С какво ви дразнят свекървите? – 130

• 29 195
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • France
За някои жени Господ си знае работата, че не ги е направил свекърви...
Майка ми щеше да е легендарна свекърва Joy

# 61
За някои жени Господ си знае работата, че не ги е направил свекърви...
Майка ми щеше да е легендарна свекърва Joy

Моята би й била достойна конкуренция Grinning

# 62
Сори Фил, за майка ти - сребърен медал. Златният е запазен за мой маман.

# 63
  • France
Може, може Joy

# 64
Момичета, да вземем да се спрем с тези медали, че товарищ-ката Винер била решила да позлати сребърните медали на руските гимнастички от олимпийските игри...

# 65
Хм, тая Винер по-добре да засади тикви и да ги направи на медали.

# 66
Аз се старая да не се дразня на майка си. Тя е инат, аз - по-голям. Поканила съм ги на вечеря. Постарала съм се. На въпрос "Защо не сготвиш това еди-как си следващия път?" отговарям с "Така ни харесва."

# 67
  • France
Някои не умеят да губят Joy

# 68
  • София
Е, каквато свекърва, такава и тъща.
Уиш, нали ти самата си писала, че майка ти не е харесвала ТМ

# 69
# 70
Аз като една нещастна,която никога не успя да заслужи одобрението на майка си/лека и пръст/ще ви кажа ,че не се научих правилно да чистя прозорци,неправилно готвя пилешка супа,тя се прави само от пилешки крилца,неправилно си подбирам прическите и те не ми отиват.А относно възпитанието на деца да не отварям приказка....

# 71
  • Варна
Егати церберите и то към родните си деца. Предполагам, че са "идиеални". Подобно мърморете има само при неудовлетворени от живота и мъжа.

# 72
Крилца в супа! Бляк! Къде е мястото за повръщане?

# 73
Леле Flushed
Не мога да повярвам. Какви са тези майки?
Имам приятелка, майка й я е родила на 37 по соц време, демек късно и преди раждането се развежда с бащата. Там нещата са... олеле майко. Но главно заради разликата във възрастта и възпитанието/виждането на майката.
И при вас ли има голяма разлика?

# 74
  • при късмета
Според майка ми, още като дете, докато се опитваше да ме научи на готвене и правилно чистене, нищо не правех правилно. Е, окончателно спрях да опитвам и правилно и неправилно и до последно всичко си правеше сама. Научих се да готвя покрай детето. Чистя както на мен ми е бързо и удобно. Като ти опре яйцето до ..... на всичко ще се научиш. И най-вече като никой не ти казва как е правилно, а намериш своя си начин. И сега майка ми като ми прави забележка, получава за отговор "у вас си го правиш както искаш". Вече и забележките са в миналото де, но се изпуска от време на време, не преживя разни дреболии като например как простирам. И сама вижда, че у нас започва да е по-чисто от у тях. Хващам недомити съдове например (мие на ръка, не че аз от миалната не съм вадила недомити съдове и не мия на ръка изобщо), защото не си слага очилата като мие, а го кара по инерция.
Все си дуднат и майки и свекърви, някак е заложено у жените, разликата е, че майка си можеш да я пратиш където си искаш, а със свекървата някакво съобразяване трябва. А свекървата не разбира, че по-мекия тон към нея не е съгласие, а задълбочаване на проблем. Ако не се отреже по-грубо или директно, сама рядко ще се сети, че е прекалила

Общи условия

Активация на акаунт