Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 47 771
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
G.Savova,
За 200 лв. купуваме и двете рокли - и за теб, и за мен. Едната е 39 евро, другата е 45, произведени в Италия…
Ще ни останат даже и за някой друг аксесоар или обувки, за да сглобим тоалет!
Веднага давай линковете. В момента няма къде да нося рокли, но все ще им намеря място в гардероба Simple Smile

Десиславааа,  G&B е описала много добре защо предложението ти е крайно неподходящо, също така стилово е остаряло.

Аз предлагам да си разгледа гардероба и все ще намери някоя рокля или нещо друго подходящо.
Наистина нямам нищо подходящо. Ходя спортно облечена(дънки,клин,тениска) имам само 2 рокли и 2 поли(дънкови,къси). Официални обувки нямам и не мога да ходя с токчета.

# 721
  • София
Прилична рокля, панталон, риза можеш и от ВУ да намериш.
ХМ са на ниски цени.
И 100 пъти да ни кажеш, че няма, ние 100 пъти ще кажем, че не са подходящи клина и топа.

# 722
  • Somewhere far away
Не е нужно да са токчетa! Wink

# 723
Sunn, обуй си дънките и иди, и си избери една риза и едни удобни по-елегантни санадлки или стилето. Лоуфъри също е вариант. Никога няма да са ти излишни. Не е задължително да са от естествена кожа, ако нямаш предвиден бюджет, стига да са ти удобни. Така ще имаш налични и за друг повод.
В HM има такива за без пари. Една чантичка и бижута, и си готова.
Ето ти идеи:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 17:25 от Sysly

# 724
Благодаря Simple Smile

# 725
Закачам се и аз с въпрос. Скини черен кожен панталон, матова "кожа", с какви ниски и/или удобни обувки може да се върже за есента. Кубинки - ясно, но за по-късна есен. Стилето - много яко, но нямам воля да си го причиня без повод.
Споделените от Deathcrush има ли някакъв шанс да седят добре на кюфте с дебели глезени или това си е мой предразсъдък? На модел ми харесват, но стане ли дума за мен, не мога да се пречупя.

# 726
G.Savova,
От розовата преди малко имаше 42, сега е изчерпан. Тази марка са една идея по-умалени, а и това е по италианска номерация:
https://mobile.yoox.com/bg/34963605XO/item#cod10=34963605XO& … mp;sts=dreambox80

Ето и другата, от нея има всички размери, марката предлага много качествени неща:
https://mobile.yoox.com/bg/34958269PI/item#cod10=34958269PI& … mp;sts=dreambox80

Все си мисля, че ако някой толкова пък се мъчи и не може да направи една-две покупки (при положение, че няма подходящи дрехи), за да иде на празник на свои близки и да уважи идеята и мястото на събитието, може учтиво да отклони поканата.
Ако не се разбира принципа на дадени поводи, е по-добре да си пас, а не да нахлузиш дънките и чехлите, защото не носиш друго или пък е много трудно са похарчиш минимум сума за един тъмен панталон с класическа кройка.

# 727
Я метни една снимка? По какъв повод или за всеки ден? Високи кецове, хубави изчистени оксфордки, някоя по-тънка бота, защо само кубинки?

# 728

Тази рокля много ми хареса,но е изчерпана. Някъде да сте срещали подобна?

# 729
.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 13:14 от Sysly

# 730
  • Somewhere far away
Споделените от Deathcrush има ли някакъв шанс да седят добре на кюфте с дебели глезени или това си е мой предразсъдък? На модел ми харесват, но стане ли дума за мен, не мога да се пречупя.
Пробвай, нищо не губиш. Според мен ще върви, но трябва и ти да се видиш. За мен този тип обувка /оксфордки/ е в топ 3 задължителни неща в гардероба. Имам подобни, есента и пролетта се скъсвам да ги нося дори и да не съм канена на официални поводи! Grinning
просто обожавам този стил!
 Боти тип челси също вървят на почти всичко и също е толкова практична, красива и съчетаема обувка.

ПС. И челси имам няколко чифта и ги нося много често точно с кожен панталон. Wink

# 731
Точно, Оксфорд и Челси са си задължителни.
Сън, тази рокля е хубава, търси подобна. Одобряваме.

# 732
Я метни една снимка? По какъв повод или за всеки ден? Високи кецове, хубави изчистени оксфордки, някоя по-тънка бота, защо само кубинки?
Доста аналогичен е на този:

Няма повод, ще се носи най-често в безгранично неформална офис обстановка.
Примерите, които дадох са просто, защото върти-сучи все в такива комбинации ми остават очите. Мъча се да си отворя съзнанието,но сама не ми се получава и реших да поискам вдъхновение тук Blush

# 733
  • София
Не знам за панталона ама си харесах ботушите Grinning

# 734
  • Down south
Цитат
Класически, прави и изчистени дънки с една бяла риза и стилито за мен е по-добрият вариант за гост на кръщене
.......
 но не мога да се преборя да обуе тесен панталон с дължина над глезена. Нямало да ходи из улиците като американски президент с възкъс панталон. За сандали - абсурд!
Дънки и стилето И църковен ритуал, са абсолютни противоположности.

Кой американски президент има предвид? На страната?

Общи условия

Активация на акаунт