Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 47 778
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
Този гащеризон виждате ли го с черна блуза отдолу.

Чудя се с какво ще е добре за по хладните дни.
По- скоро не. С нищо отдолу, което да се вижда не го виждам аз. Има вариант някакво боди или потник отдолу, който ще топли, но няма да се вижда. За по студените дни може би с късо кожено яке или дънково ще е най- добре.

# 706
Аня Филипова, много хубави предложения. Роклята е много мой стил. За жалост младите сякаш им липсва стил и въображебието им стига до клинчета за 200лв и къси потничета. Joy
А онези провисналите отзад и къси отпред, комбинирани с клин и кубинки, са също крайно неподходящи за такова събитие.

# 707
Аня Филипова, много хубави предложения. Роклята е много мой стил. За жалост младите сякаш им липсва стил и въображебието им стига до клинчета за 200лв и къси потничета. Joy
А онези провисналите отзад и къси отпред, комбинирани с клин и кубинки, са също крайно неподходящи за такова събитие.
Тези обобщения ....

А роклите от Аня са страхотни, но момичето каза, че не иска да си купува рокля, а сандали. Аз поне така разбрах. И все пак, Sunn, какъв ти е бюджета за тоалет? Може да измислим нещо за рокля + сандали. Simple Smile

# 708
Мисълта  да сложи клин с къса блузка на такова събитие какво е ? Simple Smile
Дори не бих си и помислила да облека такова нещо извън фитнеса и в къщи, макар да имам завидна фигура.

# 709
Това лято бяхме на кръщене за пръв път. Сто пъти се преоблякох в търсене на най-уместният тоалет и ММ измъчих. Накрая отидохме пред църквата и бяхме най-официално облечените, с родителите, баби, дядовци и кръстника в това число. При все че пак направихме компромиси с дрескода в името на удобството.
Та да, темата е за модни консултации, прави сте, но моят съвет към питащата е да сондира за идеи сред родителите и другите гости първо. И, ако не се очертава толкова официално, да не се хаби с пазаруване на неща, които не харесва, не чувства и няма да носи. Идеите на Десиссслава са приемливо компромисно решение.
Но пак подчертавам - да види каква е визията на родителите за събитието. Защото фейсбукът ми е пълен и със снимки от тежки, официални кръщенета от калибъра на сватба.

# 710
G.Savova,
За 200 лв. купуваме и двете рокли - и за теб, и за мен. Едната е 39 евро, другата е 45, произведени в Италия…
Ще ни останат даже и за някой друг аксесоар или обувки, за да сглобим тоалет!

# 711
Тези обобщения ....

А роклите от Аня са страхотни, но момичето каза, че не иска да си купува рокля, а сандали. Аз поне така разбрах. И все пак, Sunn, какъв ти е бюджета за тоалет? Може да измислим нещо за рокля + сандали. Simple Smile
В магазините,в които бях наистина има много беден избор на рокли. А сандали искам да си взема защото съм много ниска. Иначе в ежедневието съм с маратонки/кецове. Нямам обувки на токчета.
Розовата рокля която е предложила Аня е хубава. От къде е?

# 712
И ако няма кубинки и провиснали топове и изобщо не носи такива неща кое му е приемливото.

# 713
  • Пловдив
Ох, жена - опасна си. Никой не й е казал сложи това, даваме идеи спрямо това, че момичето каза, че желае визия с клин. Обикновено хората, които носим клинове и извън вкъщи имаме достатъчно брой туники, дълги ризи и т.н., показаното е с кубинки, но това не означава, че не може да ги замести с платформи, както тя желае.

# 714
При цялото ми уважение, клинът не е дреха за празник и официално събитие. Ще стане като вицовете за Перник и официалния анцуг. Не съдя ничий стил, но ми е странно, че хората до такава степен загубиха усет за облеклото.

Скрит текст:
П.С: Като кръщавахме племенницата ми, сестра ми изрично говори с всички поканени дами да не идват с къси рокли/поли, голи рамене, дълбоки деколтета, прекалено високи обувки и пр. Обяснила им беше, че не си кръщава детето, за да има повод да събере родата на софра и моли всички да уважават празника и да се появят подходящо облечени. Нямаше изцепки.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 12:19 от Анонимен

# 715
Бял панталон се носи лятото, повече из средниземноморските държави или при някой барнат пич в стил Ралф Лорън. Да не засегна някого, че не ми е цел, ама българският мъж се облича безобразно. Лятото съм си в България - е, ми няма такъв парад на джапанки, къси гащи, впити дънки, фЯшън тениски и т.н. Да не говорим, че и повечето нямат физика за бял панталон - кила и ръст - и масово са шкембелии. Та не е до гейщина, а до лош вкус нa бг мъжа, за съжаление.
При жените напротив, за своите финансови възможности българката изглежда чудесно.

# 716
На 154см не бих сложила кубинки/сандали с платформа + топ, скъсен отпред и покриващ дупето. Мисля, че би изглеждало като пингвин от анимационно филмче, дори и момичето да има супер тяло.

# 717
Класически, прави и изчистени дънки с една бяла риза и стилито за мен е по-добрият вариант за гост на кръщене, отколкото клин и туника.
Моят половин не носи снежно бели, но бежови и крамави ленени панталони/памучни, носи. С бяла, крамава, бежова, бледорозова, светлосиня тънка памучна или ленена риза. Моделите са предимно по-свободни, има фигура като на манекен, но не мога да се преборя да обуе тесен панталон с дължина над глезена. Нямало да ходи из улиците като американски президент с възкъс панталон. За сандали - абсурд!

# 718
G.Savova,
За 200 лв. купуваме и двете рокли - и за теб, и за мен. Едната е 39 евро, другата е 45, произведени в Италия…
Ще ни останат даже и за някой друг аксесоар или обувки, за да сглобим тоалет!
Веднага давай линковете. В момента няма къде да нося рокли, но все ще им намеря място в гардероба Simple Smile

Десиславааа,  G&B е описала много добре защо предложението ти е крайно неподходящо, също така стилово е остаряло.

Аз предлагам да си разгледа гардероба и все ще намери някоя рокля или нещо друго подходящо.

# 719
  • София
Много са хубави роклите.
Клин, не.

Общи условия

Активация на акаунт