Брат ми заминава…а аз съм в депресия

• 3 643
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Моят съвет също е да потърсите професионална помощ. Едно е да ти е мъчно за някого, разбираемо е.
Реакцията в случая ми изглежда твърде преекспонирана. На тази възраст би трябвало да имате достатъчно голям социален кръг, за да не приемате толкова болезнено временното заминаване на някого. Да не говорим на фона на днешните възможности за комуникация.

# 16
Лиготии. Да ме прощава 25-годишната авторка

# 17
Влюбена си в брат си? Направо се напрегнах като прочетох първия пост. Звучиш като някоя хлапачка, ревяща за гаджето, което отива на бригада. Не звучиш нормално...

# 18
Трябва ти друг мъж в живота, пък и е желателно, иначе само да гледаш към брат си е нездравословно.

# 19
Като ревеш какво си представяш, че ще му се случи? За него ли се тревожиш или за себе си?
  Между другото TSH е хормон на щитовидната жлеза - иди на лекар - ендокринолог или психотерапевт.
Дай си 2 -3 дни да поревеш и си кажи: Стига толкова! На него няма да му е добре, ако знае, че се тормозя. - това ако мислиш  за него.
  Ако мислиш за себе  си - акъл не мога да дам. Твърде егоистично.

# 20
  • Варна
Това ми прозвуча като дъщеря ми, която мрънка защо първия й братовчед не може да й е гадже. Само че тя е на 9.

# 21
Благодаря за всеки един коментар.Просто съм много чувствителна ,и преди е заминавал и съм в това състояние няколко дни..хормони съм изследвала месец назад,всичко е нормално.По-скоро той ми е единствената морална подлрепа в смейството…Не съм егоист,искам той да е добре,знам ,че ще ,не му показвам,че ми е гадно,подкрепям го…просто съм в някаква депресия може би…като си помисля,че няма да се прибере или ще се прибера и той няма да е вкъщи започвам да плача…дори сега

# 22
На колко е брат ти, по-малък ли е? А родителите ви къде са?

# 23
На колко е брат ти, по-малък ли е? А родителите ви къде са?
на 21 е… с нас ,но общо взето нямаме никаква подкрепа от тях….За това е толкова силна връзката ни..двамата сме си опора и подлрепа

# 24
Аз пак да питам.
Колко хора пишете от тоя профил.

# 25
Предполагам е споделен с цялото семейство 😅

# 26
  • Варна
Щом брат ти не се тръшка като теб значи съвсем нормално приема вашите близки отношения без да се вживява твърде. Ти обаче си развила някаква обсесия, определено отношението ти никак не е наред

# 27
Първосигнално обсесията ти от близък роднина наистина буди неприятни чувства, та вероятно ще има доста остри отговори. Но ти, авторке, помисли сериозно как да оправиш собствения си живот. Вече си на възраст, в която щом семейството ти влияе зле и е особено, трябва да се откъснеш от тях. Той е намерил начин, намери и ти. Не подкрепям много съвета за гадже, защото най-вероятно и за него ще се лепнеш и ще страдаш, най-вече ако се окаже някой неподходящ. За теб ще е добре да се научиш да разчиташ на себе си, да намираш опора и в себе си и да не позволяваш нечие присъствие или отсъствие толкова да ти влияе. Ако не отработиш това поведение, може да имаш доста проблеми в отношенията си занапред.

# 28
Първосигнално обсесията ти от близък роднина наистина буди неприятни чувства, та вероятно ще има доста остри отговори. Но ти, авторке, помисли сериозно как да оправиш собствения си живот. Вече си на възраст, в която щом семейството ти влияе зле и е особено, трябва да се откъснеш от тях. Той е намерил начин, намери и ти. Не подкрепям много съвета за гадже, защото най-вероятно и за него ще се лепнеш и ще страдаш, най-вече ако се окаже някой неподходящ. За теб ще е добре да се научиш да разчиташ на себе си, да намираш опора и в себе си и да не позволяваш нечие присъствие или отсъствие толкова да ти влияе. Ако не отработиш това поведение, може да имаш доста проблеми в отношенията си занапред.
много благодаря! Наистина е така.

# 29
Работиш ли, приятели имаш ли, занимания извън дома? Ще ме прощаваш, но 14-15 годишно дете да се тръшка за батко си, разбирам. Обаче 25 годишна да драматизира толкова за малкия си брат, това е странно. И аз имам малък брат, пътува, учи, после се ожени, от години не живеем заедно при нашите, понякога не се виждаме с месеци, но такива драми не съм изживявала. Близки сме, като малки бяхме неразделни. Лято е, излизай с приятели, намери си занимания, остави брат си да си живее живота, а ти своя.

Общи условия

Активация на акаунт