Звездни компромати - Август'21

• 291 358
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 215
Кръщене в морето?!?! Църквата съвсем се овълчи.

# 1 216
Забравих един мнооого сексапилен тип-Джо Манганиело.И съпругът на Зоуи Салдана е в тази графа.Blush

# 1 217
Мики Рурк преди корекциите. С Ким Бейсинджър са страхотни в "Дива орхидея"! И младият Клинт Ийстуд. Много ми харесва и един от "Анатомията на Грей", но не му знам името, играе и в "Последният кораб".

# 1 218
Йоанна Драгнева я засякох в една болница като беше бременна с първото. Само на коремче беше качила, много финна и по-красива от колкото на снимките. Мъжът й е хубав в лице, но много нисък

# 1 219
  • София
Йоанна Драгнева я засякох в една болница като беше бременна с първото. Само на коремче беше качила, много финна и по-красива от колкото на снимките. Мъжът й е хубав в лице, но много нисък

Е колко да е нисък  🙄

https://www.instagram.com/p/CSjngWOIVOc/?utm_medium=copy_link

# 1 220
Кръщене в морето?!?! Църквата съвсем се овълчи.
Ако трябва да се върнем и погледнем назад, то кръщане в реката или морето е много по-логично от легена в църквата. Wink

# 1 221
.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 17:19 от Sysly

# 1 222
Глория Петкова са много красиви с дъщеричката й. Коя е тя всъщност? Видях в Гугъл само че били приятелки с Деси Цонева и участвала във ВИП Брадър.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 21:22 от ConnieS

# 1 223
Глория Петкова е актриса, участваше в Денят на бащата.
По принцип не ми е особено симптична, но там ми хареса.

# 1 224
  • Sofia
Също е модел,художник и май и за певица се пробва 🤔

# 1 225
  • София
Е като сте заговорили за неочаквано хипнотизиращи мъже, моят е Деймиън Луис, хем е рижав грозник, хем ми подкосява краката:-) И Homeland и Billions гледах заради него☺

# 1 226
Sysly, как ме разсмя GrinningАз съм така с Гари Олдман.

# 1 227
От 5-6 години е много модерно кръщене в църквата в Царево.

# 1 228
Ама слагайте снимки, бре, хора Grinning. Не мога всички ваши тръпки да ги търся в Гугъл.... Ей сега видях, че и на мен ми харесва този Джеймс Спейдър, но като млад. Има някакво супер излъчване. Така ми е Робърт де Ниро. Много ме кефи.

Като тръпки са ми стандартните Джони Деп, Лео и Брад, подсетихте ме за Милош Бикович Heart Eyes, харесвах и онзи русия, дългокосия от сериала Изгубени, ще дописвам като се сетя, че още имаше Joy
Кевин Костнър като млад.

# 1 229
  • Бургас
Петъкът мина,но дискусията продължава!

Помня Дж,Спейдър като млад.Ммммм

Сега пак си е готин.Има успокояващ ефект.

Общи условия

Активация на акаунт