Звездни компромати - Август'21

• 291 030
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 670
  • софия
Много изморително това събитие на Д&Г. Само са се преобличали.

# 2 671
Колкото на Гала козметиката бих си купила,толкова и на Джей ло.

# 2 672
И на мен ми е любопитна от известно време козметиката на Джей Ло, която се основава на зехтина и тя казва, че това й е тайната. Според мен по-скоро Джей Ло с пускането на козметика просто си следва правилата на Холивуд. И съвсем логично е да продава добре козметиката, щом Джей Ло застава с визията си зад нея.
Лично аз не вярвам, че с кремчета може да забавиш кой знае колко времето, без значение от тайните съставки. Всичко е маркетинг. Няма смисъл да се самозаблуждаваме, много от звездите там се подлагат на какви ли не процедури, за които вероятно дори не сме чували, но за разлика от нашите ВИП персони, повечето го правят с мярка. (Разбира се има и изключения - Никол Кидмън, Рене Зелуегър, Кортни Кокс..).
Дженифър е много хубава жена и изглежда добре за годините си, поддържа се, спортува много, но нека не забравяме, че и тя си замазва лицето, подхранвайки заблудата, че не остарява. Снимка отблизо:
Скрит текст:

# 2 673
Много изморително това събитие на Д&Г. Само са се преобличали.
...с шарените парацаля. Очите ме заболяха. Даже не знам какво се цели с това което се показва...

# 2 674
Джей Ло-то си е екстра и от близо.

# 2 675
Ще се редактирам за политика, но за да не остава празно, Кремена в кафето на Бебо:
Скрит текст:
Кремена

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 22:49 от Bella Ella

# 2 676
Ралица Паскалева, май и тя си замазва снимките..? А е красива жена по принцип, но тук много изкуствена ми изглежда Thinking
Скрит текст:
,

# 2 677
Да, особено последната е доста замазана. Прекаляват с това обработване на снимките.

# 2 678
Мария Бакалова е качила стори от поредното събитие на Долче и Габана и явно е на една маса с Вин Дизел и Хелън Мирън.
Да, завиждам.

# 2 679
  • софия
Много удобно излиза точно сега да разкаже за въпросния политик, не?
Влади Горанов ли е въпросния ?

Скрит текст:
Само за абонатите в  "Пейтриан" , а аз не съм абонирана все още там..
Дават някаква снимка с цензурирана замазана глава, но някой може и да го познае...
Намерих я снимката:
Скрит текст:
Снимката е от тази статия
https://btvnovinite.bg/amp/bulgaria/nikolaj-nenchev-prezidentat- … kaleno-mnogo.html
Николай Ненков

# 2 680
  • Варна
На Джей Ло не са ѝ махнали етикета от пелерината.
Скрит текст:

# 2 681
Като циганска кралица е Дженката 😁

# 2 682
  • София
Ами ще я връща. Тоз кич втори път облича ли се.

Ох, ако Николета или Андреа се бяха барнали така щяхте да ги пръснете, ама щом е Джей Ло е кралица…циганска.
Иначе я харесвам де:grinning:

Изпревари ме Joy

# 2 683
На Джей Ло не са ѝ махнали етикета от пелерината.
Скрит текст:

Дреме й на Джейти-то Ло за етикета Simple Smile Аз пък на нея завиждам. По възраст, дупе и бедра, го докарвам като нея. По талия - не...

# 2 684
  • Viena
Защо да не се облича? Чак пък кич.....

Общи условия

Активация на акаунт