Звездни компромати - Август'21

• 291 202
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Sofia
Мен би ме било срам и неудобство да представям такова “творчество”...ама сигур щот нИ съм звИздЪ 🤔
Изкуството и усещането за естетика е субективно. Не е нужно на вас да ви харесва нещо, за да бъде то добро всъщност. Зуека има хубави картини, ако и да ви се струват наивистични - дори има цял такъв жанр в изобразителното изкуство.
Така е.
Запозната съм стиловете в изкуството.
Аз също рисувам понякога, когато имам муза и желание 😁

Ивайла
Скрит текст:

Яна на Петко
Скрит текст:

Ваня Щерева
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 13:04 от Doli

# 2 536
  • София
Ами ти сама казваш, че е по вина на пешеходеца. Оправдан е, а това, че казваш убийство, е в случая клевета.
Все пак и правни норми има и давност и невинност и пр. А това, че не желае да говори за инцидента е разбираемо.
Аз съм сгазвала животно и още ми е травматично преживяване след 10 години.

# 2 537
  • Варна
Много лоша услуга си направи Зуека с това излияние. Спокойно можеше да заживее нов живот, както го иска, където го иска. Нашите ВИПове обаче, не могат просто да си живеят живота, взимайки всички плюсове на позицията си в обществото, никога не им са достатъчни слава и пари. Това в повечето случаи им създава проблеми. Кадрите на библиотекарския и минно-геоложкия знаят как се прави. Дружки са си с нашите съвременни културтрегери, да им бяха преподали някой друг урок.

# 2 538
  • София
Всъщнос се говори за него масово в момента, а до преди това, освен зрителите на шоутата му, никой не се сещаше за него.

# 2 539
Савова, браво, не използва филтри.

Скрит текст:

Нели и Сано, изглеждат много хармонична двойка.

Соколова? Получила е пръстен ли?

Бившата и тя Соколова седи. Няма да са първите така де.

# 2 540
Може ли вече да не четем за Зуека, че вярно стана досадно.

# 2 541
# 2 542
В сръбското риалити предаване "Задруга", ще влиза някаква силиконка (Наталия Щекич), която се прочула с историята, че й били предлагали 60 хил. евро, за да си легне с Джокович и да го снима. Целта била снимките да бъдат използвани за съсипване на имиджа на Новак.
"Бях в Лондон и някакъв човек се свърза с мен. Този се смяташе за влиятелен мениджър. Уговорихме си среща и аз си мислех, че става въпрос нещо за бизнес около кариерата ми на модел. Бързо обаче се оказа, че греша. Той ми каза: "Трябва да съблазниш Новак и да го снимаш". Веднага реших, че това е шега, че някъде има скрита камера. Въпросният мениджър каза, че ще получа 60 хиляди евро и пътуване до всяка точка на света, която пожелая. Разсмях се: "Това шега ли е?", попитах. Човекът обаче не се смееше и беше много сериозен. След това се почувствах унизена. Исках да надделея над този мениджър. Станах и си тръгнах. Надявам се, че някоя друга жена не се е съгласила на подобно предложение", заяви Щекич.
Скрит текст:

# 2 543
Другият Аватар до Жасмина кой е?

# 2 544
Снахата на Арабаджиеви, Ралица Тошкова.

Всъщност моминската фамилия на Жасмина е същата, те братовчедки ли са?

# 2 545
  • Sofia
Мария Бакалова във Венеция,с рокля на D&G,харесва ми с тази визия
Скрит текст:

# 2 546
Тия семейства просто си заслужават снахите.

# 2 547
Най-накря и на мен да ми хареса Бакалова.

# 2 548
Много е хубава Мария с тази рокля, грим и коса.

# 2 549
Преди;
Скрит текст:

Сега ….
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт