Звездни компромати - Август'21

• 291 234
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 370
Е, айде сега точно Зуека да се оплаква за културата в България няма нужда. Толкова години на хранилка при Халваджиян дето канят основно чалга звезди. Точно такива хора, като почнат да плюят по България - ами по-добре да си ходи в чужбина.

Иначе всеки да емигрира, където иска, но да не дава оценка на държавата ни, след като и тук е ял и пил с години.

И е имал повече шансове от средностатистическия българин.

# 2 371
Дъщерята на Зуека завърши частно училище и после следва в чужбина. Явно са били против системата, но ще му е много трудно с неговото Его да е никой в чужбина.
Краси Радков ще е водещ на негово място

# 2 372
  • Варна
Мисля, че е от Ботевград момичето. От известно време промотира пълнотата като нещо нормално, прави опити и за секси.
Уж тя се смята за нормална с тези килограми, а в същото време защо си е издължила толкова много дясната ръка?!?!?

А от втората снимка, направена точно под задника й, прихнах да се смея.

# 2 373
Бих искала да видя Краси Радков и Рачков като водещи... никой няма да може да вземе думата от тях,  two men show 😀
Да заминеш в чужбина при условие, че имаш добра, стабилна работа тук, и си утвърдено име в професията си, получаваш добри пари за това, което вършиш, имаш среда и приятели... за да си никой в чужбина, това не го разбирам

От интервюто на Зуека: "Съзнанието на българина трябва да се оправи, върху него трябва да се работи. Защото от 20-тина години активно беше работено, казвам го със съжаление. По всяка вероятност и аз съм участвал в този процес. Не съм 100% сигурен, но като човек, който работеше в медия, вероятно и аз съм участвал в това нещо. И не се гордея"

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 09:33 от Little heart

# 2 374
Зуека, за съжаление е осъзнал, че всички халтури през годините, за които работеше, доведоха до масовото опростачаване на българина и че той е част от това.
Сега просто се заврял на по-далеко, за да не го човърка толкова. Хората на изкуството, болезнено преживяват тези неща, особено в момента, в който осъзнаят, че са част от тях.

# 2 375
Бих искала да видя Краси Радков и Рачков като водещи... никой няма да може да вземе думата от тях,  two men show 😀
Да заминеш в чужбина при условие, че имаш добра, стабилна работа тук, и си утвърдено име в професията си, получаваш добри пари за това, което вършиш, имаш среда и приятели... за да си никой в чужбина, това не го разбирам

От интервюто на Зуека: "Съзнанието на българина трябва да се оправи, върху него трябва да се работи. Защото от 20-тина години активно беше работено, казвам го със съжаление. По всяка вероятност и аз съм участвал в този процес. Не съм 100% сигурен, но като човек, който работеше в медия, вероятно и аз съм участвал в това нещо. И не се гордея"

И аз точно това имах предвид !!
Много хора записват децата си в частни училища по различни причини, и най-вече защото могат да си го позволят.
Отделно със сигурност лицата от екрана са третирани със специално отношение !!

# 2 376
Това е така, но да плюе върху цялата държава и българите е малко нахално, при условие че индиректно в подпомагал това.
Веднъж засякох Маги Халваджиян и не останах с приятно впечатление от него. Малко мутрафонско поведение, грубо, тип Слави Трифонов, навъсен и гледащ лошо, а си мислех че е готин пич, ощв повече и той във фейса пише хубави постове понякога.
Не знам какъв е всъщност, може просто в този момент да е бил такъв.

# 2 377
Това е така, но да плюе върху цялата държава и българите е малко нахално, при условие че индиректно в подпомагал това.
Веднъж засякох Маги Халваджиян и не останах с приятно впечатление от него. Малко мутрафонско поведение, грубо, тип Слави Трифонов, навъсен и гледащ лошо, а си мислех че е готин пич, ощв повече и той във фейса пише хубави постове понякога.
Не знам какъв е всъщност, може просто в този момент да е бил такъв.
Съгласна на 100%
Нещата, които твореше през годините, не го представят в добра светлина … но трябва да се яде Simple Smile
Отделно и той като много българи в чужбина явно ще чака живеещите тук да оправят държавата и тогава да се върне в една подредена и успяла такава !!

# 2 378
Кание се запалва по време на негов концерт (напълно по сценарий) и Ким идва при него с булченска рокля.

https://www.justjared.com/2021/08/27/kim-kardashian-wears-weddin … -event/?=morehere

Дъщерята на Кортни, Пенелопе, с боядисана червена коса. На 9г. е.

# 2 379
  • Sofia
Зуека в някакво интервю беше споменал Гърция като мечтана дестинация за емиграция 😁

# 2 380
Зуека в някакво интервю беше споменал Гърция като мечтана дестинация за емиграция 😁

И според мен е в Гърция.

# 2 381
  • Варна
Испания, Марбея е засичан. Simple Smile

# 2 382
  • До морето
В коментарите под статията пише, че е в  Испания.
Гърция далеч не е представата за "уредена европейска държава".

# 2 383
В коментарите под статията пише, че е в  Испания.
Гърция далеч не е представата за "уредена европейска държава".
И аз за Испания си мислех Simple Smile

# 2 384
На тези глупости се хващахме едно време, от доста години пътуваме по света, та знаем.
По темата - Миро хич не ми изглежда здрав и добре. Да, отслабнал е, но нещо не е на център. Пренавит, превъзбуден, с непропорционална физика и странна голяма глава. Сякаш е на дрога.
Точно така-много превъзбуден!Говори несвързано

Общи условия

Активация на акаунт