Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 145
  • 772
  •   1
Отговори
# 30
Нося почти постоянно слънчеви очила, не мога без тях. Обаче, откакто се сдобих с едни на Burberry, не мога да си купя други. Отивам за други, меря, меря и нищо не ми е толкова удобно, та накрая пак нямам нови очила. А искам още един - два чифта. Лесно си харесвам, но просто не са ми удобни.

# 31
  • Street of Dreams
Все ми е едно каква марка са ми очилата. Всичко е до мода и всички са неактуални след известно време. Излезе някакъв модел и всички марки правят подобен.
Това, на което държа е да са с преливащи стъкла - намирам ги за далеч по-красиви от нацяло затъмнените. Харесва ми леко да ми се виждат очите,както и едва забележим  огледален ефект. По тези критерии взех последните, които се оказаха много неудобни, заради тъничката рамка, която се разтяга настрани - просто не стоят стабилно. Златната верижка, която им сложих също мърда. Още малко ще им се порадвам и ще гледам за други, или ще си нося някои стари и класически.

# 32
*Мариана*, нямам идея за марка, както казах, дойдоха си с документите за очила, произведени за армията и името на човека на когото са принадлежали.

Tyra, аз и при паднал сняг нося.

Pink Dress, честити!

Мислих- мислих, че я поръчах. Дават я Mint, но в официалния сайт е Sage green. Като дойде утре, май, ще я мисля.

Реших, че имам достатъчно чанти в традиционни цветове.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 06:25 от goddess

# 33
  • Някъде там
Хубави цветове за сезон есен.
Почти всички са ми любими Simple Smile
Искам да попитам за мнение за продуктите на Flair.
Насочила съм се към тази марка за екип, клин и бюстиета.

# 34
Ужасно скъпи. Клиновете не са хубави. Направени са от гадна материя която не седи опъната, а се гърчи. Тениските също са от гадна материя. За същите пари ще си вземеш Найк.

# 35
И аз не ги харесвам.

# 36
И аз не препоръчвам.
Клиновете са много тесни, нямат разтегливост. За клек не са удобни. За капак се и свличат много и постоянно го дърпаш...
А на мъжа ми едни техни маратонки се скъсаха за едно лято носене.

Бюджетни спортни дрехи са H&M.

# 37
ХМ е категорично по- добрия вариант.

# 38
Аз пък имам едни неонови кецове на Flair, много ефектни, удобни и здрави.
За дрехите нямам наблюдение.

# 39
И от ХМ не бих си купила, просто има толкова много хубави аутлети. Никога не съм имала проблем да си намеря клинове на найк или адидас по 40-45лв. И от тези смесени спортни магазини в моловете се намират страхотни неща, просто трябва да се дебне някакво намаление.
Е, има и клинове по 12лв, ама е грешка за тази дреха да се прави компромис.

# 40
Сега ми влезе мухата в главата че искам зелени сникърси или друго подобно. Може и кожена обувка да е. Ще търся по сайтовете а ако някой е срещал вече може да пусне линк.

# 41
  • София
Аз имам страхотни попадения от спортните дрехи на ХМ, но има и недотам добри наистина. Реално на намаления може да се купят много качествени марки на ниски цени. Аз сега очаквам голяма поръчка със спортни дрехи от about you и мисля, че няма нищо на цена над 70лв. Аз много харесвам и Reebok и Under Armour.

# 42
Извинявам се, че отново ще върна дискусията към слънчевите очила, но сутринта извадих въпросните Liu Jo да ги понося днес и на рамката от вътрешната страна си е обозначена трета категория.
Скрит текст:

Междувременно хвърлих око на тези рейбани - https://www.lentiamo.bg/ray-ban-aviator-large-metal-rb3025-001-51.html
Моля ви, кажете ми, че не са хубави и не ми трябват...

# 43
  • София
Междувременно хвърлих око на тези рейбани - https://www.lentiamo.bg/ray-ban-aviator-large-metal-rb3025-001-51.html
Моля ви, кажете ми, че не са хубави и не ми трябват...
Хубави са, но са доста раздалечени стъклата и трябва да ги мериш, разстоянието горе при носа е широко.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 12:42 от Vikute

# 44
Авиаторски очила са ми харесвали винаги, но ми стоят ужасно. Приличам на тъжно кученце с тях.  
Никога не бих купила очила на сляпо колкото и да ми харесват, защото почти нищо не ми отива на специфичното лице.

Имам 3 чифта слънчеви очила, и то защото си "загубих" Полароида в колата на приятели, и си купих веднага почти идентични като визия, но Sunglass Hut. Марките са ми изцяло безразлични, не се харесвам в нищо освен големи, задължително стабилна дръжка и големи стъкла. Тънки дръжчици избягвам. Меря като луда, разстройвам се, защото прекрасни очила не ми отиват изобщо, и ако не си загубя моите, не се интересувам от други. Така че с Полароида се взехме случайно, с другите също.
Върнаха ми очилата, и така имам 2 чифта. Ще ги нося, докато ги загубя, или се разпаднат, все ми е едно дали са демоде.

Сега погледнах, пише 3 от вътрешната страна и на моята дръжка, и на двата чифта. Не знам какво значи, устройват ме. Имат защита.
Третия ми чифт са спортни за тичане.

Общи условия

Активация на акаунт