Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 854
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мразя балеринки, така че връщай Joy И да изглеждат като реплика на Шанел. Обувките са странен избор на подарък, дори не би ми хрумнало.
На мен дрехи и обувки никой не ми подарява за щастие, само майка ми чанти, но след проучване.

# 436
  • Mediterraneo
Винаги придружавам подаръците си с касов бон, на който не е упомената цената( тук е практика, подаръчен касов бон)- при евентуален проблем/ нежелание/ нехаресване, продуктът се връща или заменя. Ако остане при получателя, цената не се развява напразно. Последното, което мисля за тази практика, е, че е селска или неуважителна.
Не бих носила нищо, което не ми харесва, независимо какво си мисли подаряващият. Навремето подарих чанта на моя приятелка. Никога не я видях да я носи, докато не срещнах сестра й с нея... Всяка монета е с две страни.

# 437
Glossycherry,
Това ли са обувките?

Ако да - приличат на франзела.

Върни си ги с удоволствие и си приюти нещо, което ти пожелавам да си носиш със здраве.

# 438
Да бе, то щото не може да видиш цената от всякъде. Много неща са неуместни за подаряване, айде дрехи и обувки пак бива, но козметики и парфюми ... Една приятелка се беше заинатила да ми подари парфюм, който да харесам. Аха ще ... ползвам го като ароматизатор за гардероби, след като не пожела да ми даде касовата, че да си отиде обратно на рафтчето в магазина.
Балетките на Алдо нямам идея на какво приличат, аз им харесвам обувките като цяло. Тези не особено, много са ниски. Абе, връщай, какво го мислиш толкова, след като няма да ги носиш.

# 439
  • София
Аз подарявам обувки 🤣 На мъжа ми. Но с мерене и питане дали му харесват. Той на мен също ми подари едни, които харесвам. Но винаги е уточнено и не е изненада.
Харесвам балеринки, но този тип не. С тези ромбоидни шевове, са ми като тапицерия на диван.

# 440
  • София
А аз на двете ми близки приятелки им знам парфюмите и козметиката, която предпочитат. Те за разлика от мен нямат по 200 от всичко и са си верни на едно и също, много се радват. Ама ние сме страшно несантиментални и подаръците, които само го побутваш и им бършеш прахта не ги толерираме. Grinning

# 441
  • Бургас/Пз
Глоси, щом се чудиш, по-добре ги върни. Вземи си джимшарка, сигурна съм, че ще си много по-удовлетворена от нещо, което ще носиш с кеф Simple Smile

# 442
Обувките бих върнала с честа съвест, без грам притесня и гузна съвест. Освен, че са изкуствени и имитация, са и демоде. И да, смени ги за такива каквито ти харесват и ще носиш с кеф! Пак ще знаеш, че са това е подаръкът ти.

# 443
Тези пантофки имитират Шанел, върни ги бързо.

# 444
Аня Филипова, да точно, само че с черна муцунка.
Благодаря момичета, все пак е подарък който бях харесала и пробвала, но се колебаех дали си заслужава, така че подаряващия няма вина Grinning  И като цяло сега лофърите са по- актуални, така че като захладнее сигурно ще си купя нещо такова.
За мен подаръка трябва да е нещо, което по принцип не би си купил сам, някоя глезотийка примерно. Не че нямам пари да си купя джимшарка, но имам морална граница за цена на клинове, така че го прави удобен вариант за подарък.
И не съм консуматор, оценям труда на всеки- от приготвянето на продукта до този, който го доставя до нас. Тези обувки може да зарадват някой друг много повече от колкото мен Simple Smile Между другото са добра изработка нищо че не са изцяло естествена кожа, нямат нищо общо с евтинджосните балеринки, които са навсякъде.

# 445
За подаръците е изписано предостатъчно. Не бих приела дрехи или обувки, чанта също. Има ли опция връщане или поне замяна, редно е да се ползва и подаряващият да не се чувства засегнат (ако има  достатъчно в главата си, няма да се обиди).
Чанти ми е подарявала само майка ми и то в студентските ми години. Единствената друга чанта ми бе демонстративно подарена с пренебрежение и аз също толкова демонтративно я тикнах в ръцете на първата срещната просеща ромка. Както казваше една колежка преди години, "подаръците и цветята в пликче с банкноти, моля Simple Smile"

# 446
  • Някъде там
Здравейте, тези които сте поръчали от зара рокли може ли да ме ориентирате за размер(скоро не съм поръчвала от там).
Много си харесах тази рокля
Ще я нося с бели кецове със сребърен акцент, но се колебая за номер ХС или С. Според въпросника на зара за изчисляване на размера трябва да заложа на С, но се притеснявам, че ще ми е като чувал.

# 447
Поръчваш и двете и връщаш тази която не ти става.

# 448
  • София
По-скоро ХС за тази.

# 449
  • sofia
Момичета, моля за впечатления за марката & other stories - размерите отговарят ли си?

Общи условия

Активация на акаунт