Звездни компромати - Август'21

• 291 208
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 520
Кание се запалва по време на негов концерт (напълно по сценарий) и Ким идва при него с булченска рокля.

https://www.justjared.com/2021/08/27/kim-kardashian-wears-weddin … -event/?=morehere
Дали няма да се съберат Thinking

Не, казаха, че Кание я е помолил да дойде на концерта и да се покаже с рокята. Друга информация не е имала. Четох, че роклята е била символ как двамата се обичат и остават в добри отношения като разведени родители.

И Тръмп и Ивана, първата му жена, правиха реклама заедно след развода - вероятно е просто за шоу.

# 2 521
  • Sofia
Кание се запалва по време на негов концерт (напълно по сценарий) и Ким идва при него с булченска рокля.

https://www.justjared.com/2021/08/27/kim-kardashian-wears-weddin … -event/?=morehere
Дали няма да се съберат Thinking

Според TMZ и Daily mail - може и да не финализират развода и работят тайно по подобряване на отношенията си.

# 2 522
Помните ли Джино Бианкалана от Вип Брадър? Съвсем случайно попаднах на това (доста е старо).

http://www.sladurana.com/profile.php?uid=567028

# 2 523
  • София
Драго Драганов бая е наедрял:

# 2 524
Amber Heard
Скрит текст:

# 2 525
Няма нужда човек да е Ван Гог, за да рисува и да се чувства добре правейки го /безсмислено е да обясняваме, че Винсент е продал точно 1 картина приживе, на брат си и изобщо е бил пълен провал в очите на съвременниците и семейството си/.
700-800 лв за картина не е висока цена изобщо. Български автори вървят над 2000 при това млади и неналожени. Колкото си преценил, толкова ще си обявиш като цена на произведението - щом има купувачи, значи цената е пазарна.

Иначе със сигурност доходите му при Халваджиян са много повече от продадени 250 картини. За час и половина фирмено събитие взима повече от 2-3 картини извън тв ангажиментите.

Мен не ме дразни нищо от това, а само оплакването му от нивото на култура в страната, когато той е бил активна част от въпросните формати.

# 2 526
  • Sofia
Мен би ме било срам и неудобство да представям такова “творчество”...ама сигур щот нИ съм звИздЪ и никой мЪ не знай 🤔

# 2 527
Драмата със заминавамето на Зуека ми е по-досадна и от новините за Ковид. Жив и здрав да е , дано намери щастието в Испания, но защо намесват и Слави , и това плюене по България ... ту мъч ми идва.

# 2 528
Мен би ме било срам и неудобство да представям такова “творчество”...ама сигур щот нИ съм звИздЪ 🤔
Изкуството и усещането за естетика е субективно. Не е нужно на вас да ви харесва нещо, за да бъде то добро всъщност. Зуека има хубави картини, ако и да ви се струват наивистични - дори има цял такъв жанр в изобразителното изкуство.

# 2 529
Хобито ми е фотография. Така ми се иска да зарежда всичко тук, да замина за някое селце в Тоскана, да снимам и продавам кадри... Ама ей на, седя си тук и си бачкам.

# 2 530
Мария май се е омъжила за трети път, сменила си е фамилията в инстаграм.

# 2 531
Ако е така, ще я призная за вечно оцеляваща Simple Smile

# 2 532
Съпруг #3 нямаше ли бебе?
В смисъл в тая връзка четох, че гаджето на Манчев отказвала да летува със сина му, защото не искала да сменя памперси. Замислих се, че Дамата сигур и тя няма да иска.

# 2 533
Савова, браво, не използва филтри.

Скрит текст:

Нели и Сано, изглеждат много хармонична двойка.

Соколова? Получила е пръстен ли?

# 2 534
Съпруг #3 нямаше ли бебе?
В смисъл в тая връзка четох, че гаджето на Манчев отказвала да летува със сина му, защото не искала да сменя памперси. Замислих се, че Дамата сигур и тя няма да иска.
За Мара отварачката ли става въпрос ?!
Сигур се е сгодила … ама нещо много постен пост Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт