Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 322
  • 772
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз не говоря за широчина на конкретен крак, а за теснотата на обувките. Дори при тесни стъпала(каквито имам и аз) огромна част от обувките са тесни. Формата отпред е заострена и не следва линията на човешкия крак, който ще ги обува. Вътре пръстите се скупчват. Често си купуваме и обувки, които са прекалено точни, а реално, като ходим палците се приплъзват с поне 5-6мм напред, даже и повече.

# 346
Моето стъпало е много тясно, но с много обувки имам същия проблем - подбити и болезнени нокти на големите пръсти, та не е от широчината на обувката. Отделно, че имам и такива, които ми сбиват пръстите един в друг, което също е много неприятно. Ето, вчера бях с едни кецове, които дори са ми леко свободни, обаче така ми събират пръстите един в друг, че вечерта нокътят на единия пръст ми беше разкървил съседния. Не поддържам дълги нокти на краката, просто не ги режа до дъно.

# 347
Често си купуваме и обувки, които са прекалено точни, а реално, като ходим палците се приплъзват с поне 5-6мм напред, даже и повече.
Ако сте забелязали по червените килими как имат луфт отзад един сантиметър. Винаги ми е било странно как ходят с такива големи обувки, но може би има защо.
И аз бих сложила нещо цветно, та даже и шарено на синята рокля и на каквато и да е едноцветна рокля всъщност. Нюд, бежово, пудра са ми толкова скучни, че не бих и обърнала внимание да заглеждам обувките на стопанката какви са точно. Не е ли си някой Iron Fist да ми залепне погледа, тогава пък роклята няма да видя. Grinning

# 348
  • София
Стилето остри и аз нося 38 номер. 37 съм по принцип. Не ми хлопат съвсем, но са ми далеч по-удобни. Не ми притискат пръстите.

# 349
Супер сте.
36 номер ми хлопат жестоко, защото аз, освен с малък крак,  съм и с много тънък глезен и, ако обувката не ми е точна хлопа, та няма ходене. Дори и на 35 номер слагам едни леки силиконови нещица отзад, за да не ми излиза крака при ходене. Абе ужас.

Да ви кажа честно много ми се иска да скоча на едни червени обувки - ще си лепнат с червената ми чанта, но ММ нещо се мръщи на тази комбинация и дундосва, че не била достатъчно стилна. На съм я оставила за съвсем краен вариант.
Иначе да, ще гледам нюда да е по-светъл и да е по-близо до бежовото. Пък после ще обикалям и за чанта, че няма с какво да ги комбинирам

Daylily - наистина не се връзват чантата с обувките. Според мен трябва да смениш чантата с по-кафеникава. Аз лично, ако купувам от магазин чанта, си нося едната  обувка с мен и гледам дали ще си паснат цветово. Ако я взимам от нета си правя колаж на обувките и чантата, и ги гледам едни до други как стоят цветово.
Ако искаш разгледай и, ако ти хареса нещо ми ги прати да ти ги направя, като колаж, пък ти ще си прецениш
Или първо метни линкове насам - тук момичетата са страхотни и със сигурност ще дадат добри съвети Simple Smile

# 350
Lady Cassiopeia Duval, ама защо слушаш мъжа си кое е стилно.
Червеното е идеално. А този нюд е толкова скучен за тази рокля, че няма накъде повече. С уклон към кафяво пък, като показаните от теб, все едно ще го носи 70годишна баба.

# 351
Аз си държа на мнението, че най-стилно ще е със златисто/сребристо, в зависимост от бижутата. Има умопомрачителни сандали в тези цветове и просто ще заспят на роклята.

# 352
  • В полите на Пирин планина
И аз мисля, като Fearnot!

# 353
Момичета намерих си жестоки обувки. Първо си харесах едни сандали в цвят "корал", които между другото стояха наистина страхотно, а и веднага маркирах и чанта за тях. И, ако не бях намерила друго, щях да ги взема. Обаче точно в следващия магазин ги видях и край - това бяха обувките. Направо ми лепнаха на крака. Стоят жестоко на тъмно синьо - бях си обула панталон в цвета на роклята и гледах дали ще си отиват с него. Перфектно паснаха. Качвам снимки, но цвета не се вижда толкова хубаво, колкото е на живо. Цветът е златен меланж между бяло и розово злато, които преливат един в друг /по-светлото, което се вижда на снимките е цвят бяло злато, а по-тъмното - розово злато/. Ох, нещо не мога да го обясня, както трябва

Скрит текст:

# 354
Това вече е друго нещо Simple Smile Със здраве и чакаме снимка от събитието!

# 355
Много са хубави и това редуване на цветове някак кореспондира с воланите на роклята.
Обаче чантата трябва да е възможно най- изчистена като  дизайн .

# 356
  • Бургас
Страхотни са.

# 357
  • София
И на мен ми харесват обувките. Чанта клъч би отивала.

# 358
Благодаря момичета ❤
И аз ще търся клъч, обаче не знам точно какъв цвят да е - пудра ли да търся, по-светло ли. Отделно по магазините няма такива чанти естествена кожа и се чудя дали да не взема нещо от нета. Чудя се за лак

# 359
  • София
За еднократно събитие не е нужно да е естествена кожа. Може да е тъмно синя с акцент като обувките.

Общи условия

Активация на акаунт