Звездни компромати - Август'21

• 291 504
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 205
Аз не мога да преценя Титините изкуствени ли са естествени ли, но е отвратително.  На половината на нейните са при мен, но ако не ме беше страх бих ги направила на още половина. То ти тежи, гръб, кръст те заболява, прегърбваш се. И вярно тялото винаги изглежда по-едро. Вярно сега кой ти мисли за мамограми, но се в един момент се стига и до тях. А с тез бомби good luck както се казва. Как може човек умишлено да си окачи това чудо, ако е така наистина. Още по тантуреста изглежда на нейния ръст.

# 2 206
Аз мисля, че Преслава си прави намаляване и/или повдигане на бюста, май нейният си е естествен. За ДесиСлава ми се върти нещо подобно.

# 2 207
  • София
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Da-tova-e-Lili-Ivanova- … -operaciya-891153

Лили И. е първата с намаление на бюста.

# 2 208
https://www.instagram.com/p/CRZO6aKn3VT/
и понеже някои казаха, че не пипа снимките и си е същата фиданка Grinning , вижте линията на морето зад нея, по-точно кривата на морето Joy
Някой я беше попитал същото в коментар - как може морето да е криво Simple Smile
И тя в отбора на Photoshop- ите Wink

не мога да направя скрийншот Flushed

# 2 209
Е как да не ги обработва, то при нея страшно много си личи. Лицето също много си го оправя.

Обработена:
Скрит текст:
Необработена:
Скрит текст:

# 2 210
# 2 211
Аз пък все едно имам дежавю с А.Пепе..някой беше писал преди време че с новия мъж изглеждала по смирена еми не същата пренавита муцуна ми е с тия стиснати зъби в усмивка аха да литне вече ..Филип 3-ти типичния геймър сега живее покрай нея ...

# 2 212
На мен пък много ми харесват, къде по- спокойна е Антоанет, децата са страшно сладички.
Джуганови, Шопови и Петканови са ми по- скучни и досадни.
Ети ако не подскача прекалено много и не се разпъва зорелем да се усмихва е симпатична.

Титите гласувам значи че са натурални. Съчувствам и… като знам като родиш и изкърмиш за кои печени чушки иде реч после ..Sad. Аз ги санирах моите, и исках по- малки😂🤪😅😅😅

Тия папуци тип патешки плавник, са бруталка😅😅😂😂😂

# 2 213
Хванах някакво повторение на Цитиридката с участие на Рени. Стори ми се тъжна, пълна и повехнала. Оплака се, че по повод пандемията,  финансови стипендии се отпускани на музикантите, но БЕЗ попфолк и народна музика  което е дискриминация...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 16:46 от Аркадия

# 2 214
Гледах в инста, на Жасмина децата и те учат в ААС. И се замислих - колко пари на вятъра за училище и среда като накрая се прибираш или отваряш инстаграм и майка ти е там :

# 2 215
  • Варна
Смятам гърдите на Тита са правени, но не от д-р р Енчев. Като съм гледала снимки с негови изпълнения,... друг му е почерка на изработка. При Тита вероятно се е гонел максимално естествен ефект, но според мен прекалено естествено е станало. Simple Smile
На Алекс Петканова ми харесват гърдите, добре са ги направили в " Естетика". За нейното тяло според мен са идеални. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 20:52 от floren

# 2 216
  • софия
Гледах в инста, на Жасмина децата и те учат в ААС. И се замислих - колко пари на вятъра за училище и среда като накрая се прибираш или отваряш инстаграм и майка ти е там :

Не подхващай темата. У наше село сливата ражда ягоди.

# 2 217
Тита няма никакви гърди в Х-фактор и в първия си клип, който забравих как се казваше... След това, Криско е видял, че ще има успех като певица и я е спонсорирал. Това е моята теория.

На Дара гърдите са подобни. Тя винаги е имала големи гърди, но не и такива каквито са в момента. След Капките излезе информация, че е използвала хонорара си за да си сложи гърди. Доста приличат на тези на Тита 😀 Може да са ходили при един и същи доктор

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 17:24 от Little heart

# 2 218
Grinning Само да припомня, че и Жасмина е с научно-образователна степен доктор от УНСС.

# 2 219
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ми е забавно как 2-3 потребителки вмъкват коментари за Пепе ей така между другото,с цел да я популяризират ли,що ли?! И то да бяха някакви клюки и компромати,пък то нагласени снимки,на които рекламират нещо си..👎
Като толкова много ви се пише за инфлуенсъри,ще ви пратя линк за правилната тема.

Общи условия

Активация на акаунт