Звездни компромати - Август'21

• 291 140
  • 2 803
  •   2
Отговори
# 2 685
Ми отива ѝ на Дженката, много е готина с този кич 😆

# 2 686
  • София
Защо да не се облича? Чак пък кич.....
то това е дори отвъд кича… чак пък вика:joy:

# 2 687
Не знам това компромат ли е- някаква уж “моделка” ми излезе в ИГ- Атина Иванова, която и да е тя 😂 до колкото разбирам, това трябва да е уста. На мен таз Жука на друг орган ми прилича, ноооо всеки с вкуса си или липсата му.
Нищо де,  поне гаджето ѝ е доста строен и с интелигентен вид 🤣

# 2 688
  • Варна
Много ми харесва кича на Джей Ло.
Все едно е създаден специално за нея от D&G.

# 2 689
Меган Фокс
Скрит текст:

# 2 690
Съвсем изтрещя тази жена.
Меган Фокс
Скрит текст:

# 2 691
Много ми харесва кича на Джей Ло.
Все едно е създаден специално за нея от D&G.
Много и отива.
Мария с Вин Дизел на маса. Харесвам я страшно, а сега още повече.

# 2 692
  • София
Скрит текст:
Не знам това компромат ли е- някаква уж “моделка” ми излезе в ИГ- Атина Иванова, която и да е тя 😂 до колкото разбирам, това трябва да е уста. На мен таз Жука на друг орган ми прилича, ноооо всеки с вкуса си или липсата му.

Не знам, но аз такива жени не мога да ги възприема насериозно. Примерно като жени с професия или нещо подобно. Като секс играчки са ми. Не знам и хората, които говорят с тях, успяват ли да се концентрират или им става смешно.

# 2 693
Коя е тази Атина ...

# 2 694
Варненска бръмчалка.Приятелят й разбрах,че бил собственик на верига магазини за детски дрешки .

# 2 695
Скрит текст:

Не знам, но аз такива жени не мога да ги възприема насериозно. Примерно като жени с професия или нещо подобно. Като секс играчки са ми. Не знам и хората, които говорят с тях, успяват ли да се концентрират или им става смешно.
Не знам как ги възприемат хората. Аз се чудя и как отива в този вид на интерю за работа да кажем или по- натам на родителска среща. То вярно, че по вида посрещат, по ума изпращат, но така като гледам тези умове са така хубаво обвити в хилуорон и силикон, че май остават завинаги скрити.

# 2 696
.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 10:36 от Donna Paulsen

# 2 697
  • Варна
Бях споделила наскоро за тази, че сме я видели изневиделица. Страшничко си е. С детски дрешки едва ли се занимава този двойник на Мишо Шамара, тя по престъпници бръмчи. Ако и видите снимки от преди години, няма да я познаете.
Скрит текст:

# 2 698
Дженката е супер за годините си. И отблизо много младее. Основното е ген. Колкото и да се мъчиш и бодеш - личи си. И друго - след определени години няма как да си много слаб и много младолик. Особено при новата мода с ниски мазнини, претренирано тяло и т.н. а бабички в лицето.
Но на това събитие е върхът на кича!

# 2 699
  • Viena
Защо да не се облича? Чак пък кич.....
то това е дори отвъд кича… чак пък вика:joy:
кич е за теб, но не и за разбирачи. 😀😀😀😀
Те Долче- то и Джей Ло- то са за същите разбирачи като за Моет- а Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм ценител, не разбирач Grinning
да, да..... 😀😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт