Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 47 783
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
Слим и скини дънки/ панталони и мъж на мен тотално ми бягат, слава богу, на ММ също. Че когато един мъж обуе дънките на жена си...

Показаното екипче е нелепо за кръщене определено.

# 691
Благодаря. Отказахте ме. Бихте ли ми предложили нещо подходящо? Може и рокличка Simple Smile или пола с топ

# 692
Не става за кръщене, даже и за дискотека ще е все едно си от танцьорките . Ако ги имаш
Дрехите, само по себе и са ок ама в други съчетания, топа бих го сложила с широк панталон с висока талия.

Под добре обличащи се мъже нямам предвид само бял панталон разбира се. Произволни примери. Все контешки..

Защитавам тезата, че българката (поне в София) се облича добре и разчупено , но за мъжете е все още изключение.
Страхотно изглеждат тези облекла на мъже, но аз по улиците такива мъже почти не виждам. Масово са или със шкембета или напомпани батки с татуси и такъв стил според мен не би седял на подобни бай Ганцови

# 693
  • Down south
Благодаря. Отказахте ме. Бихте ли ми предложили нещо подходящо? Може и рокличка Simple Smile или пола с топ
Да, идеята не беше добра. Добре, че се отказа.
Рокля е добра идея, но да не бъде без ръкави и да не е къса. Пола и топ (не къс) ще стане също, но следвай същите критерии, визирам ръкав и дължина.

# 694
Рокля е добра идея, но да не бъде без ръкави и да не е къса. Пола и топ (не къс) ще стане също, но следвай същите критерии, визирам ръкав и дължина.
Нямам подходяща рокля. А не мога и да си харесам честно казано. Полите ми също няма да станат,къси са. Клина толкова ли е зле има ръбове отпред,ако не се вижда на снимката. С нещо подходящо няма ли да може да влезе в употреба? Много ми се иска да си взема сандали на платформа за кръщенето,тъй като съм много ниска(154)

# 695
  • Down south
Не мисля, че клина, колкото и да ти харесва, е добра идея. Забрави за него или поне за това събитие.
Ти ше бъдеш кръстница или гост? Защо искаш да се качваш на платформи, дамите тип миньон, имат своето очарование.
Огледай се, какво имаш, може би вместо в сандали с платформи, би могла да инвсетираш в приятна рокля или пола до/под коляното?

# 696
Черния цвят не е подходящ за кръщене, иначе какво да му има на клина, аз предпочитам да ги нося само за спорт, ама на кой каквото му харесва.
За сватби си позволявам малко повече свобода на облеклото, ама за кръщенета не, родителите често са доста докачливи Simple Smile
Ако толкова държиш на клина, избери светъл по- дълъг топ да покрива д-то. Глутеусите е по- добре да са прикрити в този случай. Все пак една бюджетна рокля ще е по- добър вариант, винаги може да си избереш нещо, което да си го носиш отново.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 04:26 от Glossycherry

# 697
  • Някъде там
Този гащеризон виждате ли го с черна блуза отдолу.

Чудя се с какво ще е добре за по хладните дни.

# 698
Искрица, определено не.
По скоро с някаква блуза с ефирни ръкави.

Sunn, толкова ли нямаш някакъв панталон? Този клин не е подходящ за официално събитие.
По добре дори дънки да обуеш отколкото това.

# 699
  • София
Нямам подходяща рокля. А не мога и да си харесам честно казано. Полите ми също няма да станат,къси са. Клина толкова ли е зле има ръбове отпред,ако не се вижда на снимката. С нещо подходящо няма ли да може да влезе в употреба? Много ми се иска да си взема сандали на платформа за кръщенето,тъй като съм много ниска(154)

Аз харесвам подобен тип панталони: https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB% … 21&v2=1882827

Отгоре слагаш една риза и токчета и все си мисля, че ще изглеждаш доста по-добре от визията с клина.

# 700
Мъж със слим дънки тип клинче (особено накъсани или до над глезена), чупки в кръста и пози ми е толкова анти, колкото и Бай Ганьо. Не мога да се пречупя.
Много гледам обувките на мъжете, не знам защо.
Ето това за мен е добре облечен мъж:
Скрит текст:

Но жените имаме различен вкус за мъже и какво по-хубаво от това? Grinning

За кръщенето бих сложила цветна ефирна дълга рокля - може и с презрамки, само трябва един шал или сако за църквата. Панталон и риза също е вариант.

# 701
  • София
Мъж със слим дънки тип клинче, чупки в кръста и пози ми е толкова анти, колкото и Бай Ганьо. Не мога да се пречупя.
Много гледам обувките на мъжете, не знам защо.
Ето това за мен е добре облечен мъж:
Скрит текст:

Но жените имаме различен вкус за мъже и какво по-хубаво от това? Grinning

За кръщенето бих сложила цветна ефирна дълга рокля - може и с презрамки, само трябва един шал или сако за църквата. Панталон и риза също е вариант.

Ууу много мъжкарско според мен. Аз май и по двата типа си падам само да няма прилепнали дънки по себе си Grinning

# 702
  • Пловдив
Ходихме юни на кръщенка...облеклото отдавна явно не е това, което трябва да е.  Само майката беше елегантна, кръстницата беше с къса рокля, без ръкави с пайети.
Аз бях с кецове, пола и потник, имаше хора с чехли, спортен панталон и тениска.
Основното и най-важното според мен е да се чувстваш комфортно в това, което си облякла.
Така че, спокойно може да си сложиш клина и платформите в нещо подобно:

# 703
  • Бургас
И за мен ако може мъж без розови дрехи и без клинчета  Laughing Иначе така на снимка ми харесва, за млад човек е ок.

# 704
Кръщенето е особен празник и повечето хора правят този ритуал, защото вярват/уважават канона/традицията…
Ако си в храм и държиш на култура и почит - дали към семейството, мястото по принцип и т.н., би следвало това да си личи в облеклото и излъчването.
Клинове, топопотници с акцент към пъпа, платформи… са странна хрумка. Всякакви други комплектовани екипчета все едно за страница за продажба на конфекция във фейсбук, също не е препоръчително. Ако кръщенето ще е в градската река - ок.
Бих препоръчала нещо такова за млада дама:

Или такава визия с нещо като допълнение за наметка отгоре или тънко палто/тренч:

Общи условия

Активация на акаунт