Звездни компромати - Август'21

• 291 173
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 640
Една красива Мария Бакалова.
Не мога да си кривя душата и не се шегувам, тук наистина ми харесва! Абе ще се изучи и нашето момиче.

Скрит текст:

# 2 641
Вече се е изучила при ползването на Face app. Laughing

# 2 642
Вече се е изучила при ползването на Face app. Laughing
Ох, смея се. Joy
Ама аз наистина си помислих, че е добре гримирана и с подходящата рокля. Личи кой не е запознат с виртуалните разкрасителни процедури.

# 2 643
  • Viena
Ей това е находка - Дженката и Киркоров ❤️

# 2 644
Заболяха ме очите от този кич ...

# 2 645
Ей това е находка - Дженката и Киркоров ❤️
Скрит текст:

Оххх, и двамата сами "оле-леле"

# 2 646
На Дженката червилото леко го играе мустак, бая е предОбрена линията на устните Grinning

# 2 647
На Бакалова устните изглеждат напомпани от филтрите, затова ви харесва.

# 2 648
Мустака на Дженката е направен от червилото
Скрит текст:
Това е от същия ден, преди да се поизглади
Скрит текст:

# 2 649
  • Viena
Още една визия на Мария❤️

# 2 650
А къде са доказателствата че някой си политик Х водил мъже в манастира? Всеки може да подхвърля слухове, ама да се правят сензации на база такива слухове без излагане на доказателства си е евтина и долна работа. Никак не харесвам нашата политическа прослойка, но повече ме отблъскват приказки без доказателства.

# 2 651
А къде са доказателствата че някой си политик Х водил мъже в манастира? Всеки може да подхвърля слухове, ама да се правят сензации на база такива слухове без излагане на доказателства си е евтина и долна работа. Никак не харесвам нашата политическа прослойка, но повече ме отблъскват приказки без доказателства.
Във видеото казаха, че ще има втора част, където монахът е подложен на детектор на лъжата.

# 2 652
  • Бургас
Джей Ло

# 2 653
Много грозно са й очертали горната устна Close

# 2 654
  • София
Във видеото казаха, че ще има втора част, където монахът е подложен на детектор на лъжата.
Детекторът съвсем не е достатъчно доказателство.

Общи условия

Активация на акаунт