Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 311
  • 772
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив

Lady Cassiopeia Duval, много е хубава роклята. Може ли да ми кажеш от къде я взе? Благодаря

# 301
Роклята е от Заландо.
Комбинацията с цветните обувки е много хубава, но ако не ти е в стила по- добре да заложи на нюд, златисто или сребристо.

# 302
Аз бих сложила розово злато или пудра. Хем закачливо, хем стилно. С нюд ми е скучна комбинация.

# 303
Здравейте, търся си червено палто с еко косъм. Сещате ли се някоя марка, която предлагат? Много ми хареса модела на Christine Fashion - " Marvelous". За жалост не го предлагат в червен цвят. Изглежда и малко късичко, но си е хубаво. Ако някой се сети нещо, ще съм благодарна!

# 304
ХМ имат в момента.

# 305
Леле, момичета страхотни сте. Много ви благодаря на всички за идеите и обясненията Hug
Аз съм традиционалист. Имам доста коктейлни рокли, но всичките са или черни, или черни с бяло, а там с обувките няма как да сбъркам. Само че този път има дрескод и това синьо много ме затрудни. Определено няма да експериментирам, защото винаги залагам на изпитано и сигурно. Затова утре тръгвам да търся нюд обувки или сандали, но предпочитам обувки. Ясно, че и чанта ще трябва, че имам бежово - кафява, но определено няма да пасне с обувките

Lady Cassiopeia Duval, много е хубава роклята. Може ли да ми кажеш от къде я взе? Благодаря

Роклята е Swing и я взех от Рeek and cloppenburg. Мерих доста техни рокли вчера - всичките са много хубави. Обаче имам 2 - 3 кг. в повечко на ханша, а тази така хубаво ги прикрива, че мъжа ми направо зяпна, като я облакох. И директно каза - това е роклята. Към нея може да се вземе допълнително болеро или шал за раменете. Аз взех болеро.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 14:14 от Lady Cassiopeia Duval

# 306
Момичета много искам такава шнола за коса, но тази на снимката е Balmain и струва 110 лева. Идва ми скъпичка и търся нещо по средно до 50 лева. Кажете място където да гледам за подобна.
Искам да е по-здрава и да е красива. Да се вижда че не е за 5 лева. Не търся китайски евтинджоси. Живея до Илиенци и знам какво се предлага там.
Благодаря! ❤️

# 307
  • София
Момичета, да поръчвам или не ?

# 308

Аз не бих, но пък всеки си има собствено разбиране за “модерно” и да не забравяме “удобно”, което е водещо все пак 😜 успех

# 309

Имам абсолютно същия модел, но друг цвят- е, няма по- удобна обувка за лятото( почти не ги сменям, толкова са ми комфортни, нито се изхлузват, нито дразнят някъде крака, нито изморяват( супер леки са), и за бързо ходене също са изпробвани).
Не агитирам, просто казвам личното ми впечатление какво е.

# 310
  • София
Аз нося този модел и са ми много удобни.
Цветът ми харесва.

# 311
Поръчвай.Имам златисти и не ги събувам.

# 312
  • София
Благодаря ви, цвета ме притеснява малко, че е трудно съчетаем. Иначе, имах преди години същият модел, но в черно. Хвърлих ги, като се сцепи подметката Wink Ще ги мисля още малко.

# 313
Здравейте момичета. ...
Това е роклята

Скрит текст:

Представям си я с ето такива обувки

Скрит текст:

Бихте ли споделили от къде е роклята

# 314
Бихте ли споделили от къде е роклята

Разбира се Simple Smile

Роклята е Swing и я взех от Рeek and cloppenburg. Към нея може да се вземе допълнително болеро или шал за раменете. Аз взех болеро.

Общи условия

Активация на акаунт