Звездни компромати - Август'21

• 291 002
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 730
Имам чудесни впечатления от Мая Савова, това от времето докато живееха в нашия квартал - преди повече от 10 години значи. Много възпитана и приятна жена. И много красива.

# 2 731
мая  с годините доста се разхубави, преди беше малко ...патенце. но сега изглежда много добре. а мъжът ѝ е рядко противен.

# 2 732
Няма целулит, само леко неподържан гел на ръцете 😀😀😀😀
Това е по-лесно поправимо от целулит. За 2 часа и пак ще е с поддържан маникюр Simple Smile

# 2 733
Е, не можем да сравняваме Джей Ло с Мария Бакалова.
Е точно като е доста по-известна и успяла, не трябва ли да не допуска такива гафове? Joy Както и да е, ако всички са били с етикетите, се радвам, че на Бакалова не се е видял нейният, че щеше да настъпи апокалипсис.

Скалата е изненадал туристи Blush:
Скрит текст:

Голяма част от световноизвестните знаменитости се държат нормално с хората, доста от нашите випове трябва да се учат от тях...

# 2 734
  • София
Страхотен е Скалата Heart. И малките са страхотни. На рождения ден на по-малката, с Аквамен колко съм се смяла Simple Smile

# 2 735
    Алиша Милано
    Скрит текст:
    Малина
    Скрит текст:

# 2 736
    • До морето
    Аз обожавам да гледам американски толк- шоута, в които участват звезди и се правят на маймуни. Толкова широко скроени са и позволяват какви ли не майтапи па техен гръб.
    Тука нашите мумии не можеш нищо да ги питаш. Повечето имат и изискване предварително да им се дадат въпросите, за да си наизустят клишетата, които ще рецитират.

# 2 737
    Кака Малина какви плочки вади, Меган да се засрами направо.
    Спомням си като тийн как ме бяха помъкнали на един пайнер концерт, умрях от скука докато не излезна тя, страхотно шоу прави.

# 2 738
    • Пловдив
    Емили Ван Капм стана майка на първи път заедно със съпруга си Джош Бауман. Това сподели самата тя в профила си в Инстаграм.
    https://life.dir.bg/zvezdi/zvezdata-ot-seriala-otmashtenieto-sta … ayka-za-parvi-pat

Рич Форестър кацна у нас Simple Smile с жена си и кучето...
    Скрит текст:

Ето какво сподели Рон Мос, който вчера пристигна в България заедно с жена си Девин и кучето им Господин Принс:
    "Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук. Виното ви е толкова добро, а храната - нямам думи. Радвам се, че ще имам възможност да прекарам повече време тук в компанията на толкова сърцати и гостоприемни хора. Нямам търпение и да се срещна с българската публика. Ще бъде страхотен концерт, не го пропускайте!"

# 2 739
    • София
    Камила К.
    Скрит текст:
    Били Портър
    Скрит текст:
    Бекъмови
    Скрит текст:
    Били Айлиш
    Скрит текст:
    Шайло Джоли-Пит
    Скрит текст:

За който се интересува от предаването на досадната Гала:
    „На кафе“ се завръща в родния ефир на 6 септември. От предаването са махнати почти всички познати лица, но без водещата. До Гала ще застанат нови панелисти в лицето на Милица Гладнишка и Ромина Тасевска. От старите остава само Илиян Любомиров, който ще влезе в нова роля в предаването. Той бе до Гала преди един сезон, после бе заменен от Георги Блажев, който сега също е махнат. Половинката на Петя Дикова работи усилено и в рекламната си агенция, но щом ще строи къща на половинката си, се нуждае от нова работа.
    Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова вече няма да се изявяват в женското шоу. Съдбата на Андреа Банда Банда все още е под въпрос.

# 2 740
    Ох, тази Милица, много ми е неприятна, защо навсякъде я бутат.
    Адски противен и дразнещ смях.

# 2 741
    Ромина Тасевска - ок, тя е свежа и възпитана. Милица има да кряка.. добре, че са ги махнали останалите. Синоптичките и двете ли ще са в майчинство?

# 2 742
    Ако махнат Банда-та ще е супер … обаче тя все оцелява … Simple Smile

# 2 743
    • До морето
    Бандата да махнат, не вярвам! Но това, че ЮК и КП няма да са там вече е повод за всенародни тържества и веселия!
    Потвърждавам за Ромина Тасевска - много възпитана и интелигентна жена. Милица я харесвам, има страхотно чувство за самоирония 😃

# 2 744
    Като отворих снимката на Моника Белучи пак цялата в черно от глава до пети и разбрах колко ми харесва циганската шаренийка на ДиГ Joy
    Тя (Моника) да не жали някого?

И аз така. Като видях оплакваческия стайлинг на Моника, веднага оцених цветовите решения на ДиГ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт