Звездни компромати - Август'21

• 291 150
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Rock & Roll feeling ...
Аз му вярвам.
Господарите на времето ги бяха изтипосали (баба Гуси е пак от този манастир) , а и човекът излиза с лицето и името си ( + това признава и за себе си доста непристойни неща ).
Не мисля, че има за цел да клевети или да хвърля прах в очите. Гнусотата, която се случва е голяма.
Хубаво е, че се говори и се разкрива, а не като католиците, които замитат под килима, още по-големи мерзости, които нямат нищо общо с християнството и която и да е деноминация.

# 2 656
  • софия
То като се говори, все едно нещо се прави. Нашите попчета са мазни, ояли се гниди. Особено тези, които са на по-високи позиции. Нищо свято няма в тях. Нашата Патриаршия е черна дупка, държава в държавата.

# 2 657
Ако БПЦ вземе отношение, може и да се различим от католиците, но засега не е.

# 2 658
Тази тема е за друго, не за подобни разговори ...

# 2 659
Много удобно излиза точно сега да разкаже за въпросния политик, не?

# 2 660
JLo и Ванеса Браянт
Скрит текст:

# 2 661
"Умното" си е "умно" Laughing Дори и самата Найлон да не е писала това, тя е избрала кой да администрира профила ѝ.

Боже, Николета е остаряла изключително много.  Тази дълга коса върви до определена възраст, на млади момичета, след това не изглежда толкова добре.

# 2 662
Брижит Макрон.
Кефи ме Бриджитката, типична французойка!
Скрит текст:
Отнесла е доста хейт в мрежата заради халката й обсипана с диамнати.

# 2 663
В това суетно време, в което всеки има възможност за своите 5 минутки слава, никак не е трудно да се правят скандални уж предавания, каквито прави Цанов. Детектор на лъжата е повече шоу, отколкото реално доказателство.

# 2 664
Много ми харесват всички визии на Мария Бакалова, а и тя самата, по време на събитието на D&G. За Дженифър Лопез нямам думи, тя е прекрасна!

# 2 665
  • Rock & Roll feeling ...
Някой има ли впечатления от козметичната линия на Джей Ло? Или всичко е ген, наспиване и малки козметични интервенцийки?

Розовата рокля на Бакалова е разкош Nature Sparkles

Интервютата на Цанов не са само и просто скандални, някои от тях се превърнаха в знакови, имаше късмет това момче, а и смелост. Харесвам го засега...

# 2 666
Аз му бях абонат в пейтриън.
И аз го харесвам.
Отписах се заради 2, 3 видеа, които  лично на мен не ми допадаха.
С парите на абонатите помага на хора, които изобщо не заслужават помощ според мен.
А той дори и не пита, просто информира - помогнах на еди кой си, с парите на абонатите.

Хубаво, решил си - помогнал си. Но вече без моята скромна лепта в тия помагания.

Продължавам да му гледам видеата, но вече без подробностите, които виждаха абонатите в пейтриън.

# 2 667
Визия №3 (явно наистина е започнала да използва разкрасителни приложения, на необработвани снимки не изглежда толкова фина). Обърнете внимание на стилистката й.. Grin
Скрит текст:

# 2 668
Тъкмо идвам и аз със снимките на последната й визия от профила й:
Скрит текст:

Плюс част от още една вечерна визия:
Скрит текст:

# 2 669
И на мен ми е любопитна от известно време козметиката на Джей Ло, която се основава на зехтина и тя казва, че това й е тайната. Според мен по-скоро Джей Ло с пускането на козметика просто си следва правилата на Холивуд. И съвсем логично е да продава добре козметиката, щом Джей Ло застава с визията си зад нея.

Общи условия

Активация на акаунт