Звездни компромати - Август'21

• 291 023
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 700
На Джей Ло не са ѝ махнали етикета от пелерината.
Скрит текст:

Ха-ха, тва ако беше Марийчето... навсякъде щяха да валят коментари от сорта на "Мара от Бургас е забравила да си махне етикета". На кралица Джей Ло й е простено обаче. Joy

# 2 701
Всички се мотаят с етикетите. Парцалките са на заем с рекламна цел. Пардон! Да ме извиняват D&G. Модните творения.

# 2 702
Меган Фокс
Скрит текст:
Скрит текст:

Независимо че е намъкнала безумица върху себе си, пак е невероятно красива жена. Страшно много я харесвам.

# 2 703
  • Rock & Roll feeling ...
Е, не можем да сравняваме Джей Ло с Мария Бакалова.
Успяла е, но е в началото. На мен даже ми стига като прочета просто "Мария" да не ми е първа асоциация Отварачката. Като Денси написа, че харесва Мария, половин минута се чудих защоПоягодите е започнала да харесва Отварачката... Grin

# 2 704
  • Down south
Чист компромат. Развява се и в тукашната преса. Твърди се, че хора от екипа и, са прпуснали да махнат етикета.
Вероятно ще има потърпевши.

Скрит текст:

Дженифър Лопез изглежда зашеметяващо за съответното събитие, дори и с веещ се етикет. Факт.

И  Шакира, изглеждща различно, заедно с бързо растящите Милан и Саша

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 02:47 от Daylily

# 2 705
JLo ми е като по слаба Бийонсе в тез одежди. JoyJoyJoy

Шакира винаги ми е била много по-готина от нея. И дечицата са големи сладури.

# 2 706
Меган е хубава, но защо наистина е сложила такъв боклук?!
И това, че долната част на гърдите ѝ се показват, секси ли трябва да е?!
 Джей Ло е жестока. Тоалета ѝ е прекрасен, но все пак ако обаче наметалото бе в един цвят - черно или кремаво бяло, щеше да е още по-прекрасен. Но наистина, коя съм аз да споря с модните дизайнери 🙄

# 2 707
  • София
Хелън Мирън
Скрит текст:
Биби Рекса
Скрит текст:
Вин Дизел
Скрит текст:
Кортни Кардашян и Травис Баркър
Скрит текст:
Доджа Кет
Скрит текст:
Моника Белучи
Скрит текст:

Оливия Уайлд
Скрит текст:
Кери Мълиган
Скрит текст:
Рене З.
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Кит Харингтън и Роуз Лесли
Скрит текст:
Роби Уилямс и жена му
Скрит текст:
Джаред Лето
Скрит текст:

# 2 708
  • Пловдив
Аууу, Хелън Мирън на последната снимка пред двореца на Дожите е красота за очите!
Дженката също ми е уау! Отива и такава шаренийка Simple Smile

Вин Дизел-страхотен и той!

# 2 709
Жената на Роби Уилямс е като Бг бръмчалка Simple Smile

А Кери Мълиган никога няма да разбера как я набедиха за красавица.

# 2 710
Добре, че са тези рекламни кампании на ДиГ да видим малко шаренийка, защото с това нямане на премиери и събития стана много постно.

Харесва ми Мария Бакалова, хубави тоалети са ѝ подбрали. Май другите модни къщи не ѝ улучваха така добре дрехите, както сега ДиГ.

# 2 711
  • До морето
Ами ще я връща. Тоз кич втори път облича ли се.

Ох, ако Николета или Андреа се бяха барнали така щяхте да ги пръснете, ама щом е Джей Ло е кралица…циганска.
Иначе я харесвам де:grinning:

Изпревари ме Joy

Ами разликата е, че Джей Ло е на събитие на ДиГ във Венеция, а нашто Светле си купува такива ансъмбълчета и после отива в Била с тях. 😂😂😂

Имам такава позната -милионерша, пазарува директно цели серии на ДиГ. Имаха една колекциа с едни червени рози огромни. Тя, цялата спретната в червени рози от горе до доле, барабар с обувките и чантата, пристигна така на детски РД в селски комплекс.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 09:31 от Boho chic

# 2 712
На Джей Ло не са ѝ махнали етикета от пелерината.
Скрит текст:

Дреме й на Джейти-то Ло за етикета Simple Smile Аз пък на нея завиждам. По възраст, дупе и бедра, го докарвам като нея. По талия - не...

По пари не си споменала Joy

# 2 713
Градушка помрачила леко събитието на Долче и Габана :
https://www.instagram.com/reel/CTNXU0bFz8y/?utm_medium=copy_link

# 2 714
Имам такава позната -милионерша, пазарува директно цели серии на ДиГ. Имаха една колекциа с едни червени рози огромни. Тя, цялата спретната в черевени рози от горе до доле, барабар с обувките и чантата, пристигна така на детски РД в селски комплекс.

😂😂 Потресаваща гледка ще да е.

Общи условия

Активация на акаунт