Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 329
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
Вторите.

Май не е много по темата, но моля по- активно спортуващите да споделят с какви маратонки тренират. Аз със Скетчър с пяната, но нещо не са ми удобни за планкове , бърпита и подобни упражнения, май са много меки и не ми държат стабилно крака. За тичане са чудни обаче.
На мен фаворит са ми Адидас ultraboost, които са като чорап нагоре.

Другият ми любим модел е на найки

И двата чифта съм купувала преди години, но не са мръднали, но аз си ги обувам единствено и само в зала, никога навън. Пера стелките в пералня.

# 376
Конвърсите са подходящи за пудовки и щанги. За справка- Павел Цацулин.
И е вярно, изпробвано.
За български клек се преобувам. Не се огъват достатъчно, но ги предпочитам пред маратонки за тренировка.

# 377

Здравейте момичета. Бих се радвала да споделите мнение!
Имам Адидаса, купуван от същия сайт - много некачествено изпълнение, кожата се нацепи за малко повече от месец (носене през ден-два, но ходя доста). Отзад бяха много твърди, първия път ми свлякоха кожата над петата, после ги поомекотих и си бяха ОК.

# 378
  • София
Мъжът ми тренира и го прави бос.
Случвало се е да тренират навън и само тогава обува маратонки.

# 379

Здравейте момичета. Бих се радвала да споделите мнение!
Имам Адидаса, купуван от същия сайт - много некачествено изпълнение, кожата се нацепи за малко повече от месец (носене през ден-два, но ходя доста). Отзад бяха много твърди, първия път ми свлякоха кожата над петата, после ги поомекотих и си бяха ОК.
Много благодаря за информацията. Значи със сигурност Адидаса отпада.

# 380
Вторите.

Май не е много по темата, но моля по- активно спортуващите да споделят с какви маратонки тренират. Аз със Скетчър с пяната, но нещо не са ми удобни за планкове , бърпита и подобни упражнения, май са много меки и не ми държат стабилно крака. За тичане са чудни обаче.
Зависи колко дълъг планк смяташ да правиш, ако е до 3 мин. при мен всяка маратонка е годна, но за рекорди ето това ползвам, застопорява се в настилката и не мърда:

# 381
Зависи от спорта. Едно е да тичаш по асфалт, друго е в гората, трето е за зала, четвърто е адекватно за тенис, пето за колоездене. Аз лично купувам удобни бегачески маратонки или за трибой. Скечърс стават за ходене.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 00:11 от Agent Provocateur

# 382
  • София
Тренирам с Under Armour от този тип, бетон са ми. Но не гоня рекорди в планк, тренирам интервални тренировки.

# 383
Вторите.

Зависи колко дълъг планк смяташ да правиш, ако е до 3 мин. при мен всяка маратонка е годна, но за рекорди ето това ползвам, застопорява се в настилката и не мърда:

Това май не е маратонка за спорт.

# 384
G.Savova, аз затова само планк правя с тях, понякога и клекове.

Ondine, имам и една Puma Speed, която специално за планк ми е удобна също.

# 385
Здравейте, дами!
Леко по леко преминавам към есента и трябва да си купя връхна дреха. Мисля си за нищо тип манто или шлифер с дължина до коляното и да е елегантен. Бихте ли ми препоръчали сайт, от който мога да разгледам такива?

Вчера си разглеждах есенно-зимните дрехи, за да видя от какво имам нужда, защото аз за тези сезони пазарувам предимно лятото на намаления, та се замислих нещо - Вие на закачалки ли държите пуловерите си? Моите дрехи всички /без спортните и домашните/ са на закачалка, но пуловерите ... чудя се. Вие?

# 386
  • Пловдив
Моите пуловери са сгънати.

# 387

Etoile, аз редувам бягане с табата и обикновено купувам маратонки за бягане, които ползвам и в залата: Nike (pegasus) и Saucony Hug

Anastasiya.glam Пуловерите не ги държа на закачалки, а навити на руло. Като изваждам минавам леко с уреда за гладене на пAра Peace

Lady Cassiopeia Duval, успя ли да купиш чанта вчера?

# 388
Мариана - нищо не купих. Сега съм се загледала в ето тази чанта и се чудя дали да не я поръчвам, и да се приключва

Скрит текст:

Още пия кафе и го мисля. И накрая купувам и да се приключва, че много ми писна. Изгубих тренинг покрай паднемията да обикалям по магазините хахаха

Ще се радвам на препоръки. Качвам пак снимки на обувките

Скрит текст:

Анастасия - аз пуловери рядко нося, че не ми стоят добре заради бюста. Но имам 1 - 2, колкото да имам някакви пуловери. Държа ги сгънати в гардероба. На закачалките слагам основно неща, които са били гладени.

За връхни дрехи - от Андрюс Лейдис съм си взимала преди и съм много доволна. Но не знам дали са пуснали вече есенната колекция

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 09:30 от Lady Cassiopeia Duval

# 389
^^^ недей!
Остави обувките да са акцент.

Общи условия

Активация на акаунт