Звездни компромати - Август'21

• 290 980
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 760
Бен придобива все по-изнурен и измъчен вид.. А дъщерята на Дженифър явно е в бунтарски период, като от махалата се е спретнала и с косата съвсем...

# 2 761
Една от най нелепитв джуки в хай лайва коментира другите такива😂😅😅🤭🤭 Това е наистина забавно. Тя позастаря Калинка и препикава газ, че никой не и предлага и 500 €, камо ли 5000🤣😅 И решила да прави дисекция на младите колежки. Жена “изгряла” разделяйки двойки и пъшкакайки по тИлИвИзора.
Б@х тоя морален стожер🤭🤭🤭🤭

# 2 762
  • София
Калина в ролята на доктор Джекил и мистър Хайд. Simple Smile

# 2 763
  • Viena
Това събитие на D&G изглежда точно като циганските сватби, които ги качват в ютюб. Вайбът е един и същ.
😀😀😀😀Сигурно и роклите са на Мечо Омуртаг.....

# 2 764
Мечо са вдигнали нивото Simple Smile И магазин в Холандия са открили Simple Smile
Скрит текст:

# 2 765
  • София
Мечо са вдигнали нивото Simple Smile И магазин в Холандия са открили Simple Smile
Скрит текст:

Просто потенциалните им клиенти се преместиха да живеят там. Simple Smile

# 2 766
Heart От Омуртаг до Амстердам...

# 2 767
  • Primum non nocere !
Бен придобива все по-изнурен и измъчен вид.. А дъщерята на Дженифър явно е в бунтарски период, като от махалата се е спретнала и с косата съвсем...
Такива са милениумите! Не мога да се разправям вече…
Чорапи за 20€ , хубави обувки, а пуловер преди 25 години измъкнат от мазето принадлежал  на майката или бащата. Аман! Поне мина модата на Билито, че и сини кичури имаше миналата година.

Страхотно събитие на D&G.
Дженката блести… но няма да ги бъде с Бен.
Даже съм готова да залагам!

Сега се загледах в обувките на щерката.. Ми да, модата е по съвместна . Без Др. Мартенс не може!

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 18:47 от Шехи

# 2 768
Много харесвам Мая Савова - много лъчезарна и свежа Simple Smile
Джей Ло ми харесва с този тоалет. Друга, облечена с него, би била потрес. Но на нея й просто й приляга 😀
Има ли други снимки на съпругата на Роби Уилямс? Кофти кадър или е с балкански корени?🥴

# 2 769
Мисля, че Юлиян Константинов вече е бил в Капките, а Патрашкова едва ли има данни за това. По-скоро ще се пръкне някое ново предаване, разделяй и владей ефира.

# 2 770
# 2 771
Sharon Stone
Скрит текст:

# 2 772
  • Glasgow
Съпругата на Роби Уилямс има турски корени, но е родена в щатите. На приятели турци като съм споделяла за неговия концерт в Бургас и каква емоционална реч имаше в нейна чест веднага репликират "Ооо, тя е туркиня!", а тя е туркиня колкото Нина Добрев българка, даже май само единият родител бе от турски произход...

# 2 773
Шарън Стоун това момче ще го схруска за закуска. Харесва ми как се смее на гълъба в косата й

# 2 774
Садо-мазо роклята на Шарън хич не и стои добре🙄

Общи условия

Активация на акаунт