се събира с Марк Антони(й), барем по царствено име й подхожда, за разлика от Бен Навлек.

# 2 602
Май няма такива намерения. Бяха снимали Навлек как избира годежен пръстен. Joy

# 2 603
На мен вече толкова ми се изкриви мнението за хубаво и грозно, че започнах да уважавам жените, които не са се видимо наболи, уголемили, изсмукали, нямат скули като топчета за пинг понг и имат дързостта да се снимат без професионален грим и фейстюн. Та изхождайки от написаното по- горе вече харесвам Мария, при все, че не е ми допада много нито като визия, нито пък видях някакъв огромен талант в единственият ѝ филм, който съм гледала. Евала, че има самочувствие да е себе си, че все още прилича на нормален човек и не на последно място си извоюва да бъде част от световния шоубизнес, нещо което не се сещам друга българка да е постигнала.

# 2 604
На Мара Отварачката пък само на фамилии от фауната й върви.
В Уикипедия пише ''Най-древните открити фосили от птицеподобни същества водят началото си от края на Юрския период и са с характеристики, подобни на динозаврите (по-специално гущеротазовите динозаври – всички месоядни динозаври, както и масивните, с дълга шия и дълга опашка, тревопасни зауроподи, като диплодока например.), до такава степен че единствената им разлика с тези развити влечуги са перата. Последните определят основните разлики между птиците и влечугите – от една страна способността да летят, и от друга поддържането на постоянна температура на тялото, което от своя страна позволява непрекъсната и висока скорост на метаболитните процеси...''

Мая Манолова се  разхождала боса в Парламента. Че и с цигари и кока - кола в ръка...
Скрит текст:

# 2 605
  • Rock & Roll feeling ...
Защо да се събира с Марк, като той беше компромис от найна страна... Тя винаги е обичала Бен.

Ех, Хъни, напълно те разбирам, красиво стана нормалното, поради изроденото...

Едитвам, че мнението ми е последно.

Миро и Тина от "Един за друг" са се оженили :
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 00:36 от Летящ Кактус

# 2 606
Скрит текст:
Скрит текст:
Много ми харесва Бакалова на последните снимки Heart Eyes
Скрит текст:
Д-р Денкова и мъж на Сейшелите

Д-р Денков и жена на Миконос

Скрит текст:
Потренирал е на нейния корем

Хростояна Тодорова е отслабнала, много ми е симпатична

Ивет Лалова и мъж

[/spoiler]

Денков младши не ви ли изглежда леко нервозен в излъчване? Като футболните фенове, които нямат търпение да изпуснат пара след мача.  В жена му като че ли също има нещо.

Денков младши ми прилича на мазньото Юли Тонкин. Жена му е с доста неприятен фейс и излъчване.
[/quote]

По-малкото дете със странен поглед …. май не иска да е там Simple Smile

# 2 607
  • София
Мария Бакалова във Венеция е толкова фотошопирана в лице, че на първата снимка не прилича на себе си. Явно не само у нас естествената красота не е на почит, защото силно се съмнявам сама да си е изпилила носа до неузнаваемост.

# 2 608
Много са ми забавни Денкови младши с милата им семейна снимка, в която център се явява шампанското, с етикет обърнат към зрителя. Колко гъзарско...

# 2 609
  • софия
"Непринудено" и случайно е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт