Звездни компромати - Август'21

• 291 212
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 505
  • До морето
Абе просто момче е Зуека, спор няма!
 У нас си е най-добре. Тук винаги има кой да ти каже,  че си тъп, че какво пък толкова си успял, молятисе, и парите ти не са достатъчно, и талант нямаш! И си дърт най-вече! Къде си тръгнал да живееш на 56, бе алооо?! В чужбина! Да бъркаш туризъм с емиграция! Пфу!

Тва на испански и да му го каже някой, той няма да го разбере, щото и език не знае!
Просташка работа!!!!

# 2 506
  • София
Аз се удивявам, че все още се говори за емиграцията, като преди 30 години.
Сега е по-трудно, заради пандемията, но иначе The World is your oyster.

# 2 507
Ама се оказа, че е кърмеща майка. Аз също се надявах да е Пинко, ама не би.
Картините му са ми познати, сякаш подобни съм виждала, че сега ги разглеждах и аз, но лицата са някакви тъжни.
По отношение на работата му като водещ, аз него го изтърпявах повече, Геро много вика, Рачков се лигави, Зуека поне според мен беше една идея по-обран.

Аз не се впечатлявам, че е заминал, просто не намирам за уместно, че се обяснява и напада държавата си. Решил - отишъл, толкоз.

# 2 508
Това, че някой цял живот гледа лесното и после държавата му е виновна не го прави тъп, даже напротив, тарикат се казва. Зуека никой не го е карал насила да се прави на шут    до простака Рачков. Зуека сам си е избрал така да печели пари, при положение, че можело да направи и много повече пари, ама с труд. И сега накрая държавата нещо му е виновна и той понеже е Гоген заминава на далечен остров да си живее живота. Не завиждам на хората, които нямат и капка разумен реализъм в себе си.

# 2 509
  • София
Е, обяснява се, защото го питат. Между другото, като комедийни образи, той и Слави бяха супер 🤣. И Август също.
Каквото казва, повечето го мислим. Да, те не малко допринесоха за чалгаризацията, но отново казвам, че търсенето определя предлагането.
Кю,  как да направи повече пари с труд? Какво имаш предвид под труд? Той се е трудил и не е лесно това.

# 2 510
  • София
Е, и на мен не ми допадна изказването колко гадна е България, нищо, че го питат. Доста лицемерно звучи от неговата уста.
Той какво толкова се е карал със Слави, знае ли се? Те се разделиха навремето, Слави с бенда за шоуто, а той с Камен, Мартина Вачкова и кой друг..., останаха в Каналето, това помня.

# 2 511
И моите 50 стотинки- толкова ми е безинтересен този пишман художник, че нямах и идея, че бил заминал. Да заминава, но да вземе и Рачков, бай Злати и другите интелектуалци, че аман. Чудно ми е кой му купува картините доста депресарски изглеждат и 100% рисува себе си и семейството си.
А относно България, че има безброй проблеми и негативи спор няма, но така като гледам никъде  не е цветя и рози. Човек избира субективно по- малкото зло. В Испания е безработица, ниски заплати, разни латино мърди цоцат държавата чрез помощи, 2-3 месеца камък се пука от жега, в Щатите пък на 100 човека се падат 120 оръжия, на практика всеки има оръжие не знаеш в кое училище или хотел някой перко ще те застреля, останалата част от Европа се саморазрушава - Германия, Франция и т.н., а Англия скоро чакам да я прекръстят от Great Britain на great India. Та като чуя за утопичната чиста и подредена чужбина, където няма корупция и престъпност ми става ясно, че човекът, който го говори няма хал хабер от света и впечатленията са почерпени от Хавай 50, където винаги заповядат престъпника.

# 2 512
Как да има представа от света, като цял живот човекът стои затворен в един балон от театър и тъпи предавания?
Но аз впрочем винаги съм долавяла, че Зуека се чувстваше неудобно в предаванията на Халваджиян и компанията на Рачков. Явно е направил компромис през тези години...

# 2 513
Зашеметяваща Шарън Стоун🤩
Скрит текст:

# 2 514
Jonny Depp
Скрит текст:

# 2 515
Ей в това е цялата драма за мен. И затова интервюто му стана водеща новина Simple Smile
Аз не се впечатлявам, че е заминал, просто не намирам за уместно, че се обяснява и напада държавата си.
Hands Plus1

# 2 516
Зуека се обяснява, защото е потърсен за интервю и му задават такива въпроси! Заминал е преди 3 месеца без да ни информира за това. Никога не ми е бил симпатичен и няма да ми липсва

# 2 517
Същото говорят и 99 на сто от българите в и извън България.
Ясно е, че Зуека не е Ван Гог, и по-добре - ще си продава картините, ще си храни семейството, ще си гледа децата. Картините му са продаваеми от това, което виждам в гугъл.
Всъщност той е в позицията на богатия човек, който има възможност да избира къде да живее, и е избрал.

# 2 518
Кание се запалва по време на негов концерт (напълно по сценарий) и Ким идва при него с булченска рокля.

https://www.justjared.com/2021/08/27/kim-kardashian-wears-weddin … -event/?=morehere
Дали няма да се съберат Thinking

# 2 519
Кание се запалва по време на негов концерт (напълно по сценарий) и Ким идва при него с булченска рокля.

https://www.justjared.com/2021/08/27/kim-kardashian-wears-weddin … -event/?=morehere
Дали няма да се съберат Thinking

Не, казаха, че Кание я е помолил да дойде на концерта и да се покаже с рокята. Друга информация не е имала. Четох, че роклята е била символ как двамата се обичат и остават в добри отношения като разведени родители.

Общи условия

Активация на акаунт