Звездни компромати - Август'21

• 290 981
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 745
другото “вкъщи”…

Всеки lockdown, който не унищожи бизнеса и мечтата ти, те прави по-силен😁🤦🏼‍♀️😂
От следващата седмица Irituali отваря врати за предварително резервирани частни празници ( и делници). Молим се да не ги затворим повече.

#backtowork #homemadegourmet #sofiarestaurant #openingsoon

# 2 746
  • Sofia
Зара Уотсън
Не виждам другия крак 🤔
Скрит текст:

# 2 747
  • София
Разсъжденията на Калина Паскалева в инстаграм

"Защо магазините са пълни с реплики на известни дизайнерски марки попитах днес продавачка в един магазин. От няколко месеца съм особено изненадана как фалшиви дрехи, чанти и обувки са залели българския пазар по търговските улици на големите градове, включително и в столицата. На “Витошка” е пълно с ментета. Чета новинарските сайтове постоянно, не съм видяла някой от МВР да се е трогнал от продажбата на реплики, макар това да е грубо нарушаване на закона.
Но все тая, този пост няма да е политически. Та на въпроса ми към продавачката, тя отговори много простичко “Клиентите търсят и искат. Ние трябва да отговорим.”. И сега аз започвам да разсъждавам защо му е на някой фалшива чанта “Шанел”, “Диор” или “Гучи”. Ако иска да покаже висок стандарт пред приятелките си - няма да стане - ментето личи - различна кожа, криви шевове, по-малко или повече орнаменти, бързо ръждясва метала. Да, на снимка в инстаграм след обработка с Фотошоп-програма, може и да не личи. Но същият този фотос ще бъде в някое капанче, девойчето няма да е облечено с дрехи, отговарящи на стандарта на жена, имаща чанта за няколко хиляди лева. Всичко по нея ще бъде фино, изискано до най-малката подробност. Силиконовите гърди няма да са надути до пръсване, устната няма да се удря в изпиления до максимум нос и скулите, приличащи на тези на хамстер. Така изглеждат мацките от социалните мрежи с фалшивите чанти и обувки на скъпи марки и с новия IPHONE.
И аз продължавам да не разбирам защо все повече и повече девойките залитат в тази диагноза клонинг. Срещат се с различни господа, много на брой, правят евтин секс - макар понякога да получават по 5 000 евро на сеанс, обличат се долнопробно, но табелно, карат фирмени коли и пият шампанско с пико, защото коката не ги кефи вече - искат нещо по-хард, което да ги подмокри още в дискотеката. Ще се снимат в бара, на плажа, ще обработят лицата си като руските манекенки и ще се пуснат в социалните мрежи, които вече изглеждат като продавалник на женска плът. Виждаш всичко безплатно - тя го е извадила - дупето, гърдите, банските едва скриват междукрачието й. Тя е твоя, на един клик разстояние.
Много е тъжно това, пичове. Много!
#fakelife #fakepeople #fakelove "

Също в нейния Инстаграм
Скрит текст:

Thinking

# 2 748
Рядко противна е тази Паскалева. Не пропуска да  запознае аудиторията със словесните си диарии.

# 2 749
Как само си противоречи!😀😜😃
Ей, това си е чиста наглост 😀😀😀😀😃😜

# 2 750
Калина Паскалева вече не се котира ли, че стана морален стожер на младите си ''колежки''? Точно тя тръгнала да коментира лоши интервенции и евтино излъчване, боже...

# 2 751
Между другото и аз винаги съм се чудила защо хората си купуват ментета. Не всеки има пари за Прада и Диор, нищо срамно няма в това. По-добре си вземи една нормална Зара или нещо такова и не се прави на каквото не си.

# 2 752
  • софия
Паскалева за себе си ли пише? `Щото снимките ѝ визуализират написаното, вкл. и това, че тя е като от Алиекспрес.

Карди Би
Скрит текст:

# 2 753
Крис Хемсуърт, много готин.
Скрит текст:

# 2 754
Зара Уотсън
Не виждам другия крак 🤔
Скрит текст:
Защото го няма JoyJoy

# 2 755
А, чак пък ще изпадам в размисли, защо хората си купуват ментета..., то е ясно защо, но това си е тяхна работа и на мен по никакъв начин не ми пречи.
Паскалева е по-смешна и от тези, за които пише, защото освен, че е точно същата, има и претенции на интелектуалка. FlushedSweat SmileSweat Smile

# 2 756
  • Down south
Seraphina (Бен Афлекова) и Emme (Дженифър Лопезова)
Чудни са Joy

# 2 757
Бандата да махнат, не вярвам! Но това, че ЮК и КП няма да са там вече е повод за всенародни тържества и веселия!
Потвърждавам за Ромина Тасевска - много възпитана и интелигентна жена. Милица я харесвам, има страхотно чувство за самоирония 😃

ЮКонстантинов и КПатрашкова ги махат от На кафе. Това е толкова добро решение , но потресена ще съм, ако се отзоват на панела на Маскираният певец.

# 2 758
  • Пловдив
Дженката размята манто на Габана във Венеция и е оставила Бен при децата...? Simple Smile

# 2 759
Това събитие на D&G изглежда точно като циганските сватби, които ги качват в ютюб. Вайбът е един и същ.

Общи условия

Активация на акаунт