Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 342
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
  • Street of Dreams
Mного сладка е рокличката, макар и малко къса за моя вкус.
Още един глас за изчистените маратонки.

# 421
  • София
Харесва ми роклята.

За първия модел от маратонките съм и аз.

# 422
Благодаря ви за отзивите за роклята.
Моделът е 180, а аз 166 и тя е 85см дълга ще ми е съвсем леко над коляното.

# 423
И на мен ми харесва роклята, а от маратонките - първите.

# 424
Аз не виждам роклята.

# 425
Много благодаря на всички.

# 426
Момичета, какво мислите за тези обувки (после ще прикача снимка, понеже линка не ви се отваря)

Получих ги като подарък за РД, симпатични са и удобни като за балеринки. В колебание съм дали да ги върна, защото ми се струват малко по- скъпи от колкото им се полага на обувки, които отвън са изкуствена кожа и отделно и приличат на имитация на знаете кои обувки.
Харесала съм си един сет на gymshark, който по принцип не бих си позволила да си купя, но с парите от обувките мога да си добавя още малко и да си го взема. Скъпи са дрехите, но аз съм активен човек, който е загубил вече достатъчно много тегло и заслужавам да се наградя с хубав сет за залата.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 20:45 от Glossycherry

# 427
  • Варна
Момичета, какво мислите за тези обувки
https://www.aldoshoes.com/us/en_US/women/braylynn-beige/p/13264855

Получих ги като подарък за РД, симпатични са и удобни като за балеринки. В колебание съм дали да ги върна, защото ми се струват малко по- скъпи от колкото им се полага на обувки, които отвън са изкуствена кожа и отделно и приличат на имитация на знаете кои обувки.
Харесала съм си един сет на gymshark, който по принцип не бих си позволила да си купя, но с парите от обувките мога да си добавя още малко и да си го взема. Скъпи са дрехите, но аз съм активен човек, който е загубил вече достатъчно много тегло и заслужавам да се наградя с хубав сет за залата.
Надявам се отговорът ми да не те обиди,но отразява виждането ми по въпроса и да разбереш правилно какво се опитвам да кажа.
Първо ти вече си решила какво да правиш и си търсиш  оправдание да го направиш,като питаш тук.За мен е неуважение и обид към човека  да върнеш и замениш подарък,който са ти подарили без да има видима причина визирам малки стискат,мед.проблем и  т.н само защото искаш нещо друго само защото си решила,че искша нещо друго.Някой се е постарал да ти харесат и да вложи средства  и време и да те изненада със скъп подарък цената не я виждам,защото линка не се отваря нито пък зная колко скъпи са gymshark,но по твоие думи това е впечатлението ми.
Винаги можеш да започнеш да отделяш средства и да се възнаградиш с това,което искаш,но си помисли и как ще се почуства подаряващия,когато един ден разбере или види,че подаръка му не е оценен дали би отделил време и подарил пак?Много малко хора на последак срещам,който подаряват много  по -лесно е да се извиниш със ваучер или плик,а ако си искала това можело е да го заявиш предвалително.

# 428
  • Down south
Цитат
За мен е неуважение и обид към човека  да върнеш и замениш подарък,който са ти подарили без да има видима причина визирам малки стискат,мед.проблем и  т.н само защото искаш нещо друго само защото си решила,че искша нещо друго
OMG!

# 429
  • София
На мен не ми допадат и бих ги върнала, за да взема нещо, което ще нося. По принцип е неразбираемо за мен да купуваш обувки на възрастен човек, без той изрично да е казал модел и номер. Но и не виждам какво е неуважително, след като са предоставили възможност за връщане.
Аз често подарявам ваучери, взимала съм подаръци за племенници и сестра ми, за мъжа ми-винаги пазя касовата бележка и казвам, че може да се замени. На мъжа ми я държа в мен, защото него не го е срам да си каже, на сестра ми я слагам в малко запечатано пакетче и тя решава дали да го отвори и да ползва касовата бележка. Така съм действала и с приятелки. Винаги искам подаръкът да е практичен и да влезе в употреба, защото не съм фен на консуматорството и безразборното купуване на бърза мода. А не да заседява в гардероба и кутията да се подмества с години.

# 430
Направо в темата за селските номера и пинизи ме публикувай Grinning
Случката изобщо не е такава каквато я описваш, и не разбирам защо трябва да се обяснявам като ученичка на непознати.
Първо живея в държава, в която е напълно нормално и прието да си върнеш подаръка в магазина, за това не ти се подарява със скъсани етикети и заличени цени, а с касовата бележка.
И второ аз ги бях гледала и им се чудех много поради посочените причини, никой не е минал през проблема да ми избира и харесва нещо. Просто сега се колебая дали да не си купя нещо по- стойностно за мен с тези пари. Това за мен не са малко пари, които да затворя в един шкаф.

# 431
Линкът не се отваря, но аз също не бих се насилила да нося нещо, което не е моето.
Казвам го от опит, по принцип сама избирам подаръците си от близки, но веднъж получих скъпи обици. Още като ги видях, не ги одобрих и ме усетиха веднага. Просто ги сложих веднъж и после продадох на ниска цена, яд ме е , че докато можех да ги заменя, щях да взема нещо релевантно като стойност, което да нося с кеф.
Така че- смело заменяй!

# 432
  • Down south
Отваря се сайта, но не и конкретни обувки.
Щом не ти харесват, върни ги и вземи нещо, което ще ти достави удовилствие!

ПП Аз съм по връщането на подаръци. Щом не ми харесва, няма сила, която да ме накара да го задържа.

# 433
По принцип в чужбина подаряват с касовата бележка, за да може да се подмени с нещо друго, ако подаръка не ви хареса.
Щом не ти харесват обувките и няма да ги носиш, връщай ги и си вземи това което ти харесва.

# 434
  • Street of Dreams
Дискусията стана малко философска, я сложи един скрийншот на обувките, че не се виждат.
Моите приятелки ми подаряват неща по собствения им вкус и стил и за мен това е толкова сантиментално, че си ги нося от време на време. Сестра ми се опитва да ми оцели вкуса и резултатът винаги е трагичен. 😄Обаче слагам, защото хората са ми по-ценни от вещите.
Това си е лично усещане и напълно разбирам и другата страна.

Общи условия

Активация на акаунт