С какво ви дразнят свекървите? – 130

• 29 808
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Не е нужно да се очертава и др.страна. Познавам вдовица, с втори съпруг. Заедно посещават гроба на бащата. Починал от левкемия, когато детето е било на 2г. Заедно гостуват и на родителите на починалия съпруг. Наясно е, че те виждат частица от сина си. Нормални човешки взаимоотношения, без академични звания и претенции.

Да, така е, но отново - а ако свекърите не приемат новия мъж и новия живот на майката? Или както тук се каза - бързала, защото явно има някаква конкретна дата след която си свободен да продължиш с живота си. Тя какво да направи?
И наистина, понеже се спомена как не всеки имал по незнамси колко апартамента да се шири, анонимната поне няколко пъти спомена, че свекърите са заможни, имат имоти и нямат други наследници. Явно и това не е.

# 466
Всъщност само заради това ,че снахата е останала сама  и се мъчи да подреди живота си отново(а  и това  първо дете има нужда от баща, мъж, около себе си) , че ще отгледа внука с помощ или не, заслужава половин апартамент.За почернените младини.Все пак не се е омъжила повторно  на ден втори.
Не  е това според мен.
Намесили са се дори индиректно, пред детето да разпитват  точно него, или пред нея с мнения разни.Или просто не иска да се бутат в отношенията и с новия мъж,  и той може да не иска близост с тях.
Всичко може това е положението.Страдат, единствен син, но все пак с помощ от снахата е оставил след себе си дете.Да реве душата им, пред детето  са длъжни да не ровят, да е  добре то.И  това е по човешките закони ,не по други.
А да стои  там снахата, явно има причини, дори да има сто жилища още под ръка. И не се знае  накрая за кого ще  е това.
БГ мама си реве редовно на чужди проблеми и  съчинява.
Виж ако тормозят внука, става проблем.

# 467
  • Варна
Пет пари не давам какво и колко има новия мъж. Ако има много имоти, още по-зле, че не е осигурил семейно жилище на жена си и общите им деца. Ако няма, не знам как не му е неудобно да живее в жилището на покойния й мъж. Това са ми разбиранията. На мен би ми било зле.

# 468
Ако има много имоти, Хай, най-вероятно семейството му ползва парите от тях. А да останат в старото жилище, може да има 1001 основателни причини. И не разбирам, може да живее в апартамент на жената, купен от родителите ѝ, но не може в апартамент, наследен от мъжа ѝ. Логика?

# 469
  • Варна
Уиш, няма логика. Моето мислене е такова. Чоглаво ще ми е. А ако съм мъж, няма да се чувствам такъв.

# 470
  • София
Какво значи не е осигурил? Решили са, че там е по-удобно.
Това жилище в мавзолей ли да го  превърнат?

# 471
  • Варна
Ма ко, правата на детето. Да не бъдат накърнявани. Не борба за правата.

# 472
Това дете с права, само ли ще порасне?Ако са нормални стотинките да твоето и нашето ли ще делят, от устата ли ще му вземат нещо, купено от мъжа, колко пари отиват да се изгледа човек , изучи ,да стъпи на крака? Този мъж не заслужава ли уважение, ако е на място и се грижи,  а то няма накъде, щом е  там.Дори присъствието на мъж в семейството е важно, само да е там, а  той  има   и дете(деца), няма как да лежи на дивана или само с неговото да се занимава.
Що  говорим глупости.

# 473
  • Варна
Щом гледат вътре едно дете от предишния брак и две (май толкова се написа, че са) от следващия, не ще да е скромно жилището. И ако не ме лъже паметта, на хубава локация. Мдааа, определено е решил, че е удобно.

# 474
И защо да не им е удобно? Ако се сгърчат неудобно, някак по-морално ли ще стане?  А дали жената не е решила, че не иска да сменя дома на детето от първия брак?

# 475
  • София
Щом гледат вътре едно дете от предишния брак и две (май толкова се написа, че са) от следващия, не ще да е скромно жилището. И ако не ме лъже паметта, на хубава локация. Мдааа, определено е решил, че е удобно.
Нали не искаш да кажеш, че е направил две деца и гледа и едно нейно само, заради апартамента

# 476
  • Варна
Особено комфортно е жилище, платено от други хора.

# 477
  • Варна
Морал особен в цялата ситуация няма, според мен. Нито в снахата, нито в новия мъж, нито в свекърите.

Кой гледа децата е неизвестна величина към момента. Аз пък мога да обърна нещата наопаки - тя е побързала да му роди две деца за да е "вързан" и да гледа и нейното, а тя да не остава сама. И двете вероятности са еднакви, ние не знаем как е.

# 478
  • France
Голяма завист ви затресе за този наследен апартамент.

# 479
  • Варна
Особено, тези които имаме собствени, наследени жилища.🤣🤣
Хай, аз мисля, че вдовицата е изманипулирана. Депресиран човек лесно се лъже. Дано не ощетят детето, законен наследник.

Общи условия

Активация на акаунт