Звездни компромати - Август'21

• 291 021
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Варна
Подобни смехотворни гледки са ежедневие, вкл. и на децата на нашите хай персони на първи учебен ден, чрд и т.н. Ако не са в Бърбъри, Баленсиага, въобще да не се показват! Вчера имаше снимки на две кралски наследнички- Леонор на Испания и Алексия на Нидерландия, как отиват да учат в колеж в Уелс.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 09:40 от Blue Turquoise

# 2 716
  • София
Градушка помрачила леко събитието на Долче и Габана :
https://www.instagram.com/reel/CTNXU0bFz8y/?utm_medium=copy_link
Мислех си онзи ден, какъв късмет извадиха с времето..а то, градушка.

На мен наметалото на Дженифър много ми харесва, да, шаренко е, но приятно. За събитието е идеално, но все си мисля че съчетано с по-обран панталон щеше да е по-добре. Но пък нямаше да е алта мода 😅

# 2 717
Скрит текст:

Мая и Крум.

# 2 718
На мен аутфитът на Джей Ло много ми харесва - изобщо не го намирам за кич. Изобщо нещата, които видях на ревюто на D&G са страхотни - щом не ги искате, ги взимам на драго сърце Grinning

# 2 719
Като отворих снимката на Моника Белучи пак цялата в черно от глава до пети и разбрах колко ми харесва циганската шаренийка на ДиГ Joy
Тя (Моника) да не жали някого?

# 2 720
Бях споделила наскоро за тази, че сме я видели изневиделица. Страшничко си е. С детски дрешки едва ли се занимава този двойник на Мишо Шамара, тя по престъпници бръмчи. Ако и видите снимки от преди години, няма да я познаете.
Скрит текст:

Хубавица е ,не знам коя е но си личи че има харизма !

# 2 721
Скрит текст:
Не знам това компромат ли е- някаква уж “моделка” ми излезе в ИГ- Атина Иванова, която и да е тя 😂 до колкото разбирам, това трябва да е уста. На мен таз Жука на друг орган ми прилича, ноооо всеки с вкуса си или липсата му.
Нищо де,  поне гаджето ѝ е доста строен и с интелигентен вид 🤣

Не знам, но аз такива жени не мога да ги възприема насериозно. Примерно като жени с професия или нещо подобно. Като секс играчки са ми. Не знам и хората, които говорят с тях, успяват ли да се концентрират или им става смешно.

Хахах тази е модел снима се с дрехите в сайтовете exclusivejeans и caramella fashion и други. Лелеее без грим колко е различна..

# 2 722
на първата снимка от младостта изглежда доста добре. сега обаче е много, много зле, особено без грим с това нещо на лицето си??

# 2 723
Бен Афлек
Скрит текст:

# 2 724
Скрит текст:

Мая и Крум.
Наскоро съфорумка обясняваше, колко целулит имала Мая, де го? Nerd
Супер тяло вади жената.

# 2 725
Страхотна е жената.

# 2 726
Наистина чудесно тяло, личи си че се поддържа.

# 2 727
Апропо, съученичка е на мъжа ми (но не са близки, нито лично я познавам). Не е била топ харесвана в класа, защото е била по-скромно и свито момиче. Но като съм гледала снимки на класа им, абсолютно най-хубавото и нежно момиче е тя.

# 2 728
Освен да не е Мая 🤣, че и аз гледах, гледах. Казвам си “Ей сега ѝ намерих кусур и ѝ видях целулита на тая дебелана”, ама не, няма. Много ме е яд.

# 2 729
  • Viena
Няма целулит, само леко неподържан гел на ръцете 😀😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт