Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 231
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А аз пък помня! Особено парите от мама за РД. Миналата година си купих рокля. Всъщност исках да отида на заведение, но станаха разни неща.
По-миналата - комплект на Нюкс.
Връщам подаръци в магазина без колебания. Само розе и шоколад не връщам. 😜

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 23:51 от Rockstar

# 466
  • Виена
Аз говорех за уважение към положените усилия, отделеното време и средства. Да отчетеш един подарък като стойност в парични единици е също толкова безвкусно, колкото и да потърсиш сметка на получилия подаръка дали го пази и го носи. И двете крайности са еднакво грозни, честно казано на мен не би ми хрумнала никоя от тях. Нито пък би ми хрумнало да отбия номера с неподходящ или "универсален" подарък за близък човек. Между крайностите има обаче много съдържание Simple Smile
За да съм по темата- и ние се мотаем в Италия вече втора седмица, летните рокли са още в продажба, есенната мода едвам едвам се прокрадва по витрините. Моето впечатление за следващия сезон е много сиво, черно-бяло и жълто. Утре ще пазаруваме в Перуджа, защото по крайбрежието очакват дъжд, ще споделя дали и аз ще имам късмета да харесам и купя шест рокли Simple Smile

# 467
  • Down south
Да оставим връщането на подаръци, че няма нужда от допълнително дърпане на плитки и ритане в кокалчетата. Различни сме и мисленето ни е различно. Чудех се, дали сме продукт на средата в която живеем, най-вероятно. Тук сме тренирани във връщането, направо е като спортна дисциплина Joy особено след Коледа.

Искаме поне 6 рокли! И снимки във всяка една от тях.

# 468
Не помня, тук ли писах, че съм в издирване на широки колани. В едно много "мое" магазинче наблизо, където онзи ден забърсах няколко неща, казаха, че чакат доставка на различни модели. Уж вчера, но още не бяха пристигнали. Таман приемаха нови чанти. Като чух- изчезнах с 200, защото точно от това към момента нямам ама абсолютно никаква нужда. Simple Smile Нямам търпение да стане 10- 11, да мина да проверя какво е положението с коланите. Sunglasses

Да оставим връщането на подаръци, че няма нужда от допълнително дърпане на плитки и ритане в кокалчетата. Различни сме и мисленето ни е различно. Чудех се, дали сме продукт на средата в която живеем, най-вероятно. Тук сме тренирани във връщането, направо е като спортна дисциплина Joy особено след Коледа.

Искаме поне 6 рокли! И снимки във всяка една от тях.

Неизбежно е. Среда, обкръжение, мироглед, донякъде и възпитание дори- няма как да не се отразят.

# 469
Въпрос -  в кой софийски мол има най-голямо разнообразие на мода? Сердика/Дъ Мол/Парадайс?

# 470
  • в Кошера
Парадайс, последван от Сердика.

# 471
Аз също смятам, че Сердика и Парадайс предлагат най-широк избор✌

Мили дами, следя ви редовно, макар че рядко успявам да се включа в дискусиите, и благодарение на вас виждам толкова много стилови и лайфстайл вдъхновения и предизвикателства, страхотни сте🤩
Аз самата съм в размисъл за една есенна стилова дилема и бих се радвала да споделите какво мислите:
Търся чанта, с която да освежа това изумрудено палто и в Пинтерест много ми допадна сета с нежно розово. Чантите, които ми допадат онлайн, обаче, все са с лак ефект и ... има нещо, което ме спира. Какво бихте казали вие?
Не ми се иска да поръчвам и връщам няколко пъти (не че не ми се случва, разбира се 😇) и ми се иска да си изчистя предварително концепцията.

# 472
Всичко зависи от стола ти. За мен палтото само по себе си си е цветен акцент и не бих сложила ярка чанта, но това съм аз. Бих го съчетала с някаква неутрална чанта, която после мога да нося с всичко останало в гардероба ми.

Розовата чанта кога ще я носиш? За работа не става ... идва ми малко официална.

# 473
Бих носила с тъмно бежова, кафява велурена чанта. Или матова кожа. Нещо семпло.

Розова чанта не бих сложила никога с никакъв тоалет. Харесвам тези малките с плътен матов синджир и да е бежова или черна. Нося на работа такива.

# 474
G.Savova, Femmelline, , благодаря ви за отзивите, момичета 🙂
Като цяло стилът ми е по-минмалистичен, но с акцент. Обикновено съчетавам ярък аутфит с неутрална чанта, но понякога имам нужда от много цвят 😁
Тук наистина това, което ме притеснява, е, че кожата не е матова и май твърде блестящо идва.
А палтото го нося от миналата есен и го съчетавам точно с неутрална матова чанта, стоят много хармонично:

Но пусто ме влече към розова чанта и това е...😅
А понеже есента наближава, все пак се опитвам да гледам и практично дали ще стои с връхни дрехи.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 12:41 от Silver touch

# 475
Розовата чанта е хубава но не е за палтото.

# 476
А палтото от къде е? Чудно е.

# 477
Аз бих носила палтото с чанта в цвят горчица, камел или бордо. Имам поло в този цвят и носейки чанти в  споменатите цветове, се получава интересен контраст.

# 478
Благодаря ви много, момичета 🤗
Палтото е от Ted Baker, взех от от намаленията в добрите стари времена миналата година, когато можеше да пазарува човек онлайн с превозвач от UK.
Стандартните им цени са доста солени, но по време на намаленията може да се издебнат хубави неща с по-разумни цени, или по-скоро можеше ...😁
Много тъжа аз по тези загубени шопинг възможности Simple Smile

# 479
Според вас тези дънки наред ли са?
Имам предвид джобовете отзад?
Четя статии, че не трябва да са твърде малки и поставени твърде нависоко иначе уголемяват дупето.
[img width=600 pg[/img]и тука е моето телосложение, което после ще изтрия
Скрит текст:
[img wheight=600]//cdn.bg-mammom/4Vdf/GYg.jpg[/img]

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 16:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт