С какво ви дразнят свекървите? – 130

• 29 017
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • Най-красивата страна
Според свекървата ,дъщеря ни-на 12 години вече трябвало да може да готви-супи,основни ястия,обикновени десерти...
То детето може само сандвичи и таратор да прави , яйца да свари в яйцеварката  .
Затова съм виновна аз,защото не съм я научила до сега..

# 76
  • София
Права е жената 🤣. Аз обаче и без тези умения оцелях.

# 77
Не знам, но на такава възраст ме учи баба, да гледам и  обяснява кое как,не да готвя все пак  и да разчитат на мен.Но някои  и това правят като няма накъде и кой.
И добре е правила, че си и каза,  учи се ,може да нямаш свекърва , а  може да не иска да те научи, позна второто.И да точа юфка, което ме подсети да източа, то минаха жегите , но още е топло да съхне.
Но си зависи от детето все пак, ако не му допада - ще се научи, когато дойде време ,то пък сега интернет  е залят от рецепти и аз ползвам понякога  или си сверявам часовника ,че вече изкуках и не помня като едно време.
Не ми трябва тефтер с рецепти.

# 78
Аз на 12 имах тези умения, но по две причини:
1. Ако някой е ял сготвено от майка ми, ще е наясно, че съм имала избора или да се науча да готвя рано, или да карам само на сандвичи. Потресаващо кошмарно готви майка ми, дори улична котка би се потресла.
2. Харесва ми да готвя.

# 79
Потресаващо кошмарно готви майка ми, дори улична котка би се потресла.
Joy

Момичета, много било забавно при вас Joy
И Разтоварващо

# 80
  • Варна
Да и свекървите отдъхнаха.😄

# 81
Хм, Верче, когато някой ден стана свекърва, ще ме размятат по три пъти на ден в темата. Гаранция.

# 82
  • при късмета
Хм, Верче, когато някой ден стана свекърва, ще ме размятат по три пъти на ден в темата. Гаранция.
Като не искаш да гледаш внуци и гризачи, така ще е

# 83
Мен също Sad
С двама сина, мъка ми е. Страдам още от сега как ще съм натирена и няма и да ми звънят децята и без да си виждам внуците. Мм обаче е щастлив и само ми казва: радвай се, виж майка ти как я тормозим за всичко, нас никоя няма да ни търси с тия пръчове Joy

# 84
Милост! Има и една котка и две кучета в менажерията.

# 85

И смес от Дева Мария и Майка Тереза да си, пак ще те размятат. Така че си свиркай. Заек си, заек си... Заек с/без шапка. Simple Smile

# 86
Ааа, точно аз смес от Дева Мария и Майка Тереза трудно ще стана. По-скоро като оная от аватара ми ще си остана, та си свиркам.

# 87
А аз мислех, че само моята майка е била такава. Беше по-ужасна от свекърва. Особено след като се разведох и се върнах да живея при тях. Мантрата беше: "Ти много малка се омъжи и аз не успях да те науча". Това при положение, че аз на 13 г. перях, чистех и готвех по-прости ястия. А и като бях на 15-16 я оперираха и се наложи за известно време аз да се оправям. Но вечно споровете бяха за "правилния начин". Сега е на 70 и от няколко години се усеща. Нищо, че живее далече, често успява да ме издразни, но като я срежа, поне се усеща.

# 88
Аз пък имам супер свекърва, щото не я виждам. Изкарах уикенда при тях и като си тръгвахме заявих на приятеля ми, че ако свекито не си овладее изблиците на критическата и не си взема хапчетата, че вече ще си ходи сам при нея. Обикновено все я защитаваше, но този път определено прекали. Даже свекъра й повиши тон, а той е тих и кротък човек. Рядко го виждам да избухва. Тя си е властен човек и обича да контролира всичко и всички и явно факта, че губи контрол я побърква. Сега едно известно време ще си ходи там сам, да видим дали тя ще се усети, че е прекалила със забележките и хапливите си коментари. Едва ли...

# 89
  • София
Скрит текст:
Аз пък имам супер свекърва, щото не я виждам. Изкарах уикенда при тях и като си тръгвахме заявих на приятеля ми, че ако свекито не си овладее изблиците на критическата и не си взема хапчетата, че вече ще си ходи сам при нея. Обикновено все я защитаваше, но този път определено прекали. Даже свекъра й повиши тон, а той е тих и кротък човек. Рядко го виждам да избухва. Тя си е властен човек и обича да контролира всичко и всички и явно факта, че губи контрол я побърква. Сега едно известно време ще си ходи там сам, да видим
дали тя ще се усети, че е прекалила със забележките и хапливите си коментари. Едва ли...
Разкажи и нас де, нали за това е темата SatisfiedRolling EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт